BDV bolumunde sahte konu acip eglenen Eksici/Incici arkadaslara sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
handenin kimliği açıklandı.. cengiz adında biriymiş. yerine kadar tespit edildi. hatta kız arkadaşına kadar.83 lüymüş.
edada kadınmş ama oda diğeride inciden olduklarını yazdılar

Allahım şoklardan şok beğeniyorum ama cengiz olmasına sevindim valla ne yalan söliim o konu çok içime oturmuştu benim iyi ki erkekmiş öyle bir kadın olmasındansa sahte üye erkek olsun daha iyi. o değil de uzun uzun çevremde yaşanan boşanma hikayelerini oraya yazdığıma yanıyorum ben az mı uğraştık onu kocasının oyunlarına aletolmaması için vay be

Son düzenleme:

valla yalan yok ben buradaki trajik konular hariç öyle çok etkilenmem ama o konudan eşime bile bahsetmiştim çok etkilenmiştim üzülmüştüm Allah seni bildiği gibi yapsın cengiz ne diyeyim ki

hande konusunda çok emin değilim.üyeliği silinmemiş.sadece ezikliğini bu şekilde ört bas etmek istedi gibi geliyor

edalıprenses dün konusu olan kocasının ortağının işyerini basan üye mi ?

hande konusunda çok emin değilim.üyeliği silinmemiş.sadece ezikliğini bu şekilde ört bas etmek istedi gibi geliyor
valla dün gece admin açıkladı.handenin erkek olduğunu. 155 boyunda olduğunu. hatta resmini koyacaktıda mideniz kaldrmaz diye koymadı... yaşadığ yere kadar buldu. kız arkadaşının öğretmen olduğunuda..

hande olarak söylemediği için ben dünki konu sahibinden bahsettiğini düşünüyorum.öyle olsa handenin üyeliği silinmezmiydi.sadece geçici olarak pasif olmuş.

Son düzenleme:

evet. o kadınmış. ama oda incidenmiş...

yuhh valla buralarda harcanmasınlar senarist falan olsunlar ama onların senaryolarını flash tv bile yayınlamaz herhalde

hande olarak söylemediği için ben dükk konu sahibinden bahsettiğini düşünüyorum.öyle olsa handenin üyeliği silinmezmiydi.sadece geçici olarak pasif olmuş.
eda bayanmış.. onunda sevdiği dizilere kadar yazdı. öyle geçer zamanki. kıvanç tatlıtuğ hayranı.. vs..
sonsuza kadar banlı bence...

ya bişey dicem ama..az once bu hande kimdir diye baktım..
hafızam pek iyi olmadıgı için inceledim profilini..
Konusunu da okudum..Ama erkek olduguna nedense ınanmadım ben..
Egemın de dedıgı gıbı sanki ezikliğini kapamaya calısıyor..
Yine de bilemiyorum ...Ama fake konu acan 100 sayfalık yoruma dahil olur mu yaa?
Sıkılır insan ne biliyim

Bir sey daha dikkatimi cekti..
Affetmesını desteklememızı dusunecegı ıcın 2.cocuguma hamıleyım demiş..
Ama kimse ınanmayınca hamılelıgıne yine destek vermemişler affetme olayına..
O da son careyi erkegım demekte bulmuş bana kalırsa..

saçma sapan işler yapıyorlar sonrada sözlükte kezbanlar diye kendi kafalarınca dalga geçiyorlar. Evet hepimiz kötüyüz kezbanız böyleyiz kahretsin hadi gülün ve kendi çapınızda oynayın

bu fakeler yüüznden birinin konusunu okurken acaba sahte mi diye düşünüyorum paranoyak yaptılar bizi

eda atanamayan bir öğretmenmiş.işte handede cengiz..2 side aynı ofisde çalışıyorlarmış. yazılanlar bu.....

Son düzenleme:
o ofiste de işleri güçleri yok demek bu konularla uğraşıyolar

eda atanamayan bir öğretmenmiş.işte handede cengiz..2 side aynı ofisde çalışıyorlarmış. yazılanlar bu.....

bunları bulup açıklayan kazen mi ..şappadanak alnının ortasından öpeyim onu.155 boy,tipsiz,sevgilisi öğretmen falan filan ajan bu kazen ajan

bir sürü site var öyle isteyen buyursun oralara üye olsun..
gerçek hayatta etrafımızdaki erkeklerden bunladığımızda kız kıza muhabbet edip dertleşiyoruz..
buranın amacıda o zaten...
erkeğin görüşüde kusur kalsın..

o deilde cengiz hanımın tüm havası söndü ya .hem yer cücesi,hem çirkinmiş
sen bizle dalga geçersen,kazende seni bizim dilimize böyle düşürür işte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…