Kuzum dahiliyenin sevk etmesi için orada o bölümün olması gerekiyor. Ben hastanenin sitesine de baktım ama tıbbi birimlerde diyet bölümü gözükmüyor. Bir de mesela burada devlet hastanesinden endokrine de randevu alınmıyor dahiliye yolluyormuş ama randevu sisteminde endokrin bölümü gözüküyor sadece tıklayıp randevu alınmıyor. Eğer diyetisyen varsa onun da öyle olması gerekirdi. Bilemedim bir telefonla arayayım yarın.
Tatlım 5 dk bakıp liste yazıp yollamalarına şaşırmam. Devlette genelde baştan savma bakıyorlar her şeye. Özel gerçekten bir ton para. Burada özel hastanede kadınsal hormon testlerine (şu devlette ücretsiz yapılanlar) yaklaşık 500 tl istiyorlar. Diyetisyen kim bilir ne kadar tutar.
Evet canım dahiliye sevk ediyor ama devletten birsey çıkmaz herkese aynı liste hamileyken gittim ordan biliyorum baktım birsey cikmiyxsk gittim özele.
Ne testi yaptırdı canım?
Tatlım Akşamki kilo zaten doğru değilMefkurem ablacım hadi bismillah. O kadar yol gelmişsin ki azcık şeyler seni ne sekteye uğratır nede moralini bozar. Geçmiş olsun bu arada
muska77 sana da geçmiş olsun Kaptan-ı Deryam
Menümü burayada aynen aktarıyorum
Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay
Öğlen
İki duble nescafe
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Su 2 lt oldu tamamlıcam inşallah
bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu
Tatlım Akşamki kilo zaten doğru değil
Moralini bozma
Sabah kalkınca wc den sonra çıplak tartıldığın kilo doğru
Sabah güzel sayılır cnm
Keşke öğlen azda olsa bişey yiyebilsen en azından 1 bar ayran bikaç kuruyemişde olur
Bulgur bende şişlik yapıyor ama seni bilemiyorum
Hormon sanırım bi sormak lazım bende yaptırdım geçen gün diyet yapıyorum dedim herseye bakalım o zmn dedi.Ne testi yaptırdı canım?
Şimdi baktım diyetisyenin hangi testleri istediğine hepsini yaptirmis aile hekimimiz. Sağlık ocağı çözer tahlil olayını. Ayrıca diyetisyen tıp okumadigi icin tahlil isteme yetkisi yokmuş yani bir sorun varsa aile hekimin yönlendirir canım seni.Ne testi yaptırdı canım?
Tatlım bu yollardan hepimiz geçtikKizlaaarr cümleten hepinize yazıyorum. ÖncelikleMefkurem abla ma sonra muska77 kaptanı deryama teşekkür ediyorum. Bu diyeti senden bi cacık olmaz deyip kendime çoktan bırakmıştım ama hala tutunuyosam verebildiği mi gördüğüm ve sizin başarılarınız la moral bulduğumdan. Kesinlikle şimdiye kdar menü için yorum yapan bana destek olan mesaj atan tüüümm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bunu neden yazdığıma gelince ; bugün iki şey oldu
Birincisi kurstaki hatunlar bugün baya vermişsin hocam sen dediler ki bu beni çok mutlu etti
İkincisi her zayıflamaya çalıştığımda bana yapamazsın sen uğraşma boşuna deyip daha baştan gardımı düşüren kocam sen salata yiyorsun diye karnabahar brokoli alıp gelmiş. Belki ufacık şeyler ama ben çok mutlu oldum.
İki tarafa da atmayı düşündüğüm bu mesajla bunları duymamda etkiniz olduğuna inandığım her birinize mutluluğumu iletmek istedim.
Sevgili 5 . Takım, sevgiliMefkurem takımı
HARİKASINIZ. ...
Kızlar artık burası pek aktif değil o yüzden sizin motivasyonunuza pek yardımcı olacağını sanmıyorum
Bende fazla giremiyorum artık
Bence daha aktif bi guruba katılırsanız sizin için daha iyi olur
Hepinizi seviyorum inşallah herkes hedefine ulaşır
Gönülden başarılar
Yok ne kırılması kesinlikle öyle birşey yok kendime kızdım ben, bi yola çıkıyorsan hakkını vericeksin hatalı davranıyorum iradesizligime üzülüyorum. Sen karışmak zorundasın çünkü buna ihtiyacim var ihtiyacimiz var abla lütfen. Yani bide insanlar çok tuhaf arkadaşlarımın içinde tek kilolu benim. yok sana yakışıyor yok orantılı kilon sinir sinir konuşmalar yemiyorum işte napim sizle bir arayami gelmiyim diyetteyim diye yada bir yeremi gitmiyim saygı duyun dimi. Seninle bir ilgisi yok öyle anlamana sebep olduysam çok özür dilerim sen uyarmazsan kim uyarıcak tecrübe yönlendirmeli bizi yani sen.eliya
Elifim bana kırılmadın değilmi
Aslında yediklerin fazla değil ve erken yemişin
Söz konusu sadece kalori değil
Bana göre takımda olan biri için tartı öncesi bu hatayı yapmaması lazım
Yani prensip meselesi
Aslında son günlerde çok hata yapanlar var o da başka bişey
Ama ben karışmıcam artık
kız sen nasl zayfldn 4 ayn içnde o kdrSelam güzellerrrrr
Pek çoğumuzun yaşadığı gibi benimde senelerce Kilo alıp vermelerim oldu. O konulara girmicem oldukça uzun.....
En son 3 sene öncesinde uzun süredir çıkmadığım tartıyla yüzleştim ve ilk defa 123 rakamını görüp şok oldum.
Bir azimle sağlıklı beslenmeye ve spora başladım süresini tam hatırlamıyorum bir müddet sonra 88 kiloya düştüm
Tabi çevremden olumlu tepkiler alıp şımardım
Yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim. Aslında dar gelen kıyafetlerden tabiki Kilo aldığımın farkındaydım ama tartılmaya korkuyordum. Gerçekle yüzleştiğimdeyse 113.5 Kilo olmuştum. Bütün emeklerim çöpe gitmişti
Tekrar gücümü toparlamam çok zor oldu, yaşadığım bunalımları, psikolojik çöküntüleri ,kendimden nefret etmelerimi ve dahasını anlatmıyorum .Eminim kilolu herkes benzer duyguları yaşamıştır ve ancak yaşayan anlayabilir
Nihayetinde 1 Ocak 2015 te bantı tekrar başa sarıp bi hızla başladım. Burda okuduğum başarı Hikayeleri bana ışık oldu. Aynı zamanda diyetime başladıktan 1 hafta sonrasında cuma yarışmalarına katıldım. Yarışma ruhu benim dahada hırslanmama neden oldu. Burdan 9.takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Evet kızlar çok şükürki şimdi 79 kiloyum.Bana 6 ay önce bu kiloya ineceksin deseler güler geçerdim.
Ama ben bile bu kadar sabırlı oluyor ve başarabiliyorsam
İnanın sizde yapabilirsiniz
Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım
Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ?????
Ya istediğini ye, Ya istediğini giy
İkisi birarada olmuyor
İrade sende, seçimini YAPPPP
KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR!!!!!
BASLANGIC KILOLARI
mefkurem_______78.8________76
Storperde________ 78.4_______72.3
Mimoza1974_____ 61.9_______55 hedefine ulaştı
Canan456 ________71_________63.9
Dunyadamisafir__ 75________67.6
EMELinEMELi____92.2_______76.9
Ekim85___________105.1 _____97
BBD______________ 91_________78.7
Muska77 _________88.7_______69.7
Asya_01___________78________71
Benita_ask._______ 69.6 ______64.8
Ylmzesra _________95.8 ______85.3
Umutfakiri _______85_________66.4
Mstb _____________77.5________67.6
Brcstegul ________77__________68.2
XDerinMavix ____109.2_______105.5
TOPİK KURALLARI :
1--cuma liste için, pazartesi ara kontrol için kilo bildirimi yapılacak
2--her akşam günün menüsü yazılacak
3--herkes birbirinin menüsüne yorum yapmakla yükümlüdür
HEP BERABER EL ELE ÇITIR OLMAYA MERHABA DİYORUZ
Tatlım burası per aktif olmayınca sizler içinde per yararı olacağını düşünmüyorumBırakıyormusum abla ?
Cnm öncelikle çevrendekilerin değil senin ne hissettiğin önemliYok ne kırılması kesinlikle öyle birşey yok kendime kızdım ben, bi yola çıkıyorsan hakkını vericeksin hatalı davranıyorum iradesizligime üzülüyorum. Sen karışmak zorundasın çünkü buna ihtiyacim var ihtiyacimiz var abla lütfen. Yani bide insanlar çok tuhaf arkadaşlarımın içinde tek kilolu benim. yok sana yakışıyor yok orantılı kilon sinir sinir konuşmalar yemiyorum işte napim sizle bir arayami gelmiyim diyetteyim diye yada bir yeremi gitmiyim saygı duyun dimi. Seninle bir ilgisi yok öyle anlamana sebep olduysam çok özür dilerim sen uyarmazsan kim uyarıcak tecrübe yönlendirmeli bizi yani sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?