Bazen insanları anlayamıyorum ..

Çok haklısınız halk eğitim düşünüyorum

Sizin dediğiniz pano çok ayrı benim dediğim belirli gün ile ilgili bir şeyler kesilip biçiliyor ve siyah uzun bir metaryale asılıyor ..
Tamam o pano işte. Anasınıfı,ilkokul,ortaokul hepsinde yapılıyor.
En azından bizim okulda her sınıfın kendisinin yapmasına özen gösteriliyor. Ondan sordum güzel olması değil öğrencilerin belirli günü ve önemini anlayarak,öğrenerek kendilerinin bir şey katması önemli orda.
Bence öyle yani.

Aynen haklısınız özel okul diye özeniyorlar baya

Aynen haklısınız özel okul diye özeniyorlar baya
Benim kızım da özele gitti anasınıfında ben tam tersi çocukların yaptığı şeyleri görmek istemiştim panolarda. Öğretmenlerin çoğunu yaptıklarını değil.
O okulun yek derdi veliyi memnun etmek sanırım. Veli de bundan memnun olmamalı aslında.
Olayın sizle alakası yok yani. Siz işinizi iyi yaptıktan sonra önemi yok. Beğenmeyen her türlü çıkacak.

Akıl verilecek birşey yok klasik patron edaları

herkes bu kadar kaygılanıyorsan iş değiştir demiş ama her iş yerinde pürüzler olabiliyor, bence bu işten çıkmayıp kaygınızla baş etmeyi öğrenin. fazla önemsiyorsunuz, önü ardı bir iş, hayatınız sadece işiniz değil, bazen iyi olur, bazen kötü olur. size surat edeni, panoyu vb siz umursamasanız hiçbir sorun olmayacak. bu durum tekrarla anlatıp öneri almak istemenizi anlasam da asıl ihtiyacınız olan bu durumla baş etmeyi öğrenmek.

Özgüven sorununuz var
Başkası olsa liseyi bile bitirmemiş öğretmencilik oynayan birini çiğ çiğ yerdi
Pano nedir arkadaş düşünülecek şey midir bu? kendisi çapsız panodan geçiniyor sizde bunu mu kompleks yaptınız
Kurumunuz ciddiyetsiz bir yer anladığım kadarıyla orta öğretim mezunu insanları öğretmen olarak çalıştırmalarına bakılırsa, bu tür bir yerde bile bu kadar takıntı yapacak şeyler buluyorsanız kurumsal bir yerde çalışmanız zor gibi. Biraz kendinize özen gösterin, sorunlarınızı aşmaya bakın yoksa çok zor olur sizin için çalışma hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…