• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen..........

dudaklarımda gülümseme vardı ama okuduklarım ve slaytın müziği çok etkileyiciydi. kedi aynaya bakıyor bir arslan yüzü görüyor aynada kendi yüzü olarak. bir adam omuzları çökmüş hayatından vazgeçmeyi düşünüyor ama arkasında uzayan gölgesi bulduğu ağaca sımsıkı sarılmış. çok etkilendim. iyi ki paylaştın bizlerle. teşekürler sevgili talin...

harika ya kedimi bir aslan gibi hissetmesemde mutlu olduğumu biliyorum ya....:sm_cool::sm_cool:

bazenlerin anlamını kavrasak zaten o karamsarlıklara kapılmayız. bilinçli olup gülümseyerek bakabilsek umudumuzu yitirmesek. beklemekten sıkılmasak. izlemek iyi geldi düşündüm gittim uzaklara bazen ummasanda mutluluk yetişir imdadına .. teşekkürler tekrar arkadaşım..

dudaklarımda gülümseme vardı ama okuduklarım ve slaytın müziği çok etkileyiciydi. kedi aynaya bakıyor bir arslan yüzü görüyor aynada kendi yüzü olarak. bir adam omuzları çökmüş hayatından vazgeçmeyi düşünüyor ama arkasında uzayan gölgesi bulduğu ağaca sımsıkı sarılmış. çok etkilendim. iyi ki paylaştın bizlerle. teşekürler sevgili talin...

ilk seyrettiğimde ben de çok etkilenmiştimm gerçekten
ve en etkilendiğim de ağaca sıkıca sarılan o insan olmuştu
sizlerle paylaşmak çok güzel:1hug:
sevgiyle kalına.s.

beni en çok köpeğin, sahibinin mezarına gazete taşımaya devam etmesi ve koltuk değnekli adamın ayakkabıların tekini saksı olarak değerlendirmesi etkiledi.
Kedinin aynada kendini aslan gibi görmesi ise biraz kendimi hatırlattı, ne zaman sabah aynada kendimi çok güçsüz, bitmiş görsem o gün bir çok kötü şey üst üste gelir, ya da ben öyle algılarım. Ama ne zaman- malesef bu çok ender oluyor- kendimi aynada hayata bağlı, güçlü, güzel görsem o günüm çok güzel geçer, karşıma çıkan problemleri çok kolay çözerim ve akşam hala kendimi çok dinç hissederim.
Çok güzeldi...

kendimizi nasıl görmek,bazen olduğu gibi bazen bir aslan gibi.
bazende olduğundan dahada aşağılarda,adeta ruh haliyle dans eder gibi.
her bir karesi ne kadar anlamlı ve güzeldi
düşüncelerimizin ardındaki gercekler bazen ne kadarda doğru olabiliyor.
varsayımlara dayanarak kimisi olumlu kimisi olumsuz olsa bile.

çok duygulandım . ne kadar doğru bütün yazılar ve resimler.paylaşımın çok güzeldi.sağolasın...yüzümde hüzünlü bir tebessüm bıraktın....

yüzünüzde bir gülümseme oluşturup,biraz farkındalık yaratabildiysem ne mutlu bana:teytey:
hepiniz çok özelsiniz
hepinizi çok sevgiyorum:1hug:

paylaşımınız için teşekkürler arkadaşım...fondaki müzikle muhteşemdi..işte hayat bu gerçekten kendimi bazen bir kedi gibi bazende bir aslan gibi hissediyorum..ama herşeye rağmen hayat yaşamaya değer...

yüzünüzde bir gülümseme oluşturup,biraz farkındalık yaratabildiysem ne mutlu bana:teytey:
hepiniz çok özelsiniz
hepinizi çok sevgiyorum:1hug:

ben çok duygulandın ve 36 yıllık hayatım,hatalarım,doğrularım,mutsuzluklarım,mutluluklarım kısaca hepsi bu kadar kısacık bir zamanda aklımdan geçti ve gözlerim biraz üzüntüden birazda mutluluktan doldu..işte hayatın gerçeği..bu saatte bana bunu yaşattığınız için sağolun...

gerçekten çok güzel
fondaki müziği bana çok soran oldu özel mesajlarla bu kimdir diye...

buldum ben de kim olduğunu:1rolleyes:

.

Son düzenleme:

Ağaca sımsıkı sarılan o gölge çok etkiledi beni.
Harika bir paylaşımdı emeğine sağlık a.s.

Bazen de bu kadar çok düşünmemek gerek de mi Talinciğim?
Hani kafayı sıyırmamak için...benneyaptımki
Yarın ve dün arasında sıkışık kalmamak birazcık bugüne dair gülümsemek gerek değil mi? Yapabilene ne mutlu!
Çok güzel bir slayttı..Teşekkürler..a.s.

Bazen de bu kadar çok düşünmemek gerek de mi Talinciğim?
Hani kafayı sıyırmamak için...benneyaptımki
Yarın ve dün arasında sıkışık kalmamak birazcık bugüne dair gülümsemek gerek değil mi? Yapabilene ne mutlu!
Çok güzel bir slayttı..Teşekkürler..a.s.

evet laalecim biraz oluruna bırakmak gerekiyor aslında hayatı
çok düşünüğnce,çok can sıkınca ,çok kafaya takınca değişen birşey olmuyor madem yapabilene ne mutlu gerçekten
sevgiylea.s.

Back