• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAZEN BURDAKİLERİ OKUMAK İSTEMİYORUM

SORUNLU EŞLERİ OLANLAR 2. YA DA 3. ÇOCUĞU DÜŞÜNMELİ Mİ?

• EVET. ÇOCUK DOĞURMA LÜKSÜ TERCİHTİR

OY: 1 1,8%
  • HAYIR. BÜTÜN ÇOCUKLAR İYİ YAŞAMAYI HAKEDER.

OY: 55 98,2%

• Ankete Katılan
    56
  • Anket Kapalı .
Vhalla ya...sorunlu evliliklerde 3 4 cocuk nasil oluyor anlamiyorum....
bizimde sorunlarimiz var .siddet hor gorme kufur vs yok da ...cocuk da tamamen surprizdi
bir yerde....
aldirmak bile istemistim ben....ama kiyamadim hem artik bir cocugum da olsun dedim
ama kesinlikle 2 3 4 cocuk olamaz ...yazik gunahtir
herseyden once maddi yuk...maneviyata girmiyorum bile...

ben kafayi yedim dusune dusune
ilgimi sevgimi verebilecekmiyim diye
en basitinden bir gun cocugumun benim hatalarimin yuzunden psikolojinin bozuldugunu dusunemiyorum....
gercekten cogu kadini anlayamiyorum bu yuzden....

Konuya yazilinca da, benim derdim başımdan aşkın, olan olmuş şimdi neden yaptın demenin anlamı ne gibi tepkiler geliyor. Aslında olan olmuş durumundaki konulara bu yorumları yazmak hakikaten yersiz kaçıyor. Ha bu konunun yeri evet bdv değil.
Olsun farketmez konu sahibinin ne cevap yazdığı. Bir şey diyeceksen açık oynamış olursun en azından.
Düşün ben şimdi senin açtığım konuyu bulup "böyle böyle insanlar..." falan diye konu açsam, 3-5 üyeyle de "yav bu gibiler hep böyle de, şöyle de"diye çekiştirsem hoş olur mu? Olmaz bence. Ne denilecekse bu insanların kendisine densin. Bu konunun bazı üyeleri çekiştirmekten başka ne amacı olabilir ki... yersiz bir konu.

konunun yersiz olmasından ziyade insanları bilinçlendirmesi önemli... 2. 3. çocuğa hamile birine ben ne desem kar etmez demeyede hakkım yok ama daha o aşamaya gelmemiş birine yol gösterir umduyla açtım konuyu ... rahatsız olmanı anlamadım doğrusu sevde_ ... sanırım etrafta anne babası ayrı ya da annesi babasından şiddet gören çocuklara kayıtsız davranıyorsun... konuma gelince insanlara yorum olarakta yazabilirim burayada yazabilirim ama siz isterseniz buraya yazmayabilirdiniz mağdem bu kadar yersiz olduğu düşüncesinde iseniz ... ben annesiz babasız ya da şiddet gören çocukların yetişmesinden rahatsızım ve bunu dert ediniyorum bu yüzden buraya yazdım ... duyarsız kalmayım diye ...

Buraya anlatılan her konu gerçek değil bu kadar üzülmeyin bence.nasıl bir ruh halidir bilmem ama konu sahibesi önce kk ya üye olur 1 dakika geçmeden koınusunu açar ve dakikalarca hiç pc başında ayrılmadan het Msj cevap verir ve konu da imla hataları yok denecek kadar az yazar da yazar.valla ben dakikalarca takılamıyırum bile işten güçten. madem 3 -4 çoçuk var sorunlu koca var bu rahatlık nasıl oluyo.çoğu üyenin içinde bi Meral okay ruhu var sanki.keza gerçekten derdi olanlar istisna .ama özellikle Bdv konu açanlar bizleri biraz kekliyo

Back