• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazanın iç demir kısımları

Melokka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
821
850
53
Selam kızlar bugün de öneri almak istedim. Bazanın içindeki demirler ne kadar temizlersem temizleyeyim hep yağlı gibi üstelik dokundukça da elime geliyor simsiyah bir şekilde. Hurçlarımın üstüne kömür gibi küçük küçük parçalar düşüyor hep yıkamak zorunda kalıyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim 😅

Eklentiler

• IMG_20210521_153801.webp
    IMG_20210521_153801.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 40
Arıza var sanırım hidrolik sistemde yağ akıtıyor bazanizi kolay kaldırmayı sağlıyor o yağ bizde bir sorun yok mesela tamir yapan bir yere danışın

Benimde hep değiyo bi şeylere ya. Bazam dandik diye hiç düşmedim peşine 🤣

Hurçlamadıgım bir yorganım bu sayede berbat oldu ya, yıkadım yıkattım çıkmıyor

Hurçlamadıgım bir yorganım bu sayede berbat oldu ya, yıkadım yıkattım çıkmıyor
A101 de aspirin adlı kırmızı şişede bir sprey var. Ocak, ahşap,kumaş her yüzeyde kullanılıyor ve hiç iz bırakmıyor. Benim yastıklar batmıştı ve bazamın üst kumaş yerleri. Kumaşa sıktım bekledim ve sildim hepsi çıkmıştı. Yastıklara da sıkıp makineye attım hiç leke kalmadı tavsiye ederim her kumaşta kullanabilirsiniz😊

A101 de aspirin adlı kırmızı şişede bir sprey var. Ocak, ahşap,kumaş her yüzeyde kullanılıyor ve hiç iz bırakmıyor. Benim yastıklar batmıştı ve bazamın üst kumaş yerleri. Kumaşa sıktım bekledim ve sildim hepsi çıkmıştı. Yastıklara da sıkıp makineye attım hiç leke kalmadı tavsiye ederim her kumaşta kullanabilirsiniz😊
Tesekkur ederım. Yeniydi yorganım deneyeyim

Back
X