BDV bolumunde sahte konu acip eglenen Eksici/Incici arkadaslara sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Hiçbişi neden banlandı...Karışıklık oldu özür de diledi...Üstelik neredeyse bende benzer tepkiler verecektim...Dün yaşanan tuhaflıklardan sonra hepimiz biraz paranoyak davranabilirz... biraz daha hoşgörü rica ediyorum...

Hiçbişi banlanmış :53: Fake sandığı konudan mı yoksa mhr nin konusundan mı acaba :18: Son zamanlardaki konuların böyle olması sizce de tesadüf mü?

Hiçbişi banlanmış :53: Fake sandığı konudan mı yoksa mhr nin konusundan mı acaba :18: Son zamanlardaki konuların böyle olması sizce de tesadüf mü?

fake sandığı konudan sanırım mhr ye yazmamıştı o bir şey, ama orada da özür diledi yanlış anladığını söyledi belki ceza puanı verilebilirdi ama banlanması bence de biraz haksızlık olmuş

bugünlerdeki artışı soğuk havalarda ailelerin ergen çocuklarının evden çıkmasına izin vermemesine bağlıyorum ben :27: ya da bıdık cengiz doyamadı bizim muhabbetimize kendini kadın gibi hissedebildiği tek yer burası belki :37:

bugünlerdeki artışı soğuk havalarda ailelerin ergen çocuklarının evden çıkmasına izin vermemesine bağlıyorum ben :27: ya da bıdık cengiz doyamadı bizim muhabbetimize kendini kadın gibi hissedebildiği tek yer burası belki :37:

Bunlara toplaşıp toka alalım mııı... Tütü etekte alırız. Sevinsinler yazık.

bazıları gene eğlenceli oluyor gülüp eğleniyoruz, ama bazıları çok kötü cidden bıdık cengizde baya güldük mesela ama internet mahir bizi üzdü seviyesizliğiyle :27: şimdiye kadar en çok eğlendiğim konu zeus tu ama gerçi ben yeni sayılırım eskilerde daha iyileri de vardır belki bilemiyorum

bide seni suçlamıştı dün edalıprenses eksi sözlükte yazarsınız ve konumu eklemişsiniz diye şaka gibi

hiçbişi yine mi banlandın canım :(

Hiçbişi isimli üyenin , insanların konularına bilinçsizce , dalga gecerek , sataşarak , fake olduklarını iddia ederek yorum yaptığı,
ve aslında dikkatleri başka isimlere yönlendirerek kendi sahteliğini bertaraf etmesi üzerine banlandığını düşünüyorum.

Buraya gelipte ''30 yasındayım , falanca işte çalışıyorum , amerikadayım'' vs vs demesi,
Onu reel bir kişi yapmıyor ne yazık ki..

:ssz:

Son düzenleme:
fake sandığı konudan sanırım mhr ye yazmamıştı o bir şey, ama orada da özür diledi yanlış anladığını söyledi belki ceza puanı verilebilirdi ama banlanması bence de biraz haksızlık olmuş

Haksizlikmi? Yapmayin nolur burda konu acmis birine beyinsiz salaksin uc kulhu oku bilmem ne gibi sacma sapan hakaretlerde bulundu. Ne yani her konu acana eksiden gelmis muamelesi yapsin bu cezasiz mi kalsin?

şimdi sana mesaj atarmış nerede gördün alsana bana diye :) böyle böyle tuzağa çekebilir miyiz dersin

Ahahahahhh.. Ben onları nasıl çekeceğimi biliyorum.

$01.117878.jpg

Kızlar buna bayılacak :52:

Haksizlikmi? Yapmayin nolur burda konu acmis birine beyinsiz salaksin uc kulhu oku bilmem ne gibi sacma sapan hakaretlerde bulundu. Ne yani her konu acana eksiden gelmis muamelesi yapsin bu cezasiz mi kalsin?

ama sonra hatasını anlayıp özür diledi, belki ceza puanı alabilirdi ama ben biraz daha yumuşak yaklaşılmasının hoş olacağını düşünüyorum

benim canım sıkıldı resmen bu saçma konular yüzünden sevdiğimiz arkadaşlarımız banlanıyor ceza alıyor, konu açıp dalga geçiyorlar üstüne alakasız alakasız yorumları kibliyorlar olan masum masum eğlenen bize oluyor ben çok kızıyorum bazen :59:

benim canım sıkıldı resmen bu saçma konular yüzünden sevdiğimiz arkadaşlarımız banlanıyor ceza alıyor, konu açıp dalga geçiyorlar üstüne alakasız alakasız yorumları kibliyorlar olan masum masum eğlenen bize oluyor ben çok kızıyorum bazen :59:

evet surrender de banlanmış :(

Diledigi özür icten olsaydi, dalga gecmeye devam etmeseydi belki ceza almazdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back