Bdv de üye engellemesi yapılıyor mu?

brmeftnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2023
7
2
47
Hanımlar merhaba
Buraya konu açacağım ama tanıdıklar olduğunu ve anlayacağını biliyorum. Üye engelleyebilir miyim açtığım konuda veya genel olarak?

Bunu ben de merak ediyorum. O zaman bir anlamı kalmaz bence yani gerek yok :))
Eger uslubundan, fikirlerinden ya da tavrindan rahatsiz oldugunuz bir uye ise yorum yapmasini engellebiliyorsunuz iste. Sorun taninmamaksa oyle bir engelleme sistemi yok, yani yazilan mesajlarin gorunurlugunu degistiremiyorsunuz

Eger uslubundan, fikirlerinden ya da tavrindan rahatsiz oldugunuz bir uye ise yorum yapmasini engellebiliyorsunuz iste. Sorun taninmamaksa oyle bir engelleme sistemi yok, yani yazilan mesajlarin gorunurlugunu degistiremiyorsunuz
Sorun tanınmamak benim için. Ama diğerini öğrendiğim de iyi oldu teşekkürler

Hanımlar merhaba
Buraya konu açacağım ama tanıdıklar olduğunu ve anlayacağını biliyorum. Üye engelleyebilir miyim açtığım konuda veya genel olarak?
Tanıdığınızı engellediniz diyelim, onun da tanıdığı vardır burada. Yakınınız konunuzu göremiyorsa da, diğer kişi kopyala yapıştır yapıp gönderebilir konunuzu. Yönetim haberli olunca 2. üyeliğe izin veriyor bildiğim kadarıyla. Ama ismimden değil yazdıklarımdan anlaşılır diyorsanız açmayın konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…