BBL- Brazilya Popo Kaldırma Ameliyat deneyimim

Merhaba bende 4 gun oldu olali ayni sorun bendede var kare gibi sizin duzeldimj acaba

Çok geç gördüm mesajınızı, şuan durum nedir? Benim ilk başta mükemmel dediğim fiziğim maaşesef 2 yılda mahvoldu. Enjekte edilen yağlar tutunamadı sanırım, bacaklarıma doğru düştü ve tekrar 3cü revisyon yaptırdım farklı bir doktora.

Merhaba size hem gecmis hemde hayirli olsun size sorum su bnde yaptirdim popo yag enjekde 4.gunum popoda tam yuvarlak sekil yok bu normlmi acaba cok sert cok kasinio ve mor sizdede aynisi oldumu acaba
Çok teşekkürler, maalesef 3cü revisyon oldum. Kaşıntı morarma normal bende de oldu ama şekil ben de ilk başta güzelken zamanla bozuldu

Merhabalar, aradan zaman geçti şuan nasıl sonuçtan memnun musunuz? Ben 6 hafta korse kullandım, düzenli masajlara gittim, ödem sökücüler vs. Bbl yastığıyla yaşadım resmen her yere götürdüm ama sonuç maalesef 2 yıl sonra deforme oldu. 1 ay önce farklı doktora revisyon oldum. Toplamda 3 ameliyat

Şimdi nasıl canım bende 2 ay önce oldum memnun değilim hemen eridi dalgalı

Popomun şekli güzel, selülit çok oluştu. Benim sorunum basenlere verilen yağlar tutunamayıp düştü bacaklarıma doğru. Şimdi bakalım farklı bi doktor işlem yaptı, daha iyi ama tabii 2 ay oturmasını beklemem lazım. Ufak bi lokal işlem gerekecek gibi dedi doktorum. Sizin şekil olmadı mı? Dalgalanmalar için doktorunuz ne dedi? İnşallah siz de bi çözüm bulursunuz

Merhaba bende 4 gun oldu olali ayni sorun bendede var kare gibi sizin duzeldimj acaba
Arkadaşlar ben 4. Ayımdayım lipo ve bbl ameliyatı oldum o kadar memnunum ki doktorumdan . Vücudumun şekli çok kötüydü önceden popom yassı ve boşluk vardı yanlarda şuan kum saati gibi popom yüzde 10 eridi sadece fazla erime olmadı . Toplam 8500 cc yağ aldılar bel ve göbek sırttan bunun 2000 cc si popoya enjekte edildi , doktorumun ismini merak ediyorsanız söyleyebilirim . Popomun şekli aska kareleşme falan olmadı yusyuvarlak . Başka bir yerden olsa fotoğraf atardım merak edenlere de burdan fotoğraf eklemeye çalışıyorum yüklenmiyor

Merhaba doktorunuz kimdi acaba özelden atabilir misiniz fotoğraf

Memnun kalmanıza sevindim. Ben de yaptıracağım. Doktorunuzun ismini paylaşabilir misiniz?

Ankara’da Muharrem Demiroğullarına yaptırmayı düşünüyorum. Bu doktora yaptıran var mı arkadaşlar? Teşekkürler…

Ameliyatınızı kim oldunuz acaba ben de olmayı düşünüyorum

Ameliyatınızı kime oldunuz acaba

Merhaba öncelikle gecmis olsun simdi nasılsınız memnun musunuz ben basen dize kadar bacak belki göbekten yag alacak birdr bbl bir gun hastanede kalınıyor hemen toparlanir miyim 2 küçük çocuğum var kimse olmayacak sadece eşim birde hastanede bi tanıdık olur ama evdeki surec nasil direnler 3 gun kalacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…