💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem ablacım hadi bismillah. O kadar yol gelmişsin ki azcık şeyler seni ne sekteye uğratır nede moralini bozar. Geçmiş olsun bu arada
muska77 sana da geçmiş olsun Kaptan-ı Deryam

Menümü burayada aynen aktarıyorum

Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay

Öğlen
İki duble nescafe

Akşam
1 tabak bulgur pilavı

Su 2 lt oldu tamamlıcam inşallah
bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu

Anladım canım zaten once dahılıyeye gıtmen şart once o testler yapıcak şekerın vs bana 5,6 tup kan alınıp bazı testler yaptı o soyledı bana kılo vermememın sebebını ıstıyosan sevk edıyım dedı bende bıse sandım tamam dedım ınan devlete gıdıp zayıflayan duymadım ben lıstemı bılursam atarım cunku kendı yazmıyor herkeze o kopyayı verıyor gordugum kadarıyla sende agır kılo verıyosun benım gıbısın ve onundekı engellero anlaman acısından dahılıyeye gıt varsa bır engel o mudehale edıcek bana ınsulın dedı anlamadım ben eve gelıp arastırdım kıtap aldım o zaman dank ettı gi düşük besınler yedım sorununu ogrenınce sen kendıne uygun arastırırsın ozel bır kere 500 kalcaagını sanmam bu 6 ay 1 yıllık bır surec kontrollerdede buyuk ıhtımal para ıster yok ıstemıyosa bır kere 500 verceksen ozaman deger

Evet canım dahiliye sevk ediyor ama devletten birsey çıkmaz herkese aynı liste hamileyken gittim ordan biliyorum baktım birsey cikmiyxsk gittim özele.

Ben lısteyı bır gün bıle yapmadım dediğin gıbı tartıyor yuzune bakmıyor boy kac al bu lıste su tarıhte gel ınan 5 dk surdu senden gelcek hayır kalsın dedım attım kenara ve ben gıttıgımde bostu sırada kımse yoktu ıstese ılgılenırdı

Tatlım Akşamki kilo zaten doğru değil
Moralini bozma
Sabah kalkınca wc den sonra çıplak tartıldığın kilo doğru

Sabah güzel sayılır cnm
Keşke öğlen azda olsa bişey yiyebilsen en azından 1 bar ayran bikaç kuruyemişde olur
Bulgur bende şişlik yapıyor ama seni bilemiyorum

Aslında ceviz gibi kuru yemiş çay la yapabilirim. Hem pratik hemde hemde hızlı olur. Yarın denemeye başlayım. Bulgur bi sıkıntı yapmıyor genelde cuma sabahına kadar tartıyı yasakladım kendime

Kizlaaarr cümleten hepinize yazıyorum. Öncelikle Mefkurem abla ma sonra muska77 kaptanı deryama teşekkür ediyorum. Bu diyeti senden bi cacık olmaz deyip kendime çoktan bırakmıştım ama hala tutunuyosam verebildiği mi gördüğüm ve sizin başarılarınız la moral bulduğumdan. Kesinlikle şimdiye kdar menü için yorum yapan bana destek olan mesaj atan tüüümm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bunu neden yazdığıma gelince ; bugün iki şey oldu
Birincisi kurstaki hatunlar bugün baya vermişsin hocam sen dediler ki bu beni çok mutlu etti
İkincisi her zayıflamaya çalıştığımda bana yapamazsın sen uğraşma boşuna deyip daha baştan gardımı düşüren kocam sen salata yiyorsun diye karnabahar brokoli alıp gelmiş. Belki ufacık şeyler ama ben çok mutlu oldum.
İki tarafa da atmayı düşündüğüm bu mesajla bunları duymamda etkiniz olduğuna inandığım her birinize mutluluğumu iletmek istedim.
Sevgili 5 . Takım, sevgili Mefkurem takımı
HARİKASINIZ. ...

Ne testi yaptırdı canım?
Şimdi baktım diyetisyenin hangi testleri istediğine hepsini yaptirmis aile hekimimiz. Sağlık ocağı çözer tahlil olayını. Ayrıca diyetisyen tıp okumadigi icin tahlil isteme yetkisi yokmuş yani bir sorun varsa aile hekimin yönlendirir canım seni.

Tatlım bu yollardan hepimiz geçtik
Bende 3 sene önce 35 kilo verip 25 kilosunu geri almıştım
Bu sefer başladığımdada çevremdekiler nasıl olsa geri alacaksın deyip çok güzel motive ettiler beni
Etrafındakiler ne derse desin önce sen inan kendine
Biraz vermeye başlayıp devam ettiğini görünce çevreden çok güzel takdir göreceksin
Ama öncelikle başarabildiğin için sen kendinle gurur duyacaksın

eliya
Elifim bana kırılmadın değilmi
Aslında yediklerin fazla değil ve erken yemişin
Söz konusu sadece kalori değil
Bana göre takımda olan biri için tartı öncesi bu hatayı yapmaması lazım
Yani prensip meselesi

Aslında son günlerde çok hata yapanlar var o da başka bişey
Ama ben karışmıcam artık

Kızlar artık burası pek aktif değil o yüzden sizin motivasyonunuza pek yardımcı olacağını sanmıyorum
Bende fazla giremiyorum artık
Bence daha aktif bi guruba katılırsanız sizin için daha iyi olur

Hepinizi seviyorum inşallah herkes hedefine ulaşır
Gönülden başarılar

Bırakıyormusum abla ?

Yok ne kırılması kesinlikle öyle birşey yok kendime kızdım ben, bi yola çıkıyorsan hakkını vericeksin hatalı davranıyorum iradesizligime üzülüyorum. Sen karışmak zorundasın çünkü buna ihtiyacim var ihtiyacimiz var abla lütfen. Yani bide insanlar çok tuhaf arkadaşlarımın içinde tek kilolu benim. yok sana yakışıyor yok orantılı kilon sinir sinir konuşmalar yemiyorum işte napim sizle bir arayami gelmiyim diyetteyim diye yada bir yeremi gitmiyim saygı duyun dimi. Seninle bir ilgisi yok öyle anlamana sebep olduysam çok özür dilerim sen uyarmazsan kim uyarıcak tecrübe yönlendirmeli bizi yani sen.

kız sen nasl zayfldn 4 ayn içnde o kdr

Bırakıyormusum abla ?
Tatlım burası per aktif olmayınca sizler içinde per yararı olacağını düşünmüyorum
Artık bende fazla vakit ayıramıyorum o yüzden suçluluk duyuyorum
Çok daha aktif bi gurub la daha Motive olursunuz gibime geliyor

Cnm öncelikle çevrendekilerin değil senin ne hissettiğin önemli
Sen kimseye hesap vermek durumunda değilsin
Banada önceden diyolardı Kilo Sana yakışıyor
Hatta biraz zayıflayınca yeter verme çirkinleşiyosun dediler
Ben kimseye kulak asmadım
Bu verme döneminde oturmayada gittim misafirde geldi
Gittiğim yerde Bana Göre bişey varsa yedim yoksa yemedim, biri gelincede mutlaka kendime Göre bişey yaptım
Senin yediklerin onların midesine gitmiyor, Sana yağ olarak dönüyor
Hiç diyet yapıyorum deme sağlıklı besleniyorum de
İnan kararlı ve tavizsiz olursan bi sure sonra herkes alışır
Ben hayır dediysem hayırdır
Ayrıca yemedim diye Bana küsecek insanda küssün Hiç umurumda olmaz demekki o kişi benim iyiliğimi istemiyor demektir
Sen bi 10 Kilo ver hele bak ozaman seni nasıl takdir etmeye başlıyolar

Dünki menüm ;
yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
2si bir arada
3 yk pırasa, 2 yk yoğurt, 1 domates, 1 salata, 1yk bulgur pilavı
20 dk yürüyüş
1 tane N**** (Siyahi)
2 dilim ekmek, tavada tereyağlı yumurta, domates, salata, peynir kahvaltılık tarzı dün çok yorgundum.
20 dk yürüyüş
1,5 litre su
doktor hormon ilaclarına başlattı ya bi de uyku yapıyor ya acayip fenayım zor yazıyorum şuan bile ayılamadım ama işteyim

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar birbirimize dua edelim ...

(Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

(Bir kimsenin, birine gıyabında yaptığı dua müstecâb olur. Yapılan duaya bir melek, “Âmin, aynı şeyler sana da olsun” der.)
[İbni Ebi Şeybe]

(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)
[Müslim]

(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…