- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
O zaman sende bugünden başla güzelimDoğru netim yoktu ondan haklısın devamlı paylaşım yapmak gerek
Önce adını söylemekle işe başla
Akşamda menünü yaz, bakalım ne yiyon ne içiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sende bugünden başla güzelimDoğru netim yoktu ondan haklısın devamlı paylaşım yapmak gerek
Kız çeksin kötü bişey değilki sonuçta yağsız fırında yapıyoz ben un yerine yulaf ezmesi koyuyorumMucver mucver dedniz wallahi canim mucver cekti:))
Ayşem hanımı boşver şurda biz bize takılıyozmemnun oldum zuhal hanım ben de Ayşe :)
Burada inşallah paylaşıma devam edeceğim okul açılana kadar hiç olmazsa 7 li rakamları görmek istiyorum ama zor gibi..çünkü zor kilo verip hızlı alanlardanım..ama bu gün çok mutluyum hiçbişey keyfimi bozamaz :)
Müge adım basladm. Bende bugün sabahtan smdilik ekmeğe ve vb gıdalara veda ediyorum ve abur cubur ki bi çok zor benim için ama vakti geldi gariO zaman sende bugünden başla güzelim
Önce adını söylemekle işe başla
Akşamda menünü yaz, bakalım ne yiyon ne içiyon
Tatlım yaşımızda yakın kilomuzdateşekkür ederim zuhalcim dün yazmıştım hemen koyalayayım dur becerebilirsem :)
merhaba hemen hemen bütün yazılanları okudum çok güzel zayıflayanlar var tebrik ederim darısı başıma..
benim sorunum 2 çocuk annesiyim yaklaşık 15 senedir aynı kilolarsayım 5 aşağı 5 yukarı inip çıkıyorum haşimato tirodim var ilaç kullanıyorum..
geçen sene Ağustos ayında 97 kilo idim .şu an 86 kiloyum .en son ne zaman gördüm 7 li rakamları hatırlamıyorum bile..
yaşım 46 1.60boy kilo 86
her gün bitki çayı içiyorum zaman buldukça yürüyüş yapıyorum aşırı yemek yiyen biri değilim ekmek tüketimim ise sıfıra yakın.vejeteryanım daha çok baklagiller ve yeşillik ile besleniyorum ..önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
suyu 2 litreye yakın içiyorum.regl döneminde yaklaşık 3 kilo alıyorum bir ay boyunca aldığımı vermeye çalışıyorum ve bu kısır döngü sürekli böyle devam ediyor..
tatlı ile aram çok iyi değil aklıma gelirse bir lokma çikolata yerim..
gece geç en geç saat dokuz gibi biter yeme işim belki küçük bir elma veya bir tane hurma yerim bağırsaklarım için..o da nadiren ..Valla artık yoruldum mart ayından beri hemen hemen hiç ekmek yemiyorum diyebilirim..
nerde hata yapıyorum ((
doktora
evet gittim hipo tiroidim olduğu için zor kilo verenlerden olduğumu sabırlı olmam gerektiğini söyledi..normal insanlar diyetle 4 kilo verirken siz ancak 1 kilo verebilirsiniz dedi ((
işte böyle :))
Memnun oldum cnmMüge adım basladm. Bende bugün sabahtan smdilik ekmeğe ve vb gıdalara veda ediyorum ve abur cubur ki bi çok zor benim için ama vakti geldi gari
Hay Allah unutmuşum canim.Kizz canan bacagim zedelendiya ne lesliesi zor adim atiyorum :)
Allah iyiligini versin tatli sey.
Ben de ben de bendeAyyy dimi... Ye biraz kızım çok zayıfsın demelerini istiyorum..
ilahi emel.Beyinnnn zayiflicammm ulennnnn engelleme beniii
Sizi seviyorum yaaaa vallaa
Kız yinemi gidiyonuz, eee daha yeni geldinizMerhaba kızlar
Ancak fırsat bulabildim yine bi kosturma topladim valizleri kaynanamlara gidiyoz.evde ne güzel dikkat ediyordum leslie yapiyordum.bakalim orda ne kadar olacak.
Hay Allah unutmuşum canim.
ne durumda iyilesiyor mu.dikkat et kendine.
Haticem diğer öğünlerdeki dikkatin sabahki patatesleri telafi etmiştirMenüm
SABAH 2kuru kayısı
KAHVALTI 1 yumurta 6.7 tane kızarmış patates 2 dlm kepek ekmeği domates salatalık şekersiz çay
ÖĞLEN bir kase yoğurt bir yemek tabağı etli sebze türlüsü
AKŞAM 1 tabak türlü yoğurt 1 tane salatalık