Bazı insanlar kafayı yemiş.

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
25
Az önce internetten bir araştırma yaptım victoria dönemine ait bir gelenek. Ve ölen genç, yaşlı demeden yanlarına geçerek anı ölümsüzleştirip fotoğraf çekiliyolar. Küçük bebekleri anne kucağın da uyur pozuyla, ölen yaşlı kadını adamız omzuna yaslayarak gözleri açık bir şekilde manzara izler görüntüsüyle çekilen fotoğraflar kanımı dondurdu açık söylemek gerekirse ve hala victoria dönemin den kalan nesli aynı şekilde devam ettirme çabaları varmış bana çok saçma geldi ve korkuttu

Gayet normal şeyler bunlar. Gelinin damattan 5-10 bilezik istemesinden daha doğal. Herkesin inancı, geleneği, özeldir. Saygı duyulmalı.

Yorum yapanlara teşekkür ederim fakat ne her şey dert tasa mı olması gerekiyo içimizi karartmak şart mı baktım gördüm sizinle de paylaşmak istedim millet derdi yaptınız resmen rahatsız olduysanız bakar geçersiniz bu kadar basit

Nasıl bi ruh hali sende ki ya

Kim niye bunu merak edip baksın meraklısı zaten biliyordur

Ne çeşit çeşit üyeler var
Ben paylaşırım bu gayette normal konu kısmında olayı kötülemiyorum ama damdan düşen guguk kuşunu anlatanlar da var bu mu saçma geldi Allah aşkına

Ben paylaşırım bu gayette normal konu kısmında olayı kötülemiyorum ama damdan düşen guguk kuşunu anlatanlar da var bu mu saçma geldi Allah aşkına
Şu saçma yanı başınızdaki dert olmuyorda ta viktorya dönemindeki insanlarmı dert oluyor

Bölümün adı ne? Bir derdim var öyle değil mi?
Yani evet burda paylaşacağınız şeylerin dert tasa olması gerekiyor.

Arkadaşlar biraz sert yazmış olabilir ama forum kuralları gereği bu tip konular Bir Derdim Var'a açılmıyor. Biri kibler, adminlerden biri görünce de konunuz taşınır. Yeni olduğunuz için belki uyarı alırsınız ama yanlış yere konu açmakta ısrar ederseniz banlanabilirsiniz bile. Daha önce örnekleri var.

Aslinda bir derdim var daha populer hicbir basliga uymayan yere acilan konular uyeler tarafindan pek tinlanmiyor oyuzden alisilmis hep buraya aciliyor..aman konu sahibide denk gelmis acmis olayi arastirinca ilginc gelmis gunumuzde hala devam ettirenlerde varmis onu konusmak istemis demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…