• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı insanlar kafayı yemiş.

Bölümün adı ne? Bir derdim var öyle değil mi?
Yani evet burda paylaşacağınız şeylerin dert tasa olması gerekiyor.
Rica ederim yorum yapmayın size karşı bir gıcıklığım oluştu paylaşırım düzgün şekilde uyarırsın anlarım ama senin bana yapabiliceğini mi sanıyosun tarzı konuşman ne alaka kimsiniz de bu şekilde yazıyosunuz

Aslinda bir derdim var daha populer hicbir basliga uymayan yere acilan konular uyeler tarafindan pek tinlanmiyor oyuzden alisilmis hep buraya aciliyor..aman konu sahibide denk gelmis acmis olayi arastirinca ilginc gelmis gunumuzde hala devam ettirenlerde varmis onu konusmak istemis demekki
Sonunda beni anlayan çıktı kötü veya art niyetle açmadım bile gördüm hep dert açmak yerine bakarlarsa kafaları dağılır diye düşündüm ama haz edemeyen üye çıktı dertleri yazınca da ters cevaplar veriyolar

Bana da ürkütücü geldi.

Fotoğraf çılgınlığı büyüyor ..

bende nette görmüştüm bir ara.düğüne yakin nisanlisuni kaybeden adam,ölen nisanlisina siyah gelinlik giydirip düğün yapmis.fotograf cekinmus bir sürü.bilmiyorum ben bakarken dehset verici korkutucu gelmemisti.bende bir gariplik var sanirim:)etkileniyorsaniz o tarz seylere bakmayin bence.ben yasayan insanlara yapilan bazi seyleri daha dehset verici goruyorum ve etkileniyorum..

Rica ederim yorum yapmayın size karşı bir gıcıklığım oluştu paylaşırım düzgün şekilde uyarırsın anlarım ama senin bana yapabiliceğini mi sanıyosun tarzı konuşman ne alaka kimsiniz de bu şekilde yazıyosunuz

Neyse taşınmış sonunda konunuz doğru yere. Misyonumu tamamladım gidiyorum.
Çok üzüldüm gıcık olduğunuza, şimdi ağlayacağım.

Neyse taşınmış sonunda konunuz doğru yere. Misyonumu tamamladım gidiyorum.
Çok üzüldüm gıcık olduğunuza, şimdi ağlayacağım.
Evet tamamladın inan ki çok saçma yorumlar yapıyosun uyumanı tercih ederim sağlığının yerinde olmadığına kanaat edebilirim

bende nette görmüştüm bir ara.düğüne yakin nisanlisuni kaybeden adam,ölen nisanlisina siyah gelinlik giydirip düğün yapmis.fotograf cekinmus bir sürü.bilmiyorum ben bakarken dehset verici korkutucu gelmemisti.bende bir gariplik var sanirim:)etkileniyorsaniz o tarz seylere bakmayin bence.ben yasayan insanlara yapilan bazi seyleri daha dehset verici goruyorum ve etkileniyorum..
Ben gelenek haline gelenleri görünce etkilendim şimdiden ve küçük çocukları görünce daha da üzüldüm :(

Back
X