Herkese selam.ben de kilo vermek isteuip de veremeyenlerdenim.
Hoşgeldin cnm9 aylik bir bebeğim.beni uzmek istemese de fazaliklarıma gozü takılan bi eşim.bi o kadar da yemeye iştahım var.
Bugün bir arkadaşım söyledi bu siteden Şeyda Coşkun'un muz ve süt detoksu varmış, onu bir araştırayım diyorum bir kaç günlük bir şeymiş. Sizce nasıl olur ? Faydalı olur mu en azından bi iki kg atsam motive edici olur belki.
Evet cok isterim gercekten. motivasyon a ihtiyacım var sanirim.herseyi biliyorum aslında. Ama uygulama uokHoşgeldin cnm
Aslında Kilo veremiyor değiliz sadece vermek için doğru şeyler yapmıyoruz.
Aslında eşlerede biraz hak vermek lazım.hangi erkek istemezki yanındaki kadın incecik olsun
Ben herzaman özeleştiri yaptım bu konuda
Sevgiyle alakası yok bunun
Belki çoğu zaman dile getirmeselerde biz kendimizden memnun değilizki eşlerimiz olsun
Herkese dediğim gibi sabırlı ve azimleysen katıl aramıza beraber çıtır olma yolunda ilerleyelim
Şeyda Coşkun'un listeleri biraz emekli oluyorBugün bir arkadaşım söyledi bu siteden Şeyda Coşkun'un muz ve süt detoksu varmış, onu bir araştırayım diyorum bir kaç günlük bir şeymiş. Sizce nasıl olur ? Faydalı olur mu en azından bi iki kg atsam motive edici olur belki.
Evet cok isterim gercekten. motivasyon a ihtiyacım var sanirim.herseyi biliyorum aslında. Ama uygulama uok
Aslında hepimizin aşağı yukarı diyetisyenler kadar bilgisi varEvet cok isterim gercekten. motivasyon a ihtiyacım var sanirim.herseyi biliyorum aslında. Ama uygulama uok
Aynen cnm sana katılıyorumBence gerek yok canım.. bız hamurısını abur cuburu tatlı krızlerını bıtırelm sporumuzu yapalım suyumuzu ıhmal etmeyelım kacamakları bırakalm yeterlı bence.. yıne de sen bılırsn ama kolay verılen kılolar kolay alınır dıye dusunuyorm sahsen ben.. detokslar daha cok ozel davetten bı ıkı gun once uygulanıcak ve gecıcı dıyet seklı bence.. yıne de sen bılırsn tabı
Aslında hepimizin aşağı yukarı diyetisyenler kadar bilgisi var
Ayyy çokda ukalayız bu arada
Ama motivasyon başka bişey
Eğer ben 6 aydır bu sayfalarda diyetle yatıp kalkmasaydım başaramazdım
Ama emek harcamak gerekiyor
Bak ben kaç saattir tlf başında laf yetiştiriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?