İyiymiş canım, bende sporumu yaptım duşumu aldım. İnşaAllah sık yapabilirim bakalım. Ailemin yanındaydım, evime yeni geldim de düzen oturtmaya çalışıyorum. Dedemi kaybettik, onun için gitmiştim. mekanı cennet olsun inşallah..Canım bide terleme aşofmanı giyiyorm spor yaparken sırılsıklam oluyorum duşa girmesem ölürüm valla giriyorum
Amin canım allah rahmet eylesinİyiymiş canım, bende sporumu yaptım duşumu aldım. İnşaAllah sık yapabilirim bakalım. Ailemin yanındaydım, evime yeni geldim de düzen oturtmaya çalışıyorum. Dedemi kaybettik, onun için gitmiştim. mekanı cennet olsun inşallah..
Hoşgeldn abla hiç görüşemiyoz bu aralarKızlar sözden yeni geldim eve
Bi geçmişe bakayım sonrada işe gitmem lazım
Inşallah verirsin.benim bebegim de tup bebek.2.denemede oldu.Allah yardimciniz olsun.hayirlisi olsun.Sağol canım cok teşekkürler maalesef Temmuz ayındaki tutmadıekimde 2. tüp bebek için gideceğim o zamana kadar en az 5-6 kg daha vermek istiyorum. Hedefim 65 cok ağır diyetlerde açıkçası yapmak istemiyorum vitamin mineral eksikliği yada kansızlık oluşmasın diye şimdiden desteğin için tşk. sağlıcakla kal.
esinle leslie mi yapacaksınızSelamlar menümü vereyim eşimle leslie yapıcaz 1 mil olur sanırım
Sabah
saat 8de 4 kayısı 1 bardak süt
10da 1 dilim tbe, 1 etimek, 1 kk peynir, 1 yumurta soğan ve maydonozla salata, 2 ceviz, şekersiz çay, 1 çay k. bal
16:00 1 dilim ekmek, 1 lokma karpuz
18:00 2 parça tavuk ızgara, 1 köfte kadar sucuk ızgara, yağsız köz patlıcan salatası, domates, salatalık
Su 2 litre oldu sanırım
Kahve içmeyi düşünüyorum birazdan. Başım ağrıyor,inşaAllah iyi gelir. Bugün baya yorucu geçti, kayınvalidemleri pikniğe götürdük
İki öğün ya da bir ara iki ana öğün beslenmeyi denicem bu hafta. Eşim böyle daha iyi olacağını söylüyor, bende sünnet iki öğün yemek diye istiyorum bakalım yapabilecek miyim. Sık sık ara öğünlerle 6 öğün beslenince aklım hep yemekte oluyor, ne yesem ne yesem diye. Belki nefsime engel olabilirim böyle bilmiyorum
Evet yaptık canım, kilo vermek istiyormuş o da :) aslında o kilolu olsun ben yanında zayıfcacık kalayım diyorum ama9m
Inşallah verirsin.benim bebegim de tup bebek.2.denemede oldu.Allah yardimciniz olsun.hayirlisi olsun.
esinle leslie mi yapacaksınız.way.benimki hayatta yapmaz.
karatay da 2 ogun diyor aslinda asik mesele cissss lardan uzak kalmak sanirim.yoksa ben eskiden ramazanda kilo alirdim.nasil yiyomuşsam artık.
Allah rahmet eylesin canim.mekanı cennet olsun.İyiymiş canım, bende sporumu yaptım duşumu aldım. İnşaAllah sık yapabilirim bakalım. Ailemin yanındaydım, evime yeni geldim de düzen oturtmaya çalışıyorum. Dedemi kaybettik, onun için gitmiştim. mekanı cennet olsun inşallah..
Haklısın ablacım, deniyorum bakalım. Meyveyi öğünlerde alıyorsun o zman sen, öyle mi? Eşim sağolsun değişik şeyleri sever eğlenceli geldi sanırım biraz. Bir de kilosu yok aslında, daha fazla versin istemem ama şimdi onu bırakıp yapsam olmazdı, bende ikna ettim beraber yaptık :))Geçmişi okudum
Menüler genelde çok güzel
@smyr38
Emelim tebrikler cnm inşallah devamı gelsin şekersiz çayların
N Neshve
Valla eşini tebrik etmek lazım benimki ölse benimle leslie falan yapmaz
Üzümcüm herkesin bünyesi farklı, mesela bana ara öğün yaramıyor arada 4-5sa.farkla 3 ana öğün daha iyi geliyor. Bana 2 öğün az geliyor
Belki sende deneme yanılma yöntemiyle kendine neyin iyi geldiğini bulabilirsin
Ama eğer öğlen yemezsen akşama çok acıkıp daha fazla yiyebilirsin
Kızlar gerisini sonra yazarım şimdi çıkmam lazım
Bravo.Yok vanım bi sırrım vallaişte sabah 2 kayısıyı yiyip 15 dk leslie akşam yemeğinden 2 saat sonra yarım saat leslie 1 mil onun dışında sağlıklı beslenmeye çalışıyorm bide gece hiç uemem saat 20 30 dan sonra ve günde enaz 3.5 litre su
öyle pişmanım demekle inanmam benDugunden yeni geldik ama 4 catallik cissssss yedimmmm
cok pismanimmmm.
Offffff yaaaaaa
Tatlım normalde sabah kahvaltıdan yarım saat önce falan yiyodum meyveyiHaklısın ablacım, deniyorum bakalım. Meyveyi öğünlerde alıyorsun o zman sen, öyle mi? Eşim sağolsun değişik şeyleri sever eğlenceli geldi sanırım biraz. Bir de kilosu yok aslında, daha fazla versin istemem ama şimdi onu bırakıp yapsam olmazdı, bende ikna ettim beraber yaptık :))
6 kilo az olr mu hiic. Masallah :) darisi basimiza:)Kizlar merhaba :)
Bugun diyetimin tam 4.haftasi.Bir ay gecmis bile zaman ne cabuk akip geciyor
4.haftamin basinda tartildim tam tamina 6.2 kilo vermisim.Az midir cok mudur bilemem ama 1 ay once bir degisiklik yapmasam o kilolar hala vucudumda olacakti.O yuzden gayet mutluyum :)
Bu arada ( @smyr38 ) Emelcim gecmis olsun noldu ayagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?