Bazılarımızın korkulu rüyası ilk gece 🤣🤣 ...

Kızlık zarının yapısına göre durum değişir. Mesela benimkisi yırtılmak bilmedi . Nasıl bir zarım varsa artık . Otelde temizlik yapanlar koyun kesildiğini düşünmüş olabilir . Çarşafları toplayıp odadan kaçmıştım .

Kızlık zarının yapısına göre durum değişir. Mesela benimkisi yırtılmak bilmedi . Nasıl bir zarım varsa artık . Otelde temizlik yapanlar koyun kesildiğini düşünmüş olabilir . Çarşafları toplayıp odadan kaçmıştım .
Ya bunlar istisna. İnsanları niye korkutuyorsunuz böyle efsanelerle. Sonra millet vajinismustan kırılıyor...

Şimdiden bu acı duygusuyla kafanı hiç bulandırma çünkü beyin öyle birşey ki seni ona inandirıyor 😉yapman gereken şey rahat olmak kasılmamak gevşeyebildiğin kadar gevşe🤩 nefes alıp vermeyi kontrollü yap

Şimdi bebeğim çeşit çeşit vajina ve çeşit çeşit penis var. Çok detay vermeyeyim de anlaşıldı bence biraz :KK53: sevgilimin penisli 9 cm yeter mi? Diye konu vardı mesela. Aynı konu içinde 25 cm penisli sevgilisini yazan olmuştu. Şimdi bu ikisinin yarattığı etki bir olur mu hiç :KK53:bir başka konuda da vajina çeşitlerini paylaşmıştı bir üye, onunki bölmeli mi neymiş. Şu yaşımda oradan öğrendim ben mesela kızlık zarının çeşit çeşit olduğunu. Bazısının tamamen yok gibi bazısının kapalı falan. O kanama ve acıma bence onla da alakalı ama öncelik senin istekli olman. Eğer yeterli islaklik yoksa normal doğum yapmış bir kadının dahi ilişkide canı yanar. O yüzden relax ol, asla acıya odaklanma. Dünya bu şey üzerinde dönüyor demek ki çok güzel bir sey olmalı, buna odaklan 😂

Benim azicik acimisti ilk yaptigimda. Ama oyle anlattiklari gibi aman aman vah vah bisey degildi. Sadece girdigini hissediyorsun sonradan alisiyosun zaten:-)

Bende bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorum 🤣🤣 mesela sinek ısırığımı ya da ısırgan otuna dokunmak gibi bir şey mi 🤣🤣
Yok yanma hissi oluyor, bir de zorlanma hissi oluyor, mesela baş parmağınızı kulağınıza sokup biraz bastırın öyle bir his oluyor. Bu aşamada insan çok acıyacak zannedip tırsabiliyor ama o kadar acıyor yani daha da acımıyor. Rahat olmanız önemli. Bu yanma hissi vs ilk ilişkiden sonra da bir süre devam ediyor alışana kadar. Eğer yeterince uyarıldıysanız zevkli oluyor (özledim o hissi, mazoşist miyim neyim? :KK70: )

Son düzenleme:
Kızlar acıyormu 🤣 tek sorum bu gerçekten acıyormu yani belki bu soru binlerce kere soruldu bu sitede ama bende 10001. olmak istiyorum 🤣 bazısı çok acıyor diyor bazısı hiç acımıyo diyor hangisi karar veremedim lütfen doğrusunu söyleyin🤣🤣🤣🤣
Herkeste farklıdır, ama bence herşey kafada bitiyor düşünmeyin aklınızda çıkarın, akışına bırakın acısada saniyelik acı sizi öldürmez, illa cevap istiyorsanız benim canım yanmadı çünkü hiç ya acırsa diye düşünmedim akışına bırak gitsin:KK49:

Bakireyim ama birçok kez birlikte olmayı düşündüğüm insan oldu, şöyle ki çok aşık olduğum insanla otomatikman ten uyumum da olduğu için onu deli gibi arzuluyordum ve birlikte olsaydık kesinlikle acıyacağını düşünmüyorum. (Çünkü hayal ederken bile ister istemez ıslanıyorum yani gerçeği hiç düşünemiyorum :KK23: ) Daha sonra mantık ilişkisi yaşadığım insanı çok sevsem de ten uyumum olduğunu düşünmüyordum, muhtemelen onunla birlikte olsaydım kabus olurdu, yine hayal ediyorum kesinlikle kendimi kasar cehennemi yaşatırdım. Bence karşınızdaki kişiyi ne kadar arzuladığınız, onunla yaşadığınız ön sevişmeye de bağlı bazı şeyler. Bir de tıbbi açıdan vajinanın şekli şemali de dönemli, dar bir vajinaya sahipsen zorlanırsın, dar değilse eğer yine de sorun olacağını zannetmiyorum herşey ıslaklığa ve ön sevişmeye bağlı tabii. Yaşım ilerledikçe evliliğe yakınlaştığımı düşündüğüm zamanlarda ilk gecemi düşünüyorum, kesinlikle birkaç duble birşey içtikten sonra bu işe kalkışırım, ayık kafayla çekemem herhal. :işsiz:

Off bnm annem de bu sebepten hastanede gecirmis ilk geceyi oyle duydum . Umarim genetigini almamisimdir bi de yaslandikca kalinlasiyor zorlasir demisti bi arkadasim

Birçok faktör var anatomik ve psikolojik olarak. Milyarlarca insanız aynı olabilir mi sence? Katlanılamıcak bir acı değil saniyelik bir olay. Üst üste sürekli yapınca tahriş oluyor ilken bir ona dikkat edin gerisini boşver keyfine bak düşünme bunları

İlk olduğu için insanın beynine yerleşen korkular yüzünden kendini kasıyor o yüzden de tabi ki acıyor. Bıçak kesiği gibi bir acı duyuyorsun ama zamanla alışınca hepsi geçiyor. O kadar korkup büyütülecek bir şey yok rahat ol

aslında acımasının tek nedeni var ıslanmaması. ıslanmadıysa erkek cinsel organı sanki zorluyormuş gibi oluyor. eğer bir de kafanda nasıl yapacağım yapabilecek miyim acıyacak mı gibi sorular varsa buna bir de kaslarının kasılması ekleniyor. acıyı yaratan şey bu. her şey olması gerektiği gibi olursa yeterince ıslanırsan kafan rahat olursa oraya giren bir şeyin varlığını hissetmiyorsun bile. sanki bir şey yokmuş gibi oluyor. iş senin zihninde bitiyor aslında.

X