💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

pekı o halde sana guvenıyorum.. bende baslıyorum sımdı 3 mıle. gorusuruzzz

Ne biliiim abla biraz şevkim kırıldı çok güzel gidiyodu çok gayret ediyorum inan ev işi çocuklar derken zaten zor yetişiyorm sporuma öğünlerime suyuma dikkat etmeme rağman durdu 90.6 dan inmiyo
Ama çok çabuk pes ediyon güzelim
Ben böyle deseydim bu kadar kiloyu veremezdim
Dedimya 6 ay hiç kaçamak yapmadım 1 lokma bile ama bazen yinede artı oldum
Birden sistem değişince vücut direnç gösterir eğer devam edersen bu direnci kırabilirsin
Her zaman 2 -3kilo vercem diye bekleme zaten normali haftada 1 Kilo civarıdır. Bu bazen 1.5 olur bazen 300, 500
Bak ben o kadar Kilo verdim ama haftalara baktığımızda çok çok vermedim. Hatta bazı hafta hiç yanlış bişey yapmadığım halde sabit kaldım

Kilonu yazmamışsın sanorım canım yada ben göremedim
Kilo mu söylemeye utaniorm desem ama yüzleşmek gerek dini su an 105 kg yim ve oğlum 2.5 yaşında ve eşim 2. Çocuğu istikrar oğluma 93 le kalmistm hamile su 2 ayda en azından 10 kg versem diyorum sonra bi daha baştan diet

Canım bende 97 yle başladım çok bi fark yok 2. Çocukta ben hamile kalınca 10 kilo verdim sonra jamilelik boyunca onu aldm 90 la doğuma gittim emzirirken 97 oldm şuan 2 hafta oldu diyete başlayalı 90.6 yım 2. De çok alınmıyo sıkma canını

Tatlım Kilo vermenin birinci şartı motivasyon
Onuda burda birbirimize destek olarak sağlıcaz bunun içinde bol paylaşım gerekli
Bak ben seni hatırlamıyom bile ne zaman gelmiştin
Eğer düzenli paylaşım yaparsan eminim sende hırslanırsın Kilo vermek için

Yok abla pes etmiyorm sadece moralim bozuldu o kadar bozulucak bişey yemiyorum aynen devam

Kız 2 haftada 7 Kilo gitmiş daha ne istiyon Allahtan belanımı
Normalde 1.5 ayda vereceğini 2 haftada vermişin bundan sonra yavaşlaması çok normal

Reactions: BBD
selam kızlar nasılsınız?
Bu gün moralim düzgün başladı güne :9
regl döneminde olamma rağmen hala 86 kiloyum hayret ettim uzun süredir ilk defa bu dönemde kilo almamışım :)
bakalım bittiğinde de gidecek mi kilolar..
sabah 10 gibi kahvaltı aptım
kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
1 domates salatalık
1 yemek kaşığına yakın lor peynir 4 bardak çay
kapanış olarak bir çay kaşığı kuşburnu marmelatı ..
1 saat sonra bir hurma ve yeşil çay içtim ..
şimdiye kadar yaklaşık 1 litre su ..
regl döneminde olduğum için spor yapamıyorum şimdilik..

Doğru netim yoktu ondan haklısın devamlı paylaşım yapmak gerek

Bence asıl regl döneminde göbek eritici harekrtler yapılmalı çok faydasını bizzat gördm

Slm cnm seninle tanışmadık heralde ben Zühal
Bi kaç haftadır tökezleme döneminde olsamda Sağolsunlar arkadaşların destekleriyle tekrar hırslandım
Eğer sende daha çok paylaşım yaparsan daha iyi kaynaşabiliriz

Bide menünü akşam tümden yazarsan daha iyi olur. Böylece karşılaştırma yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…