Bdsm?

siz ilk kez mi birlikte olcaksınız. e o zaman boșuna konușuyoruz tüm bunları. belki de o da yapamıycak sadece izleyerek gördüklerinden etkileniyordur bilemeyiz.

Hiç izledin mi bilmiyorum Camdaki kız dizisinde Sedat ve Cana karakteri ilişkiye girip sonra telefonda konuşuyorlar. Sedat üstünü değiştirip gömlek giyerken sırtının her yeri çizilmiş kızarmış falan. Kadına ne güzel de cirmaladin beni hatunummm diyor. Ama Bdsm bir iki cirmalama ile bitmiyor.

Deneyerek öğreneceğim bakalım benim için çok mu extrem yoksa oluyor mu

Hiç izlemedim.. Bdsm çok şiddet içeriyor biliyorum o yüzden endişeliyim knife play falan bile oluyor yani ay

Ablam bunlar üst düzey yönetici ünvanları değil mi? Yoksa benim de bilmediğim bir şey var mıymış?

Bir sorunum varsa da onunla damgalanmak istemediğim için kaçıyorum biraz da ama er yada geç olacak gibi duruyor :/
Hayır hayır kaçma kesinlikle. Yüzleşmek iyileşmenin birinci adımıdır. Kimse seni damgalamaz ve her şeyini anlatmak zorunda değilsin hayatında olan kişiye. Bazı konular çok hassas.

Zamanla geçmesini diliyorum sadece
Canım benim bu olaylar ,travmalar öyle kendiliğinden geçmiyor ne yazıkki. Profesyonel destek alman gerekiyor. Hiç çekinme,korkma. Bu senin ruh sağlığın için çok önemli. Kendini hazır hissettiğinde destek al lütfen Ama destek almak için çok bekleme derim.

Gözardı etmemeye çalışacağım, teşekkür ederim düşündüğün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…