- 11 Kasım 2016
- 28
- 12
- 40
kalin sutyen takiyormus hissi nezaman gececek
Merhaba şuan nasılsınızŞu an 20. Günümdeyim Dün kontrole gittim bantlar çıktı dikişlerim Alındı ama bir ay daha sporcü sütyenine devam edeceğim ödemler baya indi yumuşama hafif hafif başladı kalın sütyen hissi her geçen gün biraz daha azaldı şu an hala var o his Ama daha az Şimdi...sabır...
Merhaba şuan nasılsınız
Ameliyat sonrası ağrı hareket edince mi oluyor? Yani hareketsiz sabredip bir pozisyon bulursak ağrı olmuyor mu?ben bile inanamıyorum iyileşme hızına ağrı hiç yok uçlarının acısı da baya dindi ağırlık hissi çok çok azaldı.. yan yatabiliyorum..sırt üstü yattığımda sabah uyanıp kalkınca hiç ağırlık hissetmiyorum.. bu kadar kısa sürede bu kadar çok iyi hissetmeye başladıysam 6. 7. 8... haftalardaki halim harika olacaktır diye düşünüyorum.. yok dokununca silikonu hissediyorum yok hala sertler yok bazı yerlerinde hissizlik var gibi şeylere hiç takılmıyorum zamanla onlar da geçecek zaten çok yeni henüz 4 hafta oldu sonuçta yabancı bir şeye alışmaya çalışıyor vücut nitekim burun ameliyatı olan arkadaşlarımda bir yıl sonra iyileştiğini burun ucunun uzun süre çok sert kaldığını falan anlatıyorlar.. normal yani o tarz şeyler..
Ameliyat sonrası ağrı hareket edince mi oluyor? Yani hareketsiz sabredip bir pozisyon bulursak ağrı olmuyor mu?
Ameliyat sonrası ağrı hareket edince mi oluyor? Yani hareketsiz sabredip bir pozisyon bulursak ağrı olmuyor mu?
Kacinci gundesiniz
25 temmuzda ameliyat oldum
Ben bu hissi ilk doğumda yaşamıştım. Göğüslerim çok küçüktü ve süt geldiği gün göğüslerim kollarıma değiyordu okadar büyümüştü ki ama inanılmaz bir gerginlik yanma böyle birşey belki deameliyat sonrası aslında ağrı olmuyor Ağrı kesiciler ağrı hissettirmiyor ama çok yüksek derecede göğüs kısmında gerginlik hissi oluyor yani derinizin gerginliği hat safhada hissediliyor ve sanki göğsünüzde kocaman iki adet taş varmış gibi bir his böyle tarif edebilirim ancak.. bunlarda ilk gün yoğun ikinci gün Daha az miktarda hissediliyor
Ben bu hissi ilk doğumda yaşamıştım. Göğüslerim çok küçüktü ve süt geldiği gün göğüslerim kollarıma değiyordu okadar büyümüştü ki ama inanılmaz bir gerginlik yanma böyle birşey belki de
Merhaba bende göğüs estetiği yaptırmak istiyorum ama korkuyorum.70b takıyorum artık moralim bozuluyor kendimi kadınsı hissedemiyorum özgüvenim sarsıldı ama daha 20 yaşındayım 51 kiloyum 1.55 boy yani ameliyat masasında kalmaktan korkuyorum bünyem bu ameliyatı kaldırmaz diyeameliyat sonrası aslında ağrı olmuyor Ağrı kesiciler ağrı hissettirmiyor ama çok yüksek derecede göğüs kısmında gerginlik hissi oluyor yani derinizin gerginliği hat safhada hissediliyor ve sanki göğsünüzde kocaman iki adet taş varmış gibi bir his böyle tarif edebilirim ancak.. bunlarda ilk gün yoğun ikinci gün Daha az miktarda hissediliyor