• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

S Srgn avc
Tatlım sen kaç yaşındasın evlimisin çalışıyomusun
Eğer sakıncası yoksa adın ne

Merhabalarr.. Ben burdayıımm :KK68: Ismım Feyza bu arada.. bugun gırmedım neler neler yazmıssınz hepsını okudum cok sevındm bu kadar aktıf olmamıza:KK45:madem menu paylasımı yapıyoruz.. bende bugun ıftarda bı kase sehrıye corbası ıctım baya bı salataya abandımmm :KK53: 4 bardak su ıctım(buyuk bardak) zaten pek bısey yıyemedım sonrasında cok az patates ve bı tane kofte yedım.. ıkı tane hurma yedım tatlı ıstegımı bastırmak ıcın.. regl olucam sanırım kasıklarımda ınanılmaz bı agrı var. 79 kılo fılan gorunuyorm 77yken.. ama yıne de yılmadan paylasıcam kılomu. yarın tam olarak tartılırm yıne ıftardan once lavabodan sonra.. :KK71: sahura kadar suan bıtırmem gereken 1 lıtre suyum var. yogurt yemeyı dusunuyorumm sahurda da.. ha bu arada goguslerm buyuk bıraz yasıma gore :KK22: bugun bı toparlayıcı aldım.. kendımı kılo vermıs gıbı hıssettım gercekten daha da erıdıgımde neler hıssedıcem kımbılıırr :KK45: ha bıde bı kase komposto ıctım (vısne). burda cok daha aktıf olmayı dusunuyorum her gun sonunda guzel bı menu ve planlarla mukemmel gorunucez hepımız.. :KK52: spor yapamıyorum ramazanda yurume ımkanım olmuyo maalesef.. ramazandan sonra hem stajım var hemde spora yazılıcam ara ara da yuzmeyı dusunuyorum.. planlarım boylee.. eylule kadar kac kılo olurum bılmıyorum ama hedef 65 :KK23:

Merhabalarr.. Ben burdayıımm :KK68: Ismım Feyza bu arada.. bugun gırmedım neler neler yazmıssınz hepsını okudum cok sevındm bu kadar aktıf olmamıza:KK45:madem menu paylasımı yapıyoruz.. bende bugun ıftarda bı kase sehrıye corbası ıctım baya bı salataya abandımmm :KK53: 4 bardak su ıctım(buyuk bardak) zaten pek bısey yıyemedım sonrasında cok az patates ve bı tane kofte yedım.. ıkı tane hurma yedım tatlı ıstegımı bastırmak ıcın.. regl olucam sanırım kasıklarımda ınanılmaz bı agrı var. 79 kılo fılan gorunuyorm 77yken.. ama yıne de yılmadan paylasıcam kılomu. yarın tam olarak tartılırm yıne ıftardan once lavabodan sonra.. :KK71: sahura kadar suan bıtırmem gereken 1 lıtre suyum var. yogurt yemeyı dusunuyorumm sahurda da.. ha bu arada goguslerm buyuk bıraz yasıma gore :KK22: bugun bı toparlayıcı aldım.. kendımı kılo vermıs gıbı hıssettım gercekten daha da erıdıgımde neler hıssedıcem kımbılıırr :KK45: ha bıde bı kase komposto ıctım (vısne). burda cok daha aktıf olmayı dusunuyorum her gun sonunda guzel bı menu ve planlarla mukemmel gorunucez hepımız.. :KK52: spor yapamıyorum ramazanda yurume ımkanım olmuyo maalesef.. ramazandan sonra hem stajım var hemde spora yazılıcam ara ara da yuzmeyı dusunuyorum.. planlarım boylee.. eylule kadar kac kılo olurum bılmıyorum ama hedef 65 :KK23:
Slm feyzacım burda ne kadar aktif olursak motivasyonumuzda o derece yüksek olur

Cicişlere gelirsek Kilo verdikçe küçülüyor bende baya farketti

Menünde güzel cnm
Tabi hoşaf şekersiz olursa iyi yoksa cıss olur
Gerçi ramazanda birazdaha anlayışlıyım :KK48:ama bayramdan sonra sıkı yönetime geçiyoz ona göre

Slm feyzacım burda ne kadar aktif olursak motivasyonumuzda o derece yüksek olur

Cicişlere gelirsek Kilo verdikçe küçülüyor bende baya farketti

Menünde güzel cnm
Tabi hoşaf şekersiz olursa iyi yoksa cıss olur
Gerçi ramazanda birazdaha anlayışlıyım :KK48:ama bayramdan sonra sıkı yönetime geçiyoz ona göre

suan kuculmese de olur. 85-c suan ıyı gıbı bakalm :KK23: tamamm kurallara uyucagıma soz verıyorum sımdıden ! :KK45: sıkı yonetım severım ablacım.. :KK53: eylule kadar kac kılo vermem lazım sence.? yası boyu kıloyu dusunerek. ha bu arada 167 boyundaym

Selam kızlar bugünkü menüm

Sahur:
2 dilim peynirli börek
Patatesli kaşarlı omlet

İftar
2 kepçe tarhana çorbası
İki mini sosyete mantısı

(Sosyete mantıları gereksiz oldu farkındayım ama ayağımi burktugum için iftarı esim hazırladı o çıkarmış buzluktan sürprizniyetine gönlünü kırmak istemedim)

30+30, 1 saat yürüdüm..
su 3 lt

suan kuculmese de olur. 85-c suan ıyı gıbı bakalm :KK23: tamamm kurallara uyucagıma soz verıyorum sımdıden ! :KK45: sıkı yonetım severım ablacım.. :KK53: eylule kadar kac kılo vermem lazım sence.? yası boyu kıloyu dusunerek. ha bu arada 167 boyundaym
Aşağı yukarı boy Kilo olarak aynı sayılırız
Bide senin yaş avantajını var daha kolay verirsin
Tabi ben çok önceden başladığım için haliyle yavaşladı

Şöyle söyliyim eğer kaçamak yapmazsan birazda hareket edersen mutlaka verirsin
Her kaçamak bizi 3-4 gün geriye götürür yerimizde sayarız o zaman

Selam kızlar bugünkü menüm

Sahur:
2 dilim peynirli börek
Patatesli kaşarlı omlet

İftar
2 kepçe tarhana çorbası
İki mini sosyete mantısı

(Sosyete mantıları gereksiz oldu farkındayım ama ayağımi burktugum için iftarı esim hazırladı o çıkarmış buzluktan sürprizniyetine gönlünü kırmak istemedim)

30+30, 1 saat yürüdüm..
su 3 lt
Melike burdada söyliyim
Menün hiç olmamış eğer abiye elbisen daha güzel dursun istiyorsan biraz kh yı azaltıcan
Spor ve suyun çok güzel tatlım

MaRalım sen diyet yapma düşüncesini çıkar güzelim
Dediğim gibi sadece yağlı tatlı hamurişi yemicen bunların zaten ne sana nede bebeğe faydası yok
Yani sağlıklı besleneceksin
Emzirip azda hareket edersen pıtır pıtır gider kilolar
valla su dondurmadan kurtulursam iyi olucak ablacim
bide esimle sahurda yuyorum ,, uyanipkahvalti yapiyorum
emzirme oyle bi nimetki o kdr yeyip kilo almiyorum :)

Bende yemeğimi yediğime göre menümü yazabilirim

Gece 12.00 1 erik 2 çilek

1.30 2 tane hurma

3.30 2 dil tam buğday Ekm yumurtalı az peynirli tost salatalık maydonoz

İftar 21.55 :2 hurma ,hindi soteli hünkarbeğendi salata Yoğurt 2 küçük dil karpuz

Suya devam

valla su dondurmadan kurtulursam iyi olucak ablacim
bide esimle sahurda yuyorum ,, uyanipkahvalti yapiyorum
emzirme oyle bi nimetki o kdr yeyip kilo almiyorum :)
Kızzz böyle okuyunca benim bile emziresim geliyor:KK70:

hahahahh torununu istesen gelin vermezmi :)))))))))
Allah tamamina erdirsin insallah beebis sagliklica gelsin
Sağolasın cnm
Allah izin verirse 11.ayda kızımız olacak

Demekki sen cısss yemesen hemen gidecek kilolar
Dondurma yerine kendi yaptığın meyveli tarçınlı yoğurt ye
Tarçın tatlı isteğini keser
Yada bi kaçtane kuru meyvelerden yiyebilirsin hem daha sağlıklı

Sağolasın cnm
Allah izin verirse 11.ayda kızımız olacak

Demekki sen cısss yemesen hemen gidecek kilolar
Dondurma yerine kendi yaptığın meyveli tarçınlı yoğurt ye
Tarçın tatlı isteğini keser
Yada bi kaçtane kuru meyvelerden yiyebilirsin hem daha sağlıklı

hadi ya gidermi diyorsun
bi deneyim
incir hurma ceviz sut yiyorum arada sut yapiyor :)
bide malt içecegim var çok sekerliii sut yapiyor oda ama simdilik sut sorunuml yok içmeyim
ben yavastan takip edeyim sizi bildirim yapayimmi yinede, atma beni sonra syafadan :)

hadi ya gidermi diyorsun
bi deneyim
incir hurma ceviz sut yiyorum arada sut yapiyor :)
bide malt içecegim var çok sekerliii sut yapiyor oda ama simdilik sut sorunuml yok içmeyim
ben yavastan takip edeyim sizi bildirim yapayimmi yinede, atma beni sonra syafadan :)
Kız niye atayım babamın çiftliğimi burası :KK48:
Sen nasıl istersen tatlım
Dediğim gibi eğer buraya yazma sorumluluğun olursa cıssları yerken iki kez düşünürsün
Bildirim yapman Kilo kontrolü için senin adına iyi olur. Yoksa ucunu bi bırakırsan valla nasıl aldığının farkında bile olmuyosun
Tecrübeyle sabit

Dediğim gibi sen bilirsin tatlım, teklif var israr yok. Çünkü en başta kişinin kendi istemesi lazım

23 yasindayim sozluyum çalışıyorum.kur'an ogreticisiyim. Ismim merve
Çok sevindim cnm
Benim kızımın adıda merve
Ooo bizim gurup gelin adaylarıyla doldu
Sizin daha bi hırslı olmanız lazım
Çeşit Çeşit gelinlikler sizi bekliyor
Eee düğün ne zaman

Back