Bazen insanları anlayamıyorum ..

Dilasare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
948
-97
Kızlar merhaba ben geçen sene bir özel okula anaokulu öğretmenliği için başvurdum üniversite çocuk gelişimi mezunuyum ,evlendikten sonra çocuk falan oldu çalışmamıştım hiç ..
Neyse okul evime yakın sigortam var ,çocuğumda benim ile geliyor farklı sınıfta çok cüzi bir rakama çalışıyorum baya az yemek oraya ait ve diplomalı tek öğretmen benim diğer 2 senedir çalıştığı arkadaş henüz liseyi dahi bitirmemiş ama tecrübesi çok ,pano konularında iyi.. ben gireli 5 ay oldu yarın dönem bitiyor Allah izin verirse ben öğrencilerimi çok seviyorum işime ilgiliyim , her gün oyun etkinlik bulup çaba gösteriyorum ama ufak bir şey olsa hoca surat asıyor yada benim moralim bozuk sanıyor Vs gerçekten elimden geleni yapıyorum pano konusunda iyi değilim evet ama diğer konularda gerçekten velilerim çok memnun ..en basiti bugğn nöbetçiydim bişeyi unutmuşum hemen surat yaptı bana tuhaf davrandı ama inkar ediyor çık değişik bir huyu var diğer arkadaş panolarda iyi diye ona yaklaşımı farklı ,benimlede zaman zaman iyi ama çok mükemmeliyetçi bir insan … bazen övüyor bazen ne yaptığı belli değil bir kere karşılıklı konuşmuştuk dışarda çok var çocuk gelişimci dedi ama bu zamana kadar gelenlerin 4 ü nüde beğenmedi sizce ben ne yapmalıyım en azından öğrencilerim ile bu seneyi bitirmek istiyorum kafam o kadar doluki yarın oğlumda alıp karnelerden sonra il dışına gidicem ailemin yanına kızlar sizce ne yapmalıyım bana akıl verin ?

Pano konusunda iyi derken şu sınıf kapısının yanında ve sınıf içinde olan panoları süslemede yeni şeyler bulmada mı iyiler?

assın. Surat asıyor diye modunuzu düşürmeyin. Azarlayadabilirdi. Ben zincir marketteyken ne hakaretler ne bağrış çağrışlar ooooo. Çok normal geliyo küçük bi surat

Siz işinizi yapın gönül rahatlığıyla surat asarsa assın. Çocuklar sayenizde okulu sevsin yeter. Bizim öğretmende sağolsun beş karış surat sanırsın lise öğretmeni. Çocuklar çok severek gitmiyor gibi arkadaşlarını sevdikleri için gidiyorlar gibi hissediyorum

Kafaya çok takma ne yapıyorsa yapsın müdür lise mezunlarını çalıştıran biri iyi davransa ne olur? Ben yerinde olsam öğrencilerime yoğunlaşır ve sigortamı yatırtırmaya devam ederdim ve yeni bir iş fırsatı bulursam oraya geçerdim sen de öyle yap gitsin

Siz bu konuyu defalarca actiniz ya hic ilerleme yokki. Pano nedir anlamadim pano yapan iyi ogretmenmi oluyor baska bisey vardir cok takintilisiniz ben oyle anladim defalarca ayni konuyu acmanin baska bir açıklamasi olamaz
benim de aklıma o konular geldi, aynı üye mi

Liseyi bitirmemiş veya çocuk gelişimi mezunu biri nasıl öğretmenlik yapıyor ben oraya takıldım.orasi nasıl bir özel okul?

Liseyi bitirmemiş veya çocuk gelişimi mezunu biri nasıl öğretmenlik yapıyor ben oraya takıldım.orasi nasıl bir özel okul?
Yardımcı gibidir diye düşünüyorum. Çocukları tuvalete götür getir mont ayakkabı giydir. Bizde öyle bir tane var

Haklısın canım

Pano ne ya? Bu kadar nesi önemli bunun?Ya kurumunuz bi kere okul önces eğitimden anlamıyor ki size ne demeli.. öğretmen-idareci arasında patron- işçi ilişkisi yoktur, olmamalı en azımdan. Öğretmenliğin en güzel yanlarından biri de bu bence, siz kendi kendinizin kendi sınıfınızın patronusunuz, öyle olmalısınzı. Neyse.. siz de öğretmen değilsiniz zaten. Kendinizden emin olursanız başkalarının fikrini bu kadar önemsemezsiniz.

Çocukları fotoğraf çekiyorlar pano hazırlayıp belirli günlere göre
O panolar çocukların yaptığı etkinlikler ile hazırlanıyor.

Haliyle güzelden ziyade eğlenceli oluyor hepsi ayrı alem.
Ya çocuklara çok yardım edip güzel şeyler yapıyorlar.
Ya da dikkat çekici,eğitici etkinlikler yapıyorlar.
Hangisi bunlardan?

Ben de çocuk gelişimi mezunuyum.Pano hazırlamakta ne var ya?Bu kadar takılmayin.Ayrica diploma olmadan nasıl çalışıyorlarmis?Madem çıkacaksınız kadın gıcık şikayet edin.Herkes çocuğunu eğitimini almış öğretmenlere emanet etmek ister.Ben hem çocuk gelişimi eğitimi verdim hem kreşte öğretmenlik yaptım ama kimse patronum olmadı olamazdi sınıf benim gerekeni zaten yaparım.Siz kendinize biraz güvenin dimdik durun.Ayrica özel sektör zor madem gidin Halk eğitim merkezlerine eğitmen/usta öğreticilik için başvuru yapın ve orada dertsiz sıkıntısız çalışın

Bu konuyu birkac kere daha acmistiniz. Siz biraz dalgin birisiniz galiba.

Sizin dediğiniz pano çok ayrı benim dediğim belirli gün ile ilgili bir şeyler kesilip biçiliyor ve siyah uzun bir metaryale asılıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…