Bazen içimden kocamı boğmak geliyor

Hanımlar, konu sahibesi olarak konuyu yoruma kapatabiliyor muyum? Mevzu çok gereksiz bir yere çekildi ve kendimi anlatmaya çalışmaktan sıkıldım. Denize düşen yılana sarılır misali internetten medet umdum ama görümcem birdi, bin oldu. Evet, silme olmuyormus ama konuyu yoruma kapatabiliyor muyum?

Engin bilgilerinizle içine sevginizi katarak yaptığınız muhallebinin tarifini vermeden olmaz :))

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Margarikotin
Buyurunuz sizin için etiketledim, gördüklerinde konunuzu kapatırlar yoruma.

Hanımlar, konuyu yoruma nasıl kapatabilirim dedim sesiniz soluğunuz kesildi Nasıl kapatabilirim, biri söyleyebilir mi lütfen?

Konuyu nasıl kapatabilirim hanımlar, site yöneticileri?

Gorumcen solerde esin sacmalamis :) biz emzirelim sutumuz olsun diye bi tarafimizi yirttik sut yoktu :) sirf kilo alsin diye normal bi cocuga kilo aldirma istegi ne ya?

3 aylikken konusmak ne ya? Bacim sen kafayimi yedin :) 3 aylik cocuk daha tam agucuk gagucuk bile yapmaz:)

Böyle karistiklarinda bende çok sınır oluyorum ben sütüm olsun diye uğraşırken oğlumu bi bakıyordum mama vermeye çalışan bi kayınvalide anne dede görümce çok uğraştılar ama bende çok uğraştım sürekli emzirdim doğumum çok zordu ama pes etmedim şuan oğlum ağzına hazır mama tarzı birşey surmuyo hic sevmedi o tadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…