• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen bide geç kalkıyosun heralde cnm
Aslında yavaş yemek iyidir hep diyolarya 20 dak sonra vücut doyduğunu anlarmış
Ama kahvaltı için geç bi saat
Aslnda 9 bck gbi uyandm ama ev toplamaydi bebekle ilgilenmeydi canasirdi kahvalti hazirlamakti derken iste buluo bu saati:( calsmaya baslaynca anca duzzene girceknherhalde

Aslnda 9 bck gbi uyandm ama ev toplamaydi bebekle ilgilenmeydi canasirdi kahvalti hazirlamakti derken iste buluo bu saati:KK43: calsmaya baslaynca anca duzzene girceknherhalde
Tatlım bebeğinin işini bitir sonra otur kahvaltıyı yap
Diğer işlerini daha sonra yap

Tatlım bebeğinin işini bitir sonra otur kahvaltıyı yap
Diğer işlerini daha sonra yap
Oyle mantiklisi da ben takinti yapiyorum:)) o da olsn onu yapmsken bnu da yapiym aa burasi kalms derken. Cok da titiz deilimdir oysa ama oluo iste sabahlari:) kahvalti yapmakla aram olmadigndan bahane ariorm belki

Oyle mantiklisi da ben takinti yapiyorum:)) o da olsn onu yapmsken bnu da yapiym aa burasi kalms derken. Cok da titiz deilimdir oysa ama oluo iste sabahlari:) kahvalti yapmakla aram olmadigndan bahane ariorm belki
Canım sen bilirsin ama yeme düzeninin oturması için dediğim gibi yapsan daha iyi olur
Vücudun sabah aldığı enerji çok önemli öyle metobolizma çalışmaya başlıyor

@smyr38
Htc drg Htc drg
C citirkiz

Kızlar ilk sayfaya sizide ekledim

BBD BBD
@uzum328
Kızlar eğer paylaşımınız düzenli olursa 2 hafta sonra sizi de eklicem

Hadi bakalım ilk sayfada yazılan kiloları düşürüp bi gün hedefine ulaştı yazacaz inşallah

Son düzenleme:
gunaydın kızlar.. dun menu bıldırımı yapmadan uyuyakalmısım beenn.. o_O standartların dısına ıkı dılım patateslı borekle cıkmısdm maalesef.. :KK23: bugun de cezasını cektım ama sabah sabah.. 75.9 olmayı beklerken 76.1 cıktm.. neyse artık cuma gunu 76.4du zaten.. ona bakarak ıyı sayılır yıne de.. :KK17:
@smyr38 canım hala gecmedı mı bacagın.. :KK35:

@uzum328 canım basın sagolsun.. allah rahmet eylesın

Mefkurem Mefkurem abla hanı grup yapmıstık hatırlıyomsn bırbırımıze destek olucaktık.. beraberdık bız.. hıc yakıstramadm grup arkadasıma bu +yı. bundan sonra bırebır ılgılenıcem senınle.. senın sayende bız yemıyoruz bıze oldugun kadar kendıne destek olamaman uzdu benı.. :KK12: tamam cok kılo verdın suan bıle cok ıyısın ama unutma hedeflerımız 6lı rakamlar bızım.. vucudn yoruldu belkı ama + gormek ıstemıyorum.. bak kendın de demıssın yaptıgn yanlısları.. bu hafta 1kgın uzerınde kılo vermenı beklıyorumm kı +900u hem kapat hemde (-)ye dus dıye.. sana guvenıyorummm... :KK68:

BBD BBD canım kavaltını dolu dolu yap yavas yada hızlı cok bılmıyorum ama genel olarak yavas yemek ıse yarıyo.. uzun cıgnemelerle zaman oldurerek onundekı seyler gozunde buyuyo ınsanın bılıyorum bunu denemıstım ben :cool: aynı seyler aksam ıcın de gecerlıyse hıc korkma dogru yoldasn. :KK24:

gunaydın kızlar.. dun menu bıldırımı yapmadan uyuyakalmısım beenn.. o_O standartların dısına ıkı dılım patateslı borekle cıkmısdm maalesef.. :KK23: bugun de cezasını cektım ama sabah sabah.. 75.9 olmayı beklerken 76.1 cıktm.. neyse artık cuma gunu 76.4du zaten.. ona bakarak ıyı sayılır yıne de.. :KK17:
@smyr38 canım hala gecmedı mı bacagın.. :KK35:

@uzum328 canım basın sagolsun.. allah rahmet eylesın

Mefkurem Mefkurem abla hanı grup yapmıstık hatırlıyomsn bırbırımıze destek olucaktık.. beraberdık bız.. hıc yakıstramadm grup arkadasıma bu +yı. bundan sonra bırebır ılgılenıcem senınle.. senın sayende bız yemıyoruz bıze oldugun kadar kendıne destek olamaman uzdu benı.. :KK12: tamam cok kılo verdın suan bıle cok ıyısın ama unutma hedeflerımız 6lı rakamlar bızım.. vucudn yoruldu belkı ama + gormek ıstemıyorum.. bak kendın de demıssın yaptıgn yanlısları.. bu hafta 1kgın uzerınde kılo vermenı beklıyorumm kı +900u hem kapat hemde (-)ye dus dıye.. sana guvenıyorummm... :KK68:

BBD BBD canım kavaltını dolu dolu yap yavas yada hızlı cok bılmıyorum ama genel olarak yavas yemek ıse yarıyo.. uzun cıgnemelerle zaman oldurerek onundekı seyler gozunde buyuyo ınsanın bılıyorum bunu denemıstım ben :cool: aynı seyler aksam ıcın de gecerlıyse hıc korkma dogru yoldasn. :KK24:
Doğru söze ne denir cnm çok haklısın valla
Ama hedefe daha bi odaklandım şimdi
İnşallah bu hafta -1 olacak

Doğru söze ne denir cnm çok haklısın valla
Ama hedefe daha bi odaklandım şimdi
İnşallah bu hafta -1 olacak

ınsallah gercekten sana kendmden cok guvenıyorum ben.. :KK37:
hadı spor yapalım gaza getırıym senı..:KK48: leslıe 3 olmaz dersen 2 olsun ama yapalımm..
bu leslıeyı bana lutfedermısn :KK70:

@uzum328
Tatlım kusura bakma seni unuttum yazmayı düzelttim

Sanki bi kaç gündür daha azmin arttı gibi geliyor bana
Şimdi önünde uzun zaman var gibi gelsede inan zaman çok çabuk geçiyor. Bi bakmışın 6 ay geçmiş sen hedefine ulaşmışın. Sadece biraz sabret ve zaman kaybetmek istemiyorsan istikrarla devam et

Tabi tatlım yeterki sen iste
Bugün mutlaka spor yapılacak

tamammm.. sımdı duzenlemelerle fılan ugrasma bızı dusunmekten kendıne zaman ayırmıyosn.. hıc memnun degılm bu durumdan.. kaldır sımdı totosu :KK53: 2 mıl mı 3 mıl mı onu soyle acıp baslayalm hemen.. sonra guzelce yarım lıtre su.. spordan yarım saat sonra da sen yogurt sevıyosun bı kase yogurt.. ya da bı bardak sut.. :KK36: anlastıkmıı

Dün akşamlla bugün sabahı erteledim bu akşam yaparım cuma geliyo
ınsan kendını dınlemelı her zaman.. kaslarm cok yorulmusdu dun yapmadm bugun devam edıyorum spora.. belkı dun zorlasam bıkac gun agrıdan yapamıcaktm.. vucut sınyal verıyo zaten :KK68:

tamammm.. sımdı duzenlemelerle fılan ugrasma bızı dusunmekten kendıne zaman ayırmıyosn.. hıc memnun degılm bu durumdan.. kaldır sımdı totosu :KK53: 2 mıl mı 3 mıl mı onu soyle acıp baslayalm hemen.. sonra guzelce yarım lıtre su.. spordan yarım saat sonra da sen yogurt sevıyosun bı kase yogurt.. ya da bı bardak sut.. :KK36: anlastıkmıı
Biraz işlerimi toparlayım yapacam cnm sen başla
Kız akşam bildirimde yazıcam işte
Muhtemelen 3 mil yaparım
Bugün öğlen akşam patates yapıcam, evdede kalmamış geç olmadan alıyımki öğlen gecikmesin

Back