BBL- Brazilya Popo Kaldırma Ameliyat deneyimim

Banada özelden foto atarmisiniz doktorunuz kim bide fiyat ogrenebilirmiyim okuduğum yorumlar beni biraz korkutu

Arkadaşlar ben 4. Ayımdayım lipo ve bbl ameliyatı oldum o kadar memnunum ki doktorumdan . Vücudumun şekli çok kötüydü önceden popom yassı ve boşluk vardı yanlarda şuan kum saati gibi popom yüzde 10 eridi sadece fazla erime olmadı . Toplam 8500 cc yağ aldılar bel ve göbek sırttan bunun 2000 cc si popoya enjekte edildi , doktorumun ismini merak ediyorsanız söyleyebilirim . Popomun şekli aska kareleşme falan olmadı yusyuvarlak . Başka bir yerden olsa fotoğraf atardım merak edenlere de burdan fotoğraf eklemeye çalışıyorum yüklenmiyor
Dr kimdi acava

Arkadaşlar ben 4. Ayımdayım lipo ve bbl ameliyatı oldum o kadar memnunum ki doktorumdan . Vücudumun şekli çok kötüydü önceden popom yassı ve boşluk vardı yanlarda şuan kum saati gibi popom yüzde 10 eridi sadece fazla erime olmadı . Toplam 8500 cc yağ aldılar bel ve göbek sırttan bunun 2000 cc si popoya enjekte edildi , doktorumun ismini merak ediyorsanız söyleyebilirim . Popomun şekli aska kareleşme falan olmadı yusyuvarlak . Başka bir yerden olsa fotoğraf atardım merak edenlere de burdan fotoğraf eklemeye çalışıyorum yüklenmiyor
Doktorunuzu da yazsaydınız keşke mesajı yazıp bir daha girmemişsiniz buraya

Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım şimdi çok çok daha iyisinizdir ben de 14 gün önce liposuction ve Bbl Ameliyat oldum ama kalça kısmı inanılmaz derecede ağrıyor hiçbir ağrı hafiflemesi olmadı sürekli yatmak zorunda kalıyorum sizce bu normal mi?

Merhabalar, aradan zaman geçti şuan nasıl sonuçtan memnun musunuz? Ben 6 hafta korse kullandım, düzenli masajlara gittim, ödem sökücüler vs. Bbl yastığıyla yaşadım resmen her yere götürdüm 😅 ama sonuç maalesef 2 yıl sonra deforme oldu. 1 ay önce farklı doktora revisyon oldum. Toplamda 3 ameliyat 🙄
Merhabalar bir şey sormak istiyorum bütün BBL yapılan eşikte hep bacağı doğru sonrasında kayma mı oluyor yoksa sadece sizin başınıza mı geldi çok merak ettim

Back
X