BAZILARI ÇOK ACIYOR BAZILARI ACIMIYOR. NEDENİ

Duru_ysm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
491
99
EVET NEDENI NEDİR? BIR DOKTOR ZATEN MEMEN IKI ÇOCUK SONRASI GEVSEMIS BIR MEME SEKLI OLURMUŞ DOJU OLMASA DA DEMISTI.GENC KIZLAR HIC BOYLE BIRSEY YAŞAMADIĞI IÇIN DERI ILK DEFA GERILDIGINDEN MI ÇOK ACIYOR DIYENLER. ACI NEYE GÖRE DEGISIYOR? YA DA EMZIRME DONEMI GECIRMIS BIR KADIN ALACAĞINDAN FAZLA BÜYÜK KOYULUNCA MI ÇOK ACIYOR? ACININ SEBEBI GERILME ISE TABI

Bence iki çocuk doğurmuş biriyle 20 yaşında birinin vücudunun vereceği tepki bir olmaz. Ben yaptırdım çok acı çektim ama hiç çekmeyenlerde var. Ama bana kalırsa siz kolay atlatırsınız gibi geliyor

Bence iki çocuk doğurmuş biriyle 20 yaşında birinin vücudunun vereceği tepki bir olmaz. Ben yaptırdım çok acı çektim ama hiç çekmeyenlerde var. Ama bana kalırsa siz kolay atlatırsınız gibi geliyor
Katılıyorum. 20 yaşında yaptırdım çok ağrı çektim. Meme dokusu olmayınca veya çok küçük olunca silikon inanılmaz baskı yapiyor. Çünkü o deri gerim gerim geriliyor. Orda vücudun hiç bi zaman alışık olmadığı bir ağırlık ve baskı var. Ama mesela 30 yaşında 2 çocuk doğurup da göğüsleri zamanında süt dolmuş bir kadın benim yaşadığım ağrıları da yaşamaz. Meme dokusu zaten var, içi bosalsa bile artık yumuşamış, silikon göğsü zorlamaz.
Bunlardan ziyade acı eşiğiyle de alakalı benim acı eşiğim çok düşüktür

Burda birçok etmen var tabi kas ve deri onceden bi emzirme dogurma islemleri yasadiysa silikon konunca pek bi sıkıntı olusturmaz ama misal ben hic dogurmadim oldukca zayifim ve sifir meme dokusuyla ameliyat oldum. Olmadan once cok korkuyordum agri esigim cok dusuk bi de alerjik bir bunyem var. Ameliyat sonrasi sadece 2 saat bi agri cektim haftasinda ise dondum kollarimi bile ameliyat aksami rahatca kullanabiliyordum bu biraz sansa kalmis bir durm galiba

Siz kime yaptirdiniz hangi sehirde

Mrb. Şuan kaç sene oldu

Ben de 2 çocuk doğurdum ( normal doğumla) ve ameliyattan inanılmaz korkuyordum. 2 şer yıl emzirdim 2 yıl önce emzirdim en son göğüslerim emzirmeyi bıraktıktan sonra iyice küçüldü hiç kalmadı denecek kadar neredeyse dümdüzdü ve Acı ve ağrı çekmeyi göze alarak 5 gün önce 350 cc silikon taktırdım. İlk gün inanılmaz baskı hissettim göğsümde ve aşırı gerginlik, tabi dikişlerim de acıyordu kollarımı zor kullanıyor, yataktan zor doğruluyordum ertesi gün biraz daha azaldı Ağrı hissetmedim sadece gerginlik kaldı kollarımı kullanmaya başladım hastaneden çıkıp eve giderken bir yerde oturdum yemek yedim Ve eve yürüdüm İlk iki gün yatarken ve kalkarken acı hissediliyor ve ikinci gününden itibaren sadece gerginlik hissiydi ve göğsümde iki koca taş varmış gibiydi. İlk üç gün bu şekildeydi üç günün sonunda kaslarım dikişlerim vs hiç ağrı kalmadı 4. Gün işe gittim ve normal sağlıklı biri gibi aktiftim kimse anlamadı ameliyat olduğumu ve bugün 5. Gün inanılmaz iyi hissediyorum sadece sanki çok kalın destekli bir sütyen taşıyormuş hissi var göğsümde..

Meb ben de ağustosta ameliyat olacağım. Geceleri uyuyamiyorum. Eşim izin verdi ama ya başına bişey gelirse diyor yani bu konuda herkes gibi tek başınayım. Bi an altı-üstü deri altına bişey koyulacak olcak bitcek diyorum bian napiyorum ne gerek var diyorum. Çok kötü psikolojim. Bazıları sanıldığı gibi öyle kolay değil diyorlar. Ne güzel anlatmışsınız. Ameliyata kadar sadece bu yazınızı okuyup moral bulayım :) Sonra neyse başıma gelecek zaten:) Sezaryen düşünüyorum bazen kimi aman aman anlatiyo kimi.mesela ben çok.basit ağrısı olmayan bir ameliyat derim.Kisiden kişiye değişiyor iste. Siz kime nerde kaça oldunuz?

Merhaba şuan evli mısınız çocuk emzirme durumunuzoldu mu beni bu konuda biraz korkuttular da
Mrb. Evet evliyim çocuğum var. Belki 5 6 seneye 3. çocuk da yapacağım. Emzirme sıkıntı olmaz umarım. Olmayacağını söylüyor doktorlar. Olursa da mama ile büyütmek zorundayım. Sonuçta meme ameliyatı olmayıp da emzirme sorunu yaşayan çok anne var. Elbette önceliğin kesinlikle anne sütü ama olmazsa büyütmeye de gerek yok ben de aman ile büyüdüm. Ben çok sıkıntı yapmam böyle şeyleri:)

Tabikii
Ben doğumdan önce oldunuz zannettim, inşallah imkanımız olur teşekkür ederim geçmiş olsun

İstanbul’da Defne Erkara ya 14000 e ameliyat oldum. Çok memnum kaldım çok ilgililer hastane de çok iyi. Kaç cc olacağına defne hanımla beraber karar verdik Ben biraz büyük olsun dedim o da ameliyatta Deneyeceğim hangisi en uygun olursa bedenine onu yapacağım dedi. Ameliyatta 380 cc denemiş bakmış yanlardan taşıyor 350 koymuş iyi ki de öyle yapmış şu an çok iyi görünüyorlar. Hem daha büyüğü daha çok gerecekti derimi daha zor olacaktı mutlaka..

Bir de şöyle bir şey var bazı insanlar çok nazlı oluyor hiç acıya gelemiyor ya da her şey mükemmel ötesi olsun hiç bir zorluğu olmadan güzelliğe kavuşayım diye düşünüyorlar. Valla ben öyle değilim dediğim gibi 2 çocuk doğurdum sancı çektim dikişim oldu vs biraz sağlam durmak lazım sonuçta iki büyük kesik yapılıyor meme altından tabii ki moraracak dikişler acıyacak ama antibiyotik ve ağrı kesiciler çok çabuk iyileştiriyor ayrıca bazı yorumlarda kadınlar yok efendim mos mor oldu o doktoru şikayet edeceğim falan filan saçmalamasınlar morarmaması normal değil bir kere koca koca silikonları küçücük memelere yerleştiriyorlar.. velhasıl gülü seven dikenine katlanır güzellik için değer diyenler yaptırsın sabretsin bir kaç gün sonra güzelliğinin tadını çıkarsın

Hiç korkmayın psikolojinizi de bozmayın istediğiniz göğüslere kavuşacak olmanın heyecanı olsun sadece.. ben de yalnızdım evli değilim zaten anneme de söylemedim kimseye söylemedim bir arkadaşımla beraber gittik hastaneye benimle kaldı bir gece o yardım etti herşeye.. ameliyattan sonra ağır kaldırmamak en büyük şart.. onun dışında ilk günden sonra her şeyi yapabilir durumdaydım.. şu an silikonların zamanla yerine oturup gerçek şeklini ve yumuşaklığını almasını bekliyorum heyecanla

kalin sutyen takiyormus hissi nezaman gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…