- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
- Konu Sahibi karlarprensi
-
iyide sorun korunmadım,yanlışlıkl oldu değil,herkes bıle ısteye,kocaısnı dahada bağlamak için sınsı planlar içide doğruryor,o zaman niye burdasın diyeceksiniz? aslında burda olmaktan mutluyum ama intihar edicem , yine hamileyim eşim hep şiddet uyguluyo 3 çocuğa 4. çocuğa hamileyim diyenler aldırayım mı die danışanlar doğurmam diyenler ... bunlar beni sinir ediyor ... eğer bir insan size hatalar yapıyorsa o insan değiştim diyorsa o insana bolca zman verin yeni bir çocuk dünyaya getirmek için ... hangi çağda yaşıyorsunuz doktora gidin ve korunma yöntemi öğrenin... intihar edicem diye naralar atmayın burda... yazık değil mi o çocuklara ne hakkınız var sizin ... gerçekten zor yazıyorum bu yazıyı ama içimi dökmek istedim . zorlu bir hamilelik geçirdim ve bebeğime kavuştum eşimle bir bebek daha düşündüğümüzde bu çocuğumuza haksızlık yaparız ona ilgimizi azaltırız die engelliyoruz kendimizi burdaki düşüncesiz insanlardan sıkıldım ... azıcık aklınızı kullanında doktora gidin yazık gerçekten yazık bu çocuklara ...
Konuya yazilinca da, benim derdim başımdan aşkın, olan olmuş şimdi neden yaptın demenin anlamı ne gibi tepkiler geliyor. Aslında olan olmuş durumundaki konulara bu yorumları yazmak hakikaten yersiz kaçıyor. Ha bu konunun yeri evet bdv değil.Konuya katılıyorum ama böyle buraya konu açıp insanlara laf etmek etik değil, hoş olmamış. Diyeceklerinizi o konulara direkt yazabilirsiniz, insanların gözü önüne. Ama arkalarından konu açıp çekiştirmek filan... dedikodu gibi. yersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?