Pardon da size ne ben bakmak isteyen olursa bakmak isterlerse paylaşmak istedim rahatsız olduysanız çıkış menü kısmındaEee dert?
Buraya her aklınıza eseni yazabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Pardon da size ne ben bakmak isteyen olursa bakmak isterlerse paylaşmak istedim rahatsız olduysanız çıkış menü kısmında
Bende öyle düşündüm çok değişik gelenekler varDaha gelenek görmemisiniz bunlar çerez .
Nasıl bi ruh hali sende ki yaPardon da size ne ben bakmak isteyen olursa bakmak isterlerse paylaşmak istedim rahatsız olduysanız çıkış menü kısmında
Ben paylaşırım bu gayette normal konu kısmında olayı kötülemiyorum ama damdan düşen guguk kuşunu anlatanlar da var bu mu saçma geldi Allah aşkınaNasıl bi ruh hali sende ki ya
Kim niye bunu merak edip baksın meraklısı zaten biliyordur
Ne çeşit çeşit üyeler var
Şu saçma yanı başınızdaki dert olmuyorda ta viktorya dönemindeki insanlarmı dert oluyorBen paylaşırım bu gayette normal konu kısmında olayı kötülemiyorum ama damdan düşen guguk kuşunu anlatanlar da var bu mu saçma geldi Allah aşkına
Yorum yapanlara teşekkür ederim fakat ne her şey dert tasa mı olması gerekiyo içimizi karartmak şart mı baktım gördüm sizinle de paylaşmak istedim millet derdi yaptınız resmen rahatsız olduysanız bakar geçersiniz bu kadar basit
Yorum yapanlara teşekkür ederim fakat ne her şey dert tasa mı olması gerekiyo içimizi karartmak şart mı baktım gördüm sizinle de paylaşmak istedim millet derdi yaptınız resmen rahatsız olduysanız bakar geçersiniz bu kadar basit
Ben evet yeniyim fakat görgüsüzce yapıcağını mı sanıyosun tarzı konuşmalar sinirlendi sizin gibi uyarı yapabilirdi ama insanın ağzını da sinirini de bozanlar varVe zaten taşınmış bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?