• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım normalde sabah kahvaltıdan yarım saat önce falan yiyodum meyveyi
Ya kuru meyvelerden yada 1 armut, elma, 1 dil ananas gibi
Son zamanlarda diğer öğünlerde biraz karpuz yedim. Bana öğleden sonra yediğim meyve yaramıyor
Zaten karatayda montignac da meyvenin sabah yenmesini öneriyorlar

Bırak tatlım kocanda yapsın, spor sadece zayıflamak için yapılmazki sağlık için yapılır
Evet, spor salonunda çok zayıf bi arkadaş vardı, o da sağlıklı kilo almak için geliyormuş. Şaşırmıştım, sağlık için de yapılır dediğin gibi
Kizlar merhaba :)

Bugun diyetimin tam 4.haftasi.Bir ay gecmis bile zaman ne cabuk akip geciyor :KK43:

4.haftamin basinda tartildim tam tamina 6.2 kilo vermisim.Az midir cok mudur bilemem ama 1 ay once bir degisiklik yapmasam o kilolar hala vucudumda olacakti.O yuzden gayet mutluyum :)

Bu arada ( @smyr38 ) Emelcim gecmis olsun noldu ayagina :KK43:
3 haftada 6 kilo yani, çok iyi maşallah

Arkadaşlar Listeye benide eklermisiniz. 93 kg ile gittiğim kadın doğum doktorum bana, zayıflamadan tüp bebek sansımın az olduğunu söyledi. Mart ayında diyete başladım. Şu an 78 kg. Sabahları yürüyüş ve koşu yapıyorum. Bir diyet listem yok ama mümkün oldukça ekmeği, tatlıyı, yağlı (Kızartma) seyleri çıkardım hayatımdan. Sizinle birlikte devam edersem liste yapıp sizi takip ederim söz:) Temmuzda Tüp bebek tedavim vardı ve bu nedenle yürüyüşüde diyetide bıraktım 1 ay ama cok şükür kilo almamışım:) E kime kadar koşuya ,yürüyüşe ve boğazı tutmaya devam.:)

Umarım hersey gönlümüzce olur.
Hoşgeldin canım zayıflama amacın okadar güzelki.. İnanıyorum başarı bebişini kucağına alacaksın inşallah. Ekime kadar boğazı tutmaya devam demişsin ama sağlıklı bir gebelik için ekimde sonrada cıssslara tadımlıktan fazla yaklaşma derim ben..
Sağlıklı yemekler yemek sağlıklı bebiş dünyaya getirmeni sağlar unutma lütfen..
İyiymiş canım, bende sporumu yaptım duşumu aldım. İnşaAllah sık yapabilirim bakalım. Ailemin yanındaydım, evime yeni geldim de düzen oturtmaya çalışıyorum. Dedemi kaybettik, onun için gitmiştim. mekanı cennet olsun inşallah..
Başın sağolsun canım, Allah taksiratını affetsin.

Bugün malumunuz söz vardı akşamda geç geldik

9.30 1 yum peynir 1 zeytin domates salatalik
1 tb sandwıch Ekm.maydonoz

13. 00 2 mercimek köfte 1 marul

17.00 1 er kş. Tavuk sal.semizotu sal.Salata
3 sarma 1 lah.sarma 2 mercimek köfte
1 küçük dil.Su böreği 1 küçük dil.patates böreği

Suyu ölçemedim

Herkes bişey yapıp götürünce, sofrayı görmeniz lazımdı. 10 çeşitten fazla hamurişi, bisürü tatlılar kurabiyeler pastalar, yok yoktu yani
Bana göre iyi atlattım gibi geliyor

Sonradan bi kahve içtim oda birazkoyuydu sütte koymamıştım. Mideme dokundu
Hem ağrıyor hem felaket şişlik yaptı
Aslında biliyom öyle kahvenindokunduğunu o anda o kadar sertgelmemişti
Biraz süt, bitki çayları içsemde geçmedi
Yarına geçer heralde, buda bana bidahaders oldu
Ucuz atlatmışsın zuhalcim. Diğerleri iyide umarım akşamki börekler bugün artı çıkarmaz seni.. Senin vücut biraz nazlı sanki...
Kizlar merhaba :)

Bugun diyetimin tam 4.haftasi.Bir ay gecmis bile zaman ne cabuk akip geciyor :KK43:

4.haftamin basinda tartildim tam tamina 6.2 kilo vermisim.Az midir cok mudur bilemem ama 1 ay once bir degisiklik yapmasam o kilolar hala vucudumda olacakti.O yuzden gayet mutluyum :)

Bu arada ( @smyr38 ) Emelcim gecmis olsun noldu ayagina :KK43:
Az olurmu hiç tebrik ederim. Ya 6 kilo fazla çıksaydın.. Diyete başlamak yeni bir hayata adım inan bana.

Ucuz atlatmışsın zuhalcim. Diğerleri iyide umarım akşamki börekler bugün artı çıkarmaz seni.. Senin vücut biraz nazlı sanki...

Az olurmu hiç tebrik ederim. Ya 6 kilo fazla çıksaydın.. Diyete başlamak yeni bir hayata adım inan bana.

Çok teşekkür ederim canım.Aynen ben de öyle düşünüyorum.1 sene sonra Allah izin verir de yine buralarda olursak yeni hayatlarımızla kilomuzu korurken başkalarına öğüt vercez inş. :) Uzun yıllardır kendimi iyi hissettiğim bir vücudun içinde değilim.O günleri de görücem :KK36:

Seni de tebrik ediyorum.Sen de gayet azimli gidiyorsun.Kilonu güncellemişsin şimdi gördüm.Aramızda çok fark yok aslında.Ben şu an 88.9um.:KK23: Yılın aynı zamanlarında ideal kilomuza aynı anda düşeriz inş :)

Ya kızlar akşama eşim mücver istedi. Kendime unsuz ve yağsız yapacağım. deneyen varsa akıl verebilirmi yağsız tavadamı güzel olur fırındamı?

Çok teşekkür ederim canım.Aynen ben de öyle düşünüyorum.1 sene sonra Allah izin verir de yine buralarda olursak yeni hayatlarımızla kilomuzu korurken başkalarına öğüt vercez inş. :) Uzun yıllardır kendimi iyi hissettiğim bir vücudun içinde değilim.O günleri de görücem :KK36:

Seni de tebrik ediyorum.Sen de gayet azimli gidiyorsun.Kilonu güncellemişsin şimdi gördüm.Aramızda çok fark yok aslında.Ben şu an 88.9um.:KK23: Yılın aynı zamanlarında ideal kilomuza aynı anda düşeriz inş :)
İnşallah canım... Başarsak ve başkalarına yardımcı olsak ne hoş olur yaw..:cool:

Bu arada ben bişey güncellemedim kız nerde gördün?

Bu arada ben bişey güncellemedim kız nerde gördün?

Güncelleme derken ;

Bu arada..
Cuma: 84,1
Bugün: 83,9 yazmışsın ondan bahsediyorum :KK70:

Bu arada geçen annem mücver yaptı ben severim diye.Tavadakinin tadı efsane tabi ama yağda kızartmak benim için sağlıksız olacağından annem bütün yemeği fırınladı hak geçmedi :KK70:Tadı da çok güzel oldu ama bildiğim kadarıyla içinde biraz un vardı malzemeden çalmadık ama gayet tadında yedim ne eksik ne fazla öyle kilo falan da yapmadı kabak sonuçta :)

Hoşgeldin canım zayıflama amacın okadar güzelki.. İnanıyorum başarı bebişini kucağına alacaksın inşallah. Ekime kadar boğazı tutmaya devam demişsin ama sağlıklı bir gebelik için ekimde sonrada cıssslara tadımlıktan fazla yaklaşma derim ben..
Sağlıklı yemekler yemek sağlıklı bebiş dünyaya getirmeni sağlar unutma lütfen..

Başın sağolsun canım, Allah taksiratını affetsin.
Amin teşekkür ederim
İnşallah canım... Başarsak ve başkalarına yardımcı olsak ne hoş olur yaw..:cool:
Ne güzel olur cidden :) fotoğraftaki sen misin? Maşallah o nasıl burun öyle ;)

Güncelleme derken ;

Bu arada..
Cuma: 84,1
Bugün: 83,9 yazmışsın ondan bahsediyorum :KK70:

Bu arada geçen annem mücver yaptı ben severim diye.Tavadakinin tadı efsane tabi ama yağda kızartmak benim için sağlıksız olacağından annem bütün yemeği fırınladı hak geçmedi :KK70:Tadı da çok güzel oldu ama bildiğim kadarıyla içinde biraz un vardı malzemeden çalmadık ama gayet tadında yedim ne eksik ne fazla öyle kilo falan da yapmadı kabak sonuçta :)
İlahi... Sağol canım fırınlamayı düşünebilirim ozaman.. Ama ben un koymucamm ne gerek var fazladan kcl ve kbye dimi?

İlahi... Sağol canım fırınlamayı düşünebilirim ozaman.. Ama ben un koymucamm ne gerek var fazladan kcl ve kbye dimi?

Yemek işlerinden pek anlamam valla :KK23: Tadını bozmayacağını düşünüyorsan koyma haklısın :) Ama dediğim gibi biraz unla fırında yaptık biz tadı gayet hoştu bir fark yoktu unsuz da yapacaksan fırında yap yeter ki :)

Amin teşekkür ederim

Ne güzel olur cidden :) fotoğraftaki sen misin? Maşallah o nasıl burun öyle :KK66:
Ben değilim canım. Ama bana çok benzediği için koydum.. Tabii fotodaki hatun benden daha güzel.. En azından burnu..
Haa bu arada beniizlersen rofilimde 30 kilonun farkını görebilirsin. Yüzüm yok çünkü eşim sağolsun psikopata bağladı zayıflayınca..:KK70:

Ben değilim canım. Ama bana çok benzediği için koydum.. Tabii fotodaki hatun benden daha güzel.. En azından burnu..
Haa bu arada beniizlersen rofilimde 30 kilonun farkını görebilirsin. Yüzüm yok çünkü eşim sağolsun psikopata bağladı zayıflayınca..:KK70:
30 kilo mu verdin :KK57: izlemeye aldım canım hemen:KK54:
sen uzun zamandır yarışmadasın değil mi, sanki görmüştüm adını :KK64:
maşallah maşallah kıskanan eş iyidir :KK5:

30 kilo mu verdin :KK57: izlemeye aldım canım hemen:KK54:
sen uzun zamandır yarışmadasın değil mi, sanki görmüştüm adını :KK64:
maşallah maşallah kıskanan eş iyidir :KK5:
İzlemeye aldıysan profilime girip fotolara bakabilirsin canım. Hıııı önceden kıskanmıyodu ama... Neyse bugüne bakayım dimi?

İzlemeye aldıysan profilime girip fotolara bakabilirsin canım. Hıııı önceden kıskanmıyodu ama... Neyse bugüne bakayım dimi?
Baktım yorumumu da yaptım, maşallah diyorum 30kilo dile kolay ama nasıl da değiştiriyor görüntüyü maşallah
Ben o kadar çok kilo verdiğini bilmiyordum moral oldu bana mefkuremden sonra çok kilo veren birini daha görmek. Çok merak ediyorum ne kadar süredir diyettesin?

Baktım yorumumu da yaptım, maşallah diyorum 30kilo dile kolay ama nasıl da değiştiriyor görüntüyü maşallah
Ben o kadar çok kilo verdiğini bilmiyordum moral oldu bana mefkuremden sonra çok kilo veren birini daha görmek. Çok merak ediyorum ne kadar süredir diyettesin?
Canım çok sağol yorumların için essahtanmı 84 göstermiyom kız?:KK49: Valla 27 Şubatta başladım diyete halaa ve halaaa diyetteyim. Bu arada sormuşsun boyum 167..

Back