Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaniiiDunku menumu verıyım
Sabah 11,gıbı yarımdan daha az sımıt,2 yk menemen ,2 biber
Sade türk kahvesi
Mısafır vardı hep beraber çıktık orta tempoda yuruduk bır ıkı magazaya gıttık saat tutmadım ama 5,624 adım yapmısım 3,5 km yanı:)
18:30 2 nagıt,3,4 yk makarna
Su 2 lt
Akşam baya geç olmuşSelam canlar umarım hepiniz çok iyisinizdir :) Sınavlarım başladı dün pek uğrayamadım ama arada sizi okudum.
Dünkü programım
sabah 1 fincan sade kahve
1 bardak limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 06:50
bol lor peyniri
maydanoz
1 greyfurt şifa olsun bana :)
2. Öğünüm 18:00 (biraz geç oldu bana göre ama imkanlar ..)
3 ceviz
1 kabak ve 2 yumurta ile yapılmış omlet.Çok şükür doydum.
2 lt kadar su
1 şişe maden suyu
Tatlım menün kötü sayılmazsabah 2 dlm ekmek 2 çeri peynir
ara yarım pkt 2 si 1 arada 1 bt sütle yaptım
öğlen 4 kaşık ot kavurma 1 kaşık yoğurt
ara 2 ceviz
ara 2 ceviz (bi daha)
akşam 19.00 1 tabak bezelye yemeği yoğurt 1 dlm ekmek yiyeceğim
bugün böyle olacak inşallah su 2 lt anca spor yok.
çok güzel menüSelam canlar umarım hepiniz çok iyisinizdir :) Sınavlarım başladı dün pek uğrayamadım ama arada sizi okudum.
Dünkü programım
sabah 1 fincan sade kahve
1 bardak limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 06:50
bol lor peyniri
maydanoz
1 greyfurt şifa olsun bana :)
2. Öğünüm 18:00 (biraz geç oldu bana göre ama imkanlar ..)
3 ceviz
1 kabak ve 2 yumurta ile yapılmış omlet.Çok şükür doydum.
2 lt kadar su
1 şişe maden suyu
Evet Zuhalcim biraz geç oldu ama iyi oldu :)Yaniii
Fena değil
Akşam baya geç olmuş
tabiki çok güzel
Tatlım menün kötü sayılmaz
Sabaha yumurta yeşillik vs.ekliyebilirsin
2 si birarada yerine T.kahvesi yada neskafe tercih etsen daha iyi
Sağol canım.Çalıştığım için ve oğlumu okula hazırladığım için sabah 04:50 gibi uyanıyorum.Saat 07:15 gibi evden çıkıyoruz canım.çok güzel menü
sabahları nwden o kadar erken yiyorsun
Dr da ne oldu cnmBen de menümü vereyim.
Sabah kahvaltı etmedim çünkü doktora gittim.
Kan testi falan ister belki diye yapmadan gittim.
Dönüşte de eşimle geldik ama geç oldu tabi kahvaltı ve öğlen bir oldu.
13:00
1 tane tavada yumurta
2 dilim sucuk
2 tane kepekli galeta
18:30
1 tane haşlanmış baget
2 parça haşlanmış göğüs eti
Salata
Su şimdilik 1.5 lt. Dışarda olunca içemedim ama 2.5 yapıcam inşallah.
Yemekten sonra 1 bardak incir suyu içicem.
Bugün bende erken yedimEvet Zuhalcim biraz geç oldu ama iyi oldu :)
Dr da ne oldu cnm
Menüde güzel görünüyor
Tabi sucuk ve galeta yerine daha sağlıklı bişey olabilirdi
Sen dayansın şekerim bende bugün 2. Öğünümü 15:30 da yaptım.Acıktıkça su içecez artık :)Bugün bende erken yedim
Akşam dayanmaya çalışıcam
Bakalım
Hakkınızda hayırlısı olsun cnmGaleta kepekli olduğu için sorun etmedim aslında ekmek yerine yedim.
Sucuk da eşimle beraber yediğimiz için yedim o saate kadar aç durunca kendime ayrı bir şey hazırlamak istemedim.
Doktor bir sorun olmadığını acele etmememiz gerektiğini söyledi.
Tekrardan yumurta geliştirici ilaç yazdı.
Diyetisyene gitmemi önerdi.
Araştırdım ama burada devlet hastanesinde diyetisyen gözükmüyor.
Özeller de bir ton para şuan onu karşılayamayız.
Artık ne yapıcam bilemiyorum abla.
Sen çok dayanıklısın cnm Maşallah, Ben senin kadar değilimSen dayansın şekerim bende bugün 2. Öğünümü 15:30 da yaptım.Acıktıkça su içecez artık :)
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Delete hastanesine sordunmu diyetisyen için, netten baktıysan belki kesin olmaz
Bence bi tlf açıp sor
Normalde mutlaka olur
Amin ablacım inşallah.
Ablam MHRS diye bir siteden randevu sistemi varya şuan devlet hastanelerinin Almanya'dasın bilmezsin belki. Oradan baktım Endokrinoloji falan var ama diyet bölümü yok. Özel hastanede var sadece. Telefon edip sormadım ama yarın bir telefon açıp sorayım olmazsa.
Biraz az ama güzel olmuş cnmBende menumu verıyım
Sabah 10.20 3 yk menemen ,2 zeytın,yarım kk dan daha az peynır
13.40 3 ceviz,2 kayısı,7,8 adet çilek ,sade damla sakızlı türk kahvesi
30 dk yürüyüş
18:00 4 yk ıspanak yemeği,2 yk yogurt
Su 2,5 lt
Yatmadan önce karışık bitki çayı
Nasıl oldun iyimisin biraz daha.Sağolun kızlar eliya deneyeceğim hemen bir hafiflese..
Canım ben devlete gıttim 5 dk muayne edıyo klasık bır lıste verıyor bende özel gıtmeyi düşündüm songa ona vercegım parayla spor yazılırım daha ıyı dedım gercekten çok pahalılar ozeller ben dahılıyeye gıttjm anlattım spor gıdıyorum ama kılo veremıyorum dıye falan o test yaptı ınsulın cıktı ılac yazdı ıstıyosan dıyetısyene sevk edıyım dedı olur dedım ama dedıgım gıbı 5 dk muayne bır lıste zaten benım bıldıgım kadarıyla dırek dıyetısyene gıdılmıyor dahılıye sevk edıyor cunku yengemde devletten randevu almak ıstedı dahılıyeye yonlendırdıler ıstersen dahılıyeye gıt sende ne yapsan yavas verıyosun en azından anlar
Evet canım dahiliye sevk ediyor ama devletten birsey çıkmaz herkese aynı liste hamileyken gittim ordan biliyorum baktım birsey cikmiyxsk gittim özele.Canım ben devlete gıttim 5 dk muayne edıyo klasık bır lıste verıyor bende özel gıtmeyi düşündüm songa ona vercegım parayla spor yazılırım daha ıyı dedım gercekten çok pahalılar ozeller ben dahılıyeye gıttjm anlattım spor gıdıyorum ama kılo veremıyorum dıye falan o test yaptı ınsulın cıktı ılac yazdı ıstıyosan dıyetısyene sevk edıyım dedı olur dedım ama dedıgım gıbı 5 dk muayne bır lıste zaten benım bıldıgım kadarıyla dırek dıyetısyene gıdılmıyor dahılıye sevk edıyor cunku yengemde devletten randevu almak ıstedı dahılıyeye yonlendırdıler ıstersen dahılıyeye gıt sende ne yapsan yavas verıyosun en azından anlar
Bi arkadaşım sağlık ocağında yaptırdı yeterli olmuyomu o testler.Kuzum dahiliyenin sevk etmesi için orada o bölümün olması gerekiyor. Ben hastanenin sitesine de baktım ama tıbbi birimlerde diyet bölümü gözükmüyor. Bir de mesela burada devlet hastanesinden endokrine de randevu alınmıyor dahiliye yolluyormuş ama randevu sisteminde endokrin bölümü gözüküyor sadece tıklayıp randevu alınmıyor. Eğer diyetisyen varsa onun da öyle olması gerekirdi. Bilemedim bir telefonla arayayım yarın.
Tatlım 5 dk bakıp liste yazıp yollamalarına şaşırmam. Devlette genelde baştan savma bakıyorlar her şeye. Özel gerçekten bir ton para. Burada özel hastanede kadınsal hormon testlerine (şu devlette ücretsiz yapılanlar) yaklaşık 500 tl istiyorlar. Diyetisyen kim bilir ne kadar tutar.
Bi arkadaşım sağlık ocağında yaptırdı yeterli olmuyomu o testler.