Konuyu silmisler, edaliprenses diye biri vardi, onun konusu sahteymis. Ve hande2014 o da sahte uyeymis. Hani su kocam beni aldatti, baska kadindan cocuk yapti vs diyen.
handeyi bilmiyorum yada hatırlamıyorum ama edalı için inandırıcı değil demiştim zaten bir şekilde farkediliyor ama o kadar bambaşka hayatlar var ki insan acaba da demiyor değil.
handenin kimliği açıklandı.. cengiz adında biriymiş. yerine kadar tespit edildi. hatta kız arkadaşına kadar.83 lüymüş.
edada kadınmş ama oda diğeride inciden olduklarını yazdılar
Hicbisey,
Eksici,incici ne demek ?
Bilen varsa yazabilir mı?
Hande konusunda onun fake çıkmasına üzüldüm ben sebebine gelince onun için burada ciddi manada üzüldük,hayali anlamda aldattı dediğine eşine verdik veriştirdik guya eşine geri dönme kararı aldığında işyerinde başıma saatlerce ağrı girdi...Onun için ciddi manada dualar edip sabır diledim..Haram ediyorum ona bu hissettiklerimi ve zamanımı..
Evet gerçekten haram ediyorum umarım okuyorsundur ve ben de dahil bir çok üye sana el uzatmaya kalkıştı...Buradakilerin kızgınlıklarının bile altında sana almış olduğun kararından dolayı sitem vardı yoksa seni ne bilirler ne tanırlar yapma etme dediler çocukların ve kadınlık gururun için ve kendine gelmen için saatlerini verip ellerini yordular..Kalplerini yordular, hislerini yordular ve hatta kendimden bilirim sinirlerim bile yoruldu..
ALLAH'dan bu alay ettiğiniz şeyi bir erkekmişsiniz madem görmeden ölmemenizi diliyorum..
Nickimi degistirsem mi acaba :)) Hicbisey diye hitap edince komik geldi :)
Eksi sozluk veya Inci Sozluk'te yazanlar anlaminda. O sozluklerde yazanlardan bir iki kisi densiz bu forumda sahte konu acarak egleniyorlar.
Inci sozlugu degil ama eksi sozlugu severim, densiz heryerde densiz iste :)
Nickimi degistirsem mi acaba :)) Hicbisey diye hitap edince komik geldi :)
Eksi sozluk veya Inci Sozluk'te yazanlar anlaminda. O sozluklerde yazanlardan bir iki kisi densiz bu forumda sahte konu acarak egleniyorlar.
Inci sozlugu degil ama eksi sozlugu severim, densiz heryerde densiz iste :)
Konuyu silmisler, edaliprenses diye biri vardi, onun konusu sahteymis. Ve hande2014 o da sahte uyeymis. Hani su kocam beni aldatti, baska kadindan cocuk yapti vs diyen.
Konu sahibi şizofrene bağlamış, önüne gelen üyenin konusuna dalıp sen sahtesin, beyinsizsin, salaksın diye hakaretler ediyor.
Kendisini tebrik ediyor, topiğinin hayırlı olmasını diliyorum.
Kötü içerik bildirimi için de sizleri Aeroplain ' nın konusuna davet ediyorum.konusunun adı :başörtümü ve çoraplarımı attılar!
Kıza etmediği hakaret kalmamış kafasına göre.
Lütfen açtığımız konuların altına gelip sen de feyksin deyip konularımızı dağıtıp bize de hakaret etmeden kendisini şikayet edelim.
Teşekkürler arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?