Günaydın..Günaydınnnn
Evet göstermiyorsun hiç, aynı benCanım çok sağol yorumların için essahtanmı 84 göstermiyom kız?Valla 27 Şubatta başladım diyete halaa ve halaaa diyetteyim. Bu arada sormuşsun boyum 167..
Hergün tartılınca olmuştur öyle Hatice su içsen artı çıkarsın kiCuma 90.6 bugün 90.7 dün 91 e çıkmıştm hakikaten spordan kaslarım şişmişti sanırım akşam yapmayınca biraz rahatladım bugünde dinleniyim yarın yaparım
Ayyy dimi... Ye biraz kızım çok zayıfsın demelerini istiyorum..Evet göstermiyorsun hiç, aynı benbende 81 de falan iyi duruyorum öyle kilolusun demiyor kimse ama herkes ay ne zayıfff, yaaazıkkk diyene kadar zayıflamak istiyorum inşallah
Ahahah evetAyyy dimi... Ye biraz kızım çok zayıfsın demelerini istiyorum..
Yok ben o kadar istemem şöyle biraz etli butlu olayım 70 tam ii banaAhahah evet
Olmaz tabi moral bozmak yok... Hazır şekeride bıraktın. Bak nasıl farkedecek..Herkese gunaydinnnnnn.
Alyson canim baya kg gitmis tebrikler.iki hafta once spor yspmaya calisirken incindi o nedenle i agrim var hala
Uzum328 basin sagolsun.allah gittigi yerde utandirmasin insallah.
Kilom ayni cikti amaaaan bari bi 10 gr gideydi :) neyse moralimi bozarsam olmazzzz dimi
Farkedecek ben zayıflamak istiyorum deme kendine. Ben zayıflıcam de şartlandır kendini. Beyin vücut neye inanırsa onu yaparçİns defne
Zayifliyorum de hatta, gelecege atmamak lazm plani:)Farkedecek ben zayıflamak istiyorum deme kendine. Ben zayıflıcam de şartlandır kendini. Beyin vücut neye inanırsa onu yaparç
AynenZayifliyorum de hatta, gelecege atmamak lazm plani:)
Geldim cnm arabadayim koye gi Diyorumbnm oglum 6 yasinda kacta baslamistim ogretmeye unuttum ama lazimligini sevdi kendi elimden tutup yapiyodu ben sormuyodum bile neyse tam sevindim ogrendi diye kayinpeder vefat etti cocugun Psikolojisi bozuldu basladi ustune yapmaya 1 sene gecti.
Kaynanamda cok titiz bez baglamiycanki solesin o hemen takiyodu ben ise gidince .
Neyse basladim netten arastirma yapmaya başladim.bir bayan çocugun bezine çay çopunu dokmuş böcek olmus oglum sen buyudun artik cisini tuvalete yapman lazim demis cocukta cekil anne cekil ben onlari öldururum demis
Cok gulmustum bende ama denedim oglumda ise yaradi dahada bez takmadik2 gun sonraaaaa
Kalpkalbe karşı tatlııımBeyinnnn zayiflicammm ulennnnn engelleme beniii
Sizi seviyorum yaaaa vallaa
Ne güzel oluyor dimi yaa. İnanamıyorum allahım bi 99 olayım derken şimdi bi 79 olsam diyorum..Oh bee sonnda 89.8. 80lerin snnda bile olmak iyi geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?