💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar gerçekten sizlerede çok teşekkür ederim
Gerçekten bu sayfayla sizlerin destekleriyle heyecanım geri geldi yoksa çok yorgun bıkkın tükenmiş hissediyodum
Bide bayramı atlatalım hem düzenli menüler hem sporlarla bi çırpıda kurtulacaz kilolardan

Takımdan izinli olduğum içinde son zamanlarda salmıştım kendimi biraz
Hatta 5.5 aydır tatlı yemekiği halde geçen hafta yedim hem huzursuz oldum hemde insan tatlı yedikçe yiyesi geliyor
Şu 2 gündür canım istese bile sizlere karşı sorumlu olduğum için yemedim
Yani karşılıklı alışveriş yapıyoz

Kızlar biz burda paylaşım yaptıkça sayfamız
Başarı hikayelerinde en üstte kalıyor o zamanda ziyaretçi sayımız artıyor

Bu arada burası Benim değil artık hepimizin sayfası

YAŞINIZA GÖRE BESLENİN...

Gençlik yıllarında vücut daha çok kalori yaktığından, kilo almak da vermek de çok kolaydır. Fakat kolay kilo veriliyor diye ipin ucunu kaçırmak istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Hızlı kilo verdiren şok diyetler vücudun dengesini bozabilir. Araştırmalar, dengesiz diyet yapanların özellikle 40 yaşından sonra kalp hastalığına yakalanma riskinin yüksek olduğunu ortaya koymakta.
35 yaşından itibaren, kalsiyum, meyve, sebze ve lifli gıdalan tüketmeye özen göstermek gerekiyor. Özellikle kadınlarda, kalsiyum eksikliği menopoz döneminde kemik erimesine neden olabilir. Bu yaş grubundakiler fast-food ürünlerinden, asitli içeceklerden, kahve ve sigaradan uzak durmalı ve bol bol sebze, meyve tüketmeli.
Vücudun en çok vitamin, kalsiyum ve sodyuma ihtiyaç duyduğu yıllar ellili yaşlar. Yağ oranlan, kalp ve damar hastalıklarının başladığı bu yaşlarda, önemini bir kat daha artmyor

SOFRADAN AÇ KALKIN
Çoğumuz tokluk hissi duyuncaya kadar yemek yemeyi sürdürürüz. Oysa tokluk hissi yemeğe başladıktan 20 dakika sonra beyne ulaşır. Bu yüzden yemeklerin ağır ağır ve çok çiğnenerek yenilmesi ve masadan tokluk hissi duyulmadan kalkılması gerekiyor

Alıntı

9 aylik bir bebeğim.beni uzmek istemese de fazaliklarıma gozü takılan bi eşim.bi o kadar da yemeye iştahım var.

İp Atlamanın Sağlığa Faydaları:

Basit olsa da ip atlama egzersizinin bir çok faydası vardır bu nedenle spor meraklıları arasında gittikçe popüler hale gelmektedir. Çeviklik, koordinasyon ve dayanıklılık seviyelerini artırmaya yardımcı olur. Bu özellikler genellikle atletler ve sporcular ile ilişkilendirilir. Ancak bu durum çok da mantıklı değildir. Televizyon ekranı önünde geçirdiğimiz zaman göz önüne alınırsa bu özelliklerini asıl geliştirmesi gereken bizleriz ve spor yapmak bizim için hiç bu kadar gerekli olmamıştır. Koşu, bisiklet ve ip atlama gibi özellikle bacak kaslarını hedef alan sporlar sadece vücudun alt yarımı için faydalı değildir.

Sabit bir hızda ip atlamak bir saat içinde yaklaşık 800-1000 kalori yakabilir ve kilo vermenize yardımcı olur. İp atlarken kalbinizin atış hızı, koşu sırasında kalbinizin ulaştığı hıza eşittir. Aksine baldırlar, kollar, omuzlar ve hatta karın kaslarını güçlendirmeye yardımcı olur. Bu kardiyovasküler egzersiz metabolizma seviyelerini arttırmaktadır ve egzersiz yaptıktan sonra uzun bir süre için bu yüksek seviyeyi korumayı sağlar. Atardamarları, toplardamarları ve kalbi kapsayan kalp damar sisteminin sağlığını korur böylece kalp hastalıklarından korunmayı sağlar. Amerikan Kalp Derneği bu faydaları kabul eder, kalp araştırmaları ve eğitim için para toplamak amacıyla düzenlenen ulusal bağış programı (Jump Rope for Heart) destek verir. İp atlamak kemikleriniz için de faydalıdır. Kemik yoğunluğunu arttırarak kemik erimesinden (osteoporoz) korunmaya yardımcı olur. Ayrıca vücuttaki atık ve toksinleri ortadan kaldırmak için kasların genleşme ve büzülmesine dayanan lenfatik sistem için de faydalıdır.

Bir atlama, ipi kullanarak kardiyo egzersizi yapmak ilk günlerde çok zor gelebilir özellikle de uzun bir süre boyunca fiziksel egzersiz yapmadıysanız. Ancak zamanla buna alışacaksınız. Bir çok kişi bu aerobik aktivitenin yararlarını kabul etmiştir ve bu aktiviteyi günlük rutinlerine dahil etmişlerdir. Eğer onlardan biri değilseniz, şimdi tam zamanı!

Bugün bir arkadaşım söyledi bu siteden Şeyda Coşkun'un muz ve süt detoksu varmış, onu bir araştırayım diyorum bir kaç günlük bir şeymiş. Sizce nasıl olur ? Faydalı olur mu en azından bi iki kg atsam motive edici olur belki.

Herkese selam.ben de kilo vermek isteuip de veremeyenlerdenim.

9 aylik bir bebeğim.beni uzmek istemese de fazaliklarıma gozü takılan bi eşim.bi o kadar da yemeye iştahım var.
Hoşgeldin cnm
Aslında Kilo veremiyor değiliz sadece vermek için doğru şeyler yapmıyoruz.

Aslında eşlerede biraz hak vermek lazım.hangi erkek istemezki yanındaki kadın incecik olsun
Ben herzaman özeleştiri yaptım bu konuda
Sevgiyle alakası yok bunun
Belki çoğu zaman dile getirmeselerde biz kendimizden memnun değilizki eşlerimiz olsun
Herkese dediğim gibi sabırlı ve azimleysen katıl aramıza beraber çıtır olma yolunda ilerleyelim

Hamilelikte 14 kilo aldim.61 ile baslamıstim.75 kilo ile bitirdim.4 kilo gitti subattan beri.ama kalani gitmiyor. Boyum 1 59.grubu gorunce acaba ise yarar mi diye düşündüm. Ve işte buradayim.beni de aranıza alır mısın niz.

Bence gerek yok canım.. bız hamurısını abur cuburu tatlı krızlerını bıtırelm sporumuzu yapalım suyumuzu ıhmal etmeyelım kacamakları bırakalm yeterlı bence.. yıne de sen bılırsn ama kolay verılen kılolar kolay alınır dıye dusunuyorm sahsen ben.. detokslar daha cok ozel davetten bı ıkı gun once uygulanıcak ve gecıcı dıyet seklı bence.. yıne de sen bılırsn tabı

Evet cok isterim gercekten. motivasyon a ihtiyacım var sanirim.herseyi biliyorum aslında. Ama uygulama uok

Şeyda Coşkun'un listeleri biraz emekli oluyor

Sen nezaman dikkat etmeye başlamıştın
Bana sorarsan önce kendi sağlıklı menünü Oluştur bir süre devam et
Detokslar Kilo duraklamasında yapılırsa daha faydalı olur

Evet cok isterim gercekten. motivasyon a ihtiyacım var sanirim.herseyi biliyorum aslında. Ama uygulama uok
Aslında hepimizin aşağı yukarı diyetisyenler kadar bilgisi var
Ayyy çokda ukalayız bu arada
Ama motivasyon başka bişey
Eğer ben 6 aydır bu sayfalarda diyetle yatıp kalkmasaydım başaramazdım
Ama emek harcamak gerekiyor
Bak ben kaç saattir tlf başında laf yetiştiriyom

Aynen cnm sana katılıyorum
Önce sağlıklı beslenmemizi yapalım
Su ve spor üçlüsüyle çok güzel verilir

Ama benim gibi uzun süre devam Edenler arada metoyu şaşırtmak için bikaç günlük detokslar yapabilir

bundan sonra baska sayfalardan sadece ılham alarak 'burda' zayıflıcaz hep beraber ıstıkararlı kararlı ve ınanclıyız hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…