Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Bb cream önerebilecek?

Nun_vakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
207
0
Merhabalar. Bb cream ile ilgili konular acılmıstı fakat yorumlarına baktıgımda kendime uygun olanını bulamadım.
Cildim karma. Regl dönemleri dısında sivilce yok. Yalnız kullanacagım bb cream'in yüzümü yaglı göstermesini istemiyorum. Önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim.​

$bbcream_muti_function_l.png ben buna başladım canım cildimiz senle aynı sanırım. memnunum.bulgarian rose (pure beauty) hem de 42 faktör. watsonslarda satılıyor,mutlaka dene :KK34:

La roc posay'ın bb kremini aldım ama henüz kullanmadım dün geldi...
Arkadaşım sürmüştü yağlı bir görüntüsü yok gibiydi...

$Jasmine_Water_BB_Cream__64917_zoom.jpg
Jasmine Water BB Cream. Cildim karmadan yağlıya dönük ve bu ürün yağlanma yapmıyor. Sürdükten 3 4 saat sonra burun bölgem hafif yağlanırsa pudra kullanıyorum üzerine. Yalnız cilt rengin açıksa öneririm. Çünkü tek renk ve renk açık tenlilere göre.

Buğday tenliysen alabilirsin bende buğday tenliyim jasmine water bb creami kullandım hiç sırıtmadı bende. Ama cildin karma falansa bir daha düşün derim benim yüzümde acayip sivilce yaptı. Şuan maybelline'nin bb kremini kullanıyorum onda daha çok renk seçeneği var.

Peki pure beauty nasıl?

Pure beauty kapatıcılığı falan güzel bence çok fazla kusur yoksa iyi kapatıyor. Ama dikkat et derim sivilce yapmasın. Herkesin cildinde farklı sonuçlar gösterir elbet ama internette araştırdığım kadarıyla benimle aynı durumda olan bayanlar mevcutmuş. Zaten bb kremden fazla sivilce vs gibi şeyleri kapatmasını beklememek lazım. Bence buğday tenliysen maybelline light dene. Sarı alt tonluysan tabi. Bende cuk diye oturdu. Pure beaty pembe alt tonlu birde..

ya bende maybelline çok merak ediyorum ama tester açıkta hiç bi yerde yok:KK47:
la roche un açık olanını kullanıyorum fena değil ama çok kapatıcı özelliği yok bide elimle silince filan çıkıyo

1 tane tonu var oda bildiğin beyaz yani ilk sürdüğün zaman suratın ölü gibi oluyor. 1-2 saat geçtikten sonra yüzün emiyor ve eşitleniyor.

bana olmaz sanırım o zaman :KK50:
ya bende maybelline çok merak ediyorum ama tester açıkta hiç bi yerde yok:KK47:
la roche un açık olanını kullanıyorum fena değil ama çok kapatıcı özelliği yok bide elimle silince filan çıkıyo

bende maybelline kullanıp la roche u merak ediyorum.
maybellinede çok kapatıcı değil ama cilt tonunu eşitliyor.beğeniyorum ben.

bende geçenlerde la roche posay ın bb kremini aldım
2 tonu bulunuyordu,ben esmerim koyu tonu aldım çok da güzel duruyor
içinde güneş koruması spf 15 te var dediler

ben de geçenlerde flormarın bb creamini aldım standınında denedikten sonra zaten çalışan kadın beni tuttu yüzüme sürmedik şey kalmadı zor kurtuldum elinden:KK9: neyse gayet memnunum bb creamden 6 saate kadar dayanıyo yüzde ve kapatıcılığını da sevdim ben çok doğal duruyo yüzde sivilce lekelerimi de tamamen kapatmasa da kapatıyo öneriyorum şahsen dene bence standını bulursan:KK34:

X