• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mucver mucver dedniz wallahi canim mucver cekti:))
Kız çeksin kötü bişey değilki sonuçta yağsız fırında yapıyoz ben un yerine yulaf ezmesi koyuyorum

Ayy yine isim hastalığım tuttu. Senin adın neydi güzelim

Bana arada yağsız tuzsuz patates iyi geliyor
Sabah kahvaltı yaptım ama öğlen akşam patates yicem
Belki artıların birazı gider yarına

• Beğen
Reactions: BBD
memnun oldum zuhal hanım ben de Ayşe :)

Burada inşallah paylaşıma devam edeceğim okul açılana kadar hiç olmazsa 7 li rakamları görmek istiyorum ama zor gibi..çünkü zor kilo verip hızlı alanlardanım..ama bu gün çok mutluyum hiçbişey keyfimi bozamaz :)

memnun oldum zuhal hanım ben de Ayşe :)

Burada inşallah paylaşıma devam edeceğim okul açılana kadar hiç olmazsa 7 li rakamları görmek istiyorum ama zor gibi..çünkü zor kilo verip hızlı alanlardanım..ama bu gün çok mutluyum hiçbişey keyfimi bozamaz :)
Ayşem hanımı boşver şurda biz bize takılıyoz
Belki yazmışındır cnm ama ben kaçırdım heralde
Biraz kendini anlatsana, Kilo geçmişini

Eğer zor Kilo veriyosan her verdiğin gram senin için daha kıymetli olur. Sonra o gramlar toplana toplana büyük kilolar olur bende olduğu gibi

teşekkür ederim zuhalcim dün yazmıştım hemen koyalayayım dur becerebilirsem :)

merhaba hemen hemen bütün yazılanları okudum çok güzel zayıflayanlar var tebrik ederim darısı başıma..
benim sorunum 2 çocuk annesiyim yaklaşık 15 senedir aynı kilolarsayım 5 aşağı 5 yukarı inip çıkıyorum haşimato tirodim var ilaç kullanıyorum..
geçen sene Ağustos ayında 97 kilo idim .şu an 86 kiloyum .en son ne zaman gördüm 7 li rakamları hatırlamıyorum bile..
yaşım 46 1.60boy kilo 86

her gün bitki çayı içiyorum zaman buldukça yürüyüş yapıyorum aşırı yemek yiyen biri değilim ekmek tüketimim ise sıfıra yakın.vejeteryanım daha çok baklagiller ve yeşillik ile besleniyorum ..önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

suyu 2 litreye yakın içiyorum.regl döneminde yaklaşık 3 kilo alıyorum bir ay boyunca aldığımı vermeye çalışıyorum ve bu kısır döngü sürekli böyle devam ediyor..
tatlı ile aram çok iyi değil aklıma gelirse bir lokma çikolata yerim..
gece geç en geç saat dokuz gibi biter yeme işim belki küçük bir elma veya bir tane hurma yerim bağırsaklarım için..o da nadiren ..Valla artık yoruldum mart ayından beri hemen hemen hiç ekmek yemiyorum diyebilirim..
nerde hata yapıyorum :KK43:((

doktora
evet gittim hipo tiroidim olduğu için zor kilo verenlerden olduğumu sabırlı olmam gerektiğini söyledi..normal insanlar diyetle 4 kilo verirken siz ancak 1 kilo verebilirsiniz dedi :KK43:((

işte böyle :))

O zaman sende bugünden başla güzelim
Önce adını söylemekle işe başla
Akşamda menünü yaz, bakalım ne yiyon ne içiyon
Müge adım basladm. Bende bugün sabahtan smdilik ekmeğe ve vb gıdalara veda ediyorum ve abur cubur ki bi çok zor benim için ama vakti geldi gari

Kızlar türk kahvesi içildi şimdi spor zamanı
Leslie abla beni bekliyor
Sonrada bi arkadaşa uğrıcam hastaneden çıkmıştı
Daha sonra görüşürüz fıstıklar
Bayyy

teşekkür ederim zuhalcim dün yazmıştım hemen koyalayayım dur becerebilirsem :)

merhaba hemen hemen bütün yazılanları okudum çok güzel zayıflayanlar var tebrik ederim darısı başıma..
benim sorunum 2 çocuk annesiyim yaklaşık 15 senedir aynı kilolarsayım 5 aşağı 5 yukarı inip çıkıyorum haşimato tirodim var ilaç kullanıyorum..
geçen sene Ağustos ayında 97 kilo idim .şu an 86 kiloyum .en son ne zaman gördüm 7 li rakamları hatırlamıyorum bile..
yaşım 46 1.60boy kilo 86

her gün bitki çayı içiyorum zaman buldukça yürüyüş yapıyorum aşırı yemek yiyen biri değilim ekmek tüketimim ise sıfıra yakın.vejeteryanım daha çok baklagiller ve yeşillik ile besleniyorum ..önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

suyu 2 litreye yakın içiyorum.regl döneminde yaklaşık 3 kilo alıyorum bir ay boyunca aldığımı vermeye çalışıyorum ve bu kısır döngü sürekli böyle devam ediyor..
tatlı ile aram çok iyi değil aklıma gelirse bir lokma çikolata yerim..
gece geç en geç saat dokuz gibi biter yeme işim belki küçük bir elma veya bir tane hurma yerim bağırsaklarım için..o da nadiren ..Valla artık yoruldum mart ayından beri hemen hemen hiç ekmek yemiyorum diyebilirim..
nerde hata yapıyorum :KK43:((

doktora
evet gittim hipo tiroidim olduğu için zor kilo verenlerden olduğumu sabırlı olmam gerektiğini söyledi..normal insanlar diyetle 4 kilo verirken siz ancak 1 kilo verebilirsiniz dedi :KK43:((

işte böyle :))
Tatlım yaşımızda yakın kilomuzda
Beslenme konusunu sonra konuşalım uzun uzun
Hazır niyetlenmişken sporumu yapayım

Müge adım basladm. Bende bugün sabahtan smdilik ekmeğe ve vb gıdalara veda ediyorum ve abur cubur ki bi çok zor benim için ama vakti geldi gari
Memnun oldum cnm
Menüler gelmeye başladıkça nerelerde hatalar yapıyoruz birbirimizi uyayırız
Şimdi bana spor zamanı akşam bol bol sohbet ederiz

Menüm
SABAH 2kuru kayısı
KAHVALTI 1 yumurta 6.7 tane kızarmış patates 2 dlm kepek ekmeği domates salatalık şekersiz çay
ÖĞLEN bir kase yoğurt bir yemek tabağı etli sebze türlüsü
AKŞAM 1 tabak türlü yoğurt 1 tane salatalık

Merhaba kızlar
Ancak fırsat bulabildim yine bi kosturma topladim valizleri kaynanamlara gidiyoz.:KK55:evde ne güzel dikkat ediyordum leslie yapiyordum.bakalim orda ne kadar olacak.

Kizz canan bacagim zedelendiya ne lesliesi zor adim atiyorum :)

Allah iyiligini versin tatli sey.
Hay Allah unutmuşum canim.:KK19:
ne durumda iyilesiyor mu.dikkat et kendine.

Ayyy dimi... Ye biraz kızım çok zayıfsın demelerini istiyorum..
Ben de ben de bende:mad:
ben 61 62 iken annem babam diyodu.ellerime bakio bakip cok zqyiflamissin damarlarin cikmis diyolardi.ama anne baba iste.hele benimkiler tombik seviyo ...soyle etli butlu
Beyinnnn zayiflicammm ulennnnn engelleme beniii

Sizi seviyorum yaaaa vallaa
:KK70::KK70::KK70::KK70:ilahi emel.

Hadi kızlar gelsinnnnn menüler

9.00 1 yum peynir 1 hindi füme, 4 zeytin maydonoz 1 tb sandviç Ekm. (İçi yok sadece dışı)

14.30 3 patates

17.45 4 patates

Patatesler orta boydan küçüktü

Su 3 lt olur
Spor leslie3 mil

:KK28::KK28::KK28:

Merhaba kızlar
Ancak fırsat bulabildim yine bi kosturma topladim valizleri kaynanamlara gidiyoz.:KK55:evde ne güzel dikkat ediyordum leslie yapiyordum.bakalim orda ne kadar olacak.

Hay Allah unutmuşum canim.:KK19:
ne durumda iyilesiyor mu.dikkat et kendine.
Kız yinemi gidiyonuz, eee daha yeni geldiniz
Daha karpuz kesecedik :KK70:

Menüm
SABAH 2kuru kayısı
KAHVALTI 1 yumurta 6.7 tane kızarmış patates 2 dlm kepek ekmeği domates salatalık şekersiz çay
ÖĞLEN bir kase yoğurt bir yemek tabağı etli sebze türlüsü
AKŞAM 1 tabak türlü yoğurt 1 tane salatalık
Haticem diğer öğünlerdeki dikkatin sabahki patatesleri telafi etmiştir
Suyunda güzel

Kizlarrrr iyi aksamlar iste menummm

SAAT 11.10 ac karnina 1 nektari

SAAT 11.40 6-7 P.kizartmasi 2 kkb.peynir 2 tbe 1 tk zeytin ezmesi domates ceviz buyuklugunde erik cay

SAAT 14.30 2 sb ayran

SAAT 16.00 3 ceviz buyuklugunde erik

SAAT 18.30 2 k.hurma birtutam yaban mersini cay

SAAT 20.00 2 Tavuk baget (haslanmis) salata 1 sb ayran (hazirliyorum)

3 lt su

Back