beni en çok köpeğin, sahibinin mezarına gazete taşımaya devam etmesi ve koltuk değnekli adamın ayakkabıların tekini saksı olarak değerlendirmesi etkiledi.
Kedinin aynada kendini aslan gibi görmesi ise biraz kendimi hatırlattı, ne zaman sabah aynada kendimi çok güçsüz, bitmiş görsem o gün bir çok kötü şey üst üste gelir, ya da ben öyle algılarım. Ama ne zaman- malesef bu çok ender oluyor- kendimi aynada hayata bağlı, güçlü, güzel görsem o günüm çok güzel geçer, karşıma çıkan problemleri çok kolay çözerim ve akşam hala kendimi çok dinç hissederim.
Çok güzeldi...
Böyle anlatımları pek sevmezdim aslında motive etmek için uydurulmuş şeyler gibi gelirdi bana..Demek ki bu kadar anlamlısını hiç görmemişim şimdiye dek..
Ne kadar güzel bir paylaşımdı bu,içim açıldı,ruhum dinlendi inan ki tekrar tekrar izliycem..Çok çok teşekkürler,ellerine emeğine sağlık..
ben bakamadım engellenmiş durum daaaaaaa
canım youtube bir süreliğine kapatılmış yine o yüzden videolar görünmüyor maalesef.birkaç gün sonra düzelecektira.s.
çok gslmiş talin ablacım.. valla içim bi hoş oldu.. ne kadar anlamlı fotolarr...
ben niye göremedim.açılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?