- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
- Konu Sahibi kalbimparamparca
Silikon ameliyatından korkmayan ilk geceden de korkmasın bi zahmet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bunlar istisna. İnsanları niye korkutuyorsunuz böyle efsanelerle. Sonra millet vajinismustan kırılıyor...Kızlık zarının yapısına göre durum değişir. Mesela benimkisi yırtılmak bilmedi . Nasıl bir zarım varsa artık . Otelde temizlik yapanlar koyun kesildiğini düşünmüş olabilir . Çarşafları toplayıp odadan kaçmıştım .
Kesin yaşanmıştır bu.Ya bunlar istisna. İnsanları niye korkutuyorsunuz böyle efsanelerle. Sonra millet vajinismustan kırılıyor...
Bizzat yaşadığım birsey nasıl efsane oluyor . Ben kendi tecrübemi ilettim . Bu sitede de nasıl saldırıya geçebilirim diye tetikte beklemeyenlerden olduğun ne kadar aleni .Ya bunlar istisna. İnsanları niye korkutuyorsunuz böyle efsanelerle. Sonra millet vajinismustan kırılıyor...
Evet gecenin bir yarısı , uyduracak kadar işsizimKesin yaşanmıştır bu.
Yok yanma hissi oluyor, bir de zorlanma hissi oluyor, mesela baş parmağınızı kulağınıza sokup biraz bastırın öyle bir his oluyor. Bu aşamada insan çok acıyacak zannedip tırsabiliyor ama o kadar acıyor yani daha da acımıyor. Rahat olmanız önemli. Bu yanma hissi vs ilk ilişkiden sonra da bir süre devam ediyor alışana kadar. Eğer yeterince uyarıldıysanız zevkli oluyor (özledim o hissi, mazoşist miyim neyim? )Bende bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorum mesela sinek ısırığımı ya da ısırgan otuna dokunmak gibi bir şey mi
Herkeste farklıdır, ama bence herşey kafada bitiyor düşünmeyin aklınızda çıkarın, akışına bırakın acısada saniyelik acı sizi öldürmez, illa cevap istiyorsanız benim canım yanmadı çünkü hiç ya acırsa diye düşünmedim akışına bırak gitsinKızlar acıyormu tek sorum bu gerçekten acıyormu yani belki bu soru binlerce kere soruldu bu sitede ama bende 10001. olmak istiyorum bazısı çok acıyor diyor bazısı hiç acımıyo diyor hangisi karar veremedim lütfen doğrusunu söyleyin
Genetiği bilemem de kalınlaşma diye bir şey olma ihtimali yokOff bnm annem de bu sebepten hastanede gecirmis ilk geceyi oyle duydum . Umarim genetigini almamisimdir bi de yaslandikca kalinlasiyor zorlasir demisti bi arkadasim