• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen..........

beni en çok köpeğin, sahibinin mezarına gazete taşımaya devam etmesi ve koltuk değnekli adamın ayakkabıların tekini saksı olarak değerlendirmesi etkiledi.
Kedinin aynada kendini aslan gibi görmesi ise biraz kendimi hatırlattı, ne zaman sabah aynada kendimi çok güçsüz, bitmiş görsem o gün bir çok kötü şey üst üste gelir, ya da ben öyle algılarım. Ama ne zaman- malesef bu çok ender oluyor- kendimi aynada hayata bağlı, güçlü, güzel görsem o günüm çok güzel geçer, karşıma çıkan problemleri çok kolay çözerim ve akşam hala kendimi çok dinç hissederim.
Çok güzeldi...

aslında aynada kendimizi nasıl görüyorsak o günümüz öyle geçiyor işte
yani nasıl hissediyorsak o tatta yaşıyoruz hayatı
ben de teşekkür ediyorum bu güzel yorum için
sevgilera.s.

hani o hayattan vazgeçmemek adına ağaca sıkı sıkı tutunmuş adamın gölgesi yok mu
işte o bölüm beni en çok duygulandıranıydı

hani o hayattan vazgeçmemek adına ağaca sıkı sıkı tutunmuş adamın gölgesi yok mu
işte o bölüm beni en çok duygulandıranıydı

Böyle anlatımları pek sevmezdim aslında motive etmek için uydurulmuş şeyler gibi gelirdi bana..Demek ki bu kadar anlamlısını hiç görmemişim şimdiye dek..
Ne kadar güzel bir paylaşımdı bu,içim açıldı,ruhum dinlendi inan ki tekrar tekrar izliycem..Çok çok teşekkürler,ellerine emeğine sağlık..

Böyle anlatımları pek sevmezdim aslında motive etmek için uydurulmuş şeyler gibi gelirdi bana..Demek ki bu kadar anlamlısını hiç görmemişim şimdiye dek..
Ne kadar güzel bir paylaşımdı bu,içim açıldı,ruhum dinlendi inan ki tekrar tekrar izliycem..Çok çok teşekkürler,ellerine emeğine sağlık..

gerçekten çok anamlı canım
beğenmene çok sevindim
güzel yorumların için teşekkürler

her seyrettiğmde bir kez daha etkilendiğim bir slayt
yorumlarınızı paylaştığınız için ben de teşekkür ediyoruma.s.

linki değiştirdim artık açılıyor
izleyebilirsiniz kızlara.s.

Back