- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
-
- Konu Sahibi kalbimparamparca
Kız ne yazdın böyle reklam yapar gibi olmuşGüzellik merkezine gidip ağda yaptırdınız değil mi daha önce? Kaş aldırdınız mı? ya da cilt bakımı yaptırdınız mı?. Şimdi ben düzenli olarak, hele sıkma işlemli, cilt bakımı ve kaş aldırma gibi işlemler yaptırıp, onların acısına katlanıp da "ilk gece çok acır mı?" diye korkan kızlara çok gülüyorum. Acısa da onlar kadar acıtmıyor inanın.
Beni o kadar rahatlattınızki bir kökten 3 kılı çıkan bir insandım çat çat ağda yaptırıyodumGüzellik merkezine gidip ağda yaptırdınız değil mi daha önce? Kaş aldırdınız mı? ya da cilt bakımı yaptırdınız mı?. Şimdi ben düzenli olarak, hele sıkma işlemli, cilt bakımı ve kaş aldırma gibi işlemler yaptırıp, onların acısına katlanıp da "ilk gece çok acır mı?" diye korkan kızlara çok gülüyorum. Acısa da onlar kadar acıtmıyor inanın.
Bende bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorumBunu yasayan ilk kisi degilsin son da olmayacaksin.acisa bile ne kadar aciyabilirki
WuhuuuZevk veren bir sey nasil acitsin inanilmaz zevkli bence
Sila- acisa da öldürmez sarkisi benden sana gelsinBende bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorummesela sinek ısırığımı ya da ısırgan otuna dokunmak gibi bir şey mi
Canım kim ne derse desin herkesin deneyimi farklıdır.. Ama tek bir gerçek var ki biz kadınlar tahrik olmadan yani ıslanmadan, aşık olmadan bu işi yaparsak canımız acır .. Ben evlenmeden kimseye birşey sormamıştım ama bana çok efsaneler anlatıldı bu konuyla ilgiliKızlar acıyormutek sorum bu gerçekten acıyormu yani belki bu soru binlerce kere soruldu bu sitede ama bende 10001. olmak istiyorum bazısı çok acıyor diyor bazısı hiç acımıyo diyor hangisi karar veremedim lütfen doğrusunu söyleyin
Ben hiç acı hissetmedim hatta kan gelince anlamıştık yırtıldığını daha sonra da alıştıkça ve rahat oldukça gerçekten çok zevk veren bir şey hiç korkmayın ve etrafın ürkütücü, çok acıyor vs. sözlerine kulak asmayın. Yakın zamanda evlenecek mısınız ?Kızlar acıyormutek sorum bu gerçekten acıyormu yani belki bu soru binlerce kere soruldu bu sitede ama bende 10001. olmak istiyorum bazısı çok acıyor diyor bazısı hiç acımıyo diyor hangisi karar veremedim lütfen doğrusunu söyleyin
AcıyoKızlar acıyormutek sorum bu gerçekten acıyormu yani belki bu soru binlerce kere soruldu bu sitede ama bende 10001. olmak istiyorum bazısı çok acıyor diyor bazısı hiç acımıyo diyor hangisi karar veremedim lütfen doğrusunu söyleyin