• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bdsm?

Nur_banuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2025
76
-12
3
Sevgilim Bdsm denemek istediğini ve beni ağlarken görmek istediğini söyledi, bilmiyorum bu tarz şeyleri seviyor ve ben de onu mutlu etmek istiyorum. Şunu şunu yap kesin çok hoşuna gider diyebileceğiniz şeyler var mı? Cinsellik bakımından çok bir deneyimim yok ve onu nasıl tatmin ederim çok bilmiyorum.

Cinsellik açısından bir deneyiminiz yok, karşı tarafın beklentileri konusunda ve tatmin konusunda bilginiz yok ancak sırf sevgiliniz istedi diye bdsm istiyorum diyorsunuz. Açıkçası siz böyle bir şeye hazır değilsiniz. Belki ruhunuzda bir yara açacak farkında değilsiniz. Cinsellik her iki tarafın da doyuma ulaştığı bir şey olmalı. Sizin kendinizi tatmin etmeniz için karşı taraf bir sey yapıyor mu?

Cinsellik açısından bir denemeyiniz yok, karşı tarafın beklentileri konusunda ve tatmin konusunda bilginiz yok ancak sırf sevgiliniz istedi diye bdsm istiyorum diyorsunuz. Açıkçası siz böyle bir şeye hazır değilsiniz. Belki ruhunuzda bir yara açacak farkında değilsiniz. Cinsellik her iki tarafın da doyuma ulaştığı bir şey olmalı. Sizin kendinizi tatmin etmeniz için karşı taraf bir sey yapıyor mu?
Birbirimizi tatmin ediyoruz, o da benim hoşuma giden şeyleri yapıyor yani ben ona göre biraz daha soft takılıyorum. Ne bileyim böyle ilişki esnasında güzel ve nazik, tatlı sözler söylemesi beni daha çok tatmin ediyor, bana nazik dokunuşlarını çok seviyorum ama o sert şeyleri seviyor ve bilmiyorum sanki dengesini kurabiliriz gibi, onu iyi hissettirirsem o da beni iyi hissettirir değil mi? 🥹

Birbirimizi tatmin ediyoruz, o da benim hoşuma giden şeyleri yapıyor yani ben ona göre biraz daha soft takılıyorum. Ne bileyim böyle ilişki esnasında güzel ve nazik, tatlı sözler söylemesi beni daha çok tatmin ediyor, bana nazik dokunuşlarını çok seviyorum ama o sert şeyleri seviyor ve bilmiyorum sanki dengesini kurabiliriz gibi, onu iyi hissettirirsem o da beni iyi hissettirir değil mi? 🥹
Eğer içinden geliyorsa yap ne diyebilirim ki. Profildeki yaş doğru mu? (24)

Sevgilim Bdsm denemek istediğini ve beni ağlarken görmek istediğini söyledi, bilmiyorum bu tarz şeyleri seviyor ve ben de onu mutlu etmek istiyorum. Şunu şunu yap kesin çok hoşuna gider diyebileceğiniz şeyler var mı? Cinsellik bakımından çok bir deneyimim yok ve onu nasıl tatmin ederim çok bilmiyorum.
Bu ne böyle grinin elli tonu mu? Sevgilin oradaki baş rol gibi yakışıklı zengin kibar falan değilse kendini telef ettiğine değmez :D

Siz soft seviyorum derken karşınızdaki kişi sizi ağlarken görmek istediğini söylüyor. Hard seks ile bdsm i birbirine karıştırıyorsunuz. Altından kalkabileceğinizden emin misiniz gerçekten dayak yemiş gibi olacaksınız ? Gerçekten vuracak ve vurmayı istiyor bunu tam algılayamamışsınız gibi görünüyor. Tabi siz karşıdakini mutlu edeyim o da beni eder derken seks sizde travma bile bırakabilir. Bdsm de hayır demek hayır anlamına gelmiyor siz dur deseniz de durmayabilir baştan konuşmanız lazım. Yerinizde olsam bu tecrübesizlikle böyle sert fantezileri olan biriyle sevişmezdim.

Cinsellik açısından bir denemeyiniz yok, karşı tarafın beklentileri konusunda ve tatmin konusunda bilginiz yok ancak sırf sevgiliniz istedi diye bdsm istiyorum diyorsunuz. Açıkçası siz böyle bir şeye hazır değilsiniz. Belki ruhunuzda bir yara açacak farkında değilsiniz. Cinsellik her iki tarafın da doyuma ulaştığı bir şey olmalı. Sizin kendinizi tatmin etmeniz için karşı taraf bir sey yapıyor mu?
Birbirimizi tatmin ediyoruz, o da benim hoşuma giden şeyleri yapıyor yani ben ona göre biraz daha soft takılıyorum. Ne bileyim böyle ilişki esnasında güzel ve nazik, tatlı sözler söylemesi beni daha çok tatmin ediyor, bana nazik dokunuşlarını çok seviyorum ama o sert şeyleri seviyor ve bilmiyorum sanki dengesini kurabiliriz gibi, onu iyi hissettirirsem o da beni iyi hissettirir değil mi?
Eğer içinden geliyorsa yap ne diyebilirim ki. Profildeki yaş doğru mu? (24)
Alnıma etiket gibi yapıştırılacağını düşünmediğim için gerçek yaşımı girmedim hayır rast gele girmiştim 20 yaşındayım

Siz soft seviyorum derken karşınızdaki kişi sizi ağlarken görmek istediğini söylüyor. Hard seks ile bdsm i birbirine karıştırıyorsunuz. Altından kalkabileceğinizden emin misiniz gerçekten dayak yemiş gibi olacaksınız ? Gerçekten vuracak ve vurmayı istiyor bunu tam algılayamamışsınız gibi görünüyor. Tabi siz karşıdakini mutlu edeyim o da beni eder derken seks sizde travma bile bırakabilir. Bdsm de hayır demek hayır anlamına gelmiyor siz dur deseniz de durmayabilir baştan konuşmanız lazım. Yerinizde olsam bu tecrübesizlikle böyle sert fantezileri olan biriyle sevişmezdim.
Aralarındaki farkı biliyorum lakin dediğiniz gibi altından kalkabilir miyim emin değilim, bilmiyorum böyle safe word gibi bir şeyler koyduğumuzda sanırım durması gerektiği yeri bilir diye düşünüyorum ayrıca hiç deneyimim olmadığını da biliyor bu yüzden direkt saldırıyor gibi pata küte girmez ki sanırım

Kaç yaşındasınız? Ne zamandır tanışıyorsunuz? Sevgiliniz sizi köle kendisini patron gibi görmek istiyor. Bdsm sevenler kırbaçla gezmeyi çok sever hatta bazılarının gizli seks odası var içinde seks malzemeleri dolu.sjskskdkfk Nerden biliyorsun diye sormayın çok film izledim 😂😂 Konuya gelecek olursam istemediğiniz, hoşunuza gitmeyen bir şey yapmayın derim. Sırf sevgiliniz zevk alıyor o istiyor diye yapmanız kendinize olan saygınızı zedeleyebilir. O zevk alırken siz neden acı çekesiniz? Cinsellik açısından deneyimim yok demişsiniz. Eğer bdsm denerseniz belki de bu ilk ve son deneyiminiz olacak ve cinsellikten soğuyacaksınız.

Deneyimim yok diyorsun CEO, CFO, COO pozisyonlara gitmeye çalışıyorsun. 20 yaşında o işlere girersen attan düşürürler

Tabi bu fikir kimseyi bağlamaz herkesin kendi hayatı kendi kararı, bdsm yapayım mı diyene kimse yap ya da yapma diyemez bize ne ki 😌

O hard sen soft seviyorsun bir orta yolu bulmak lazım.

Back