bazanın altı rutubet kokuyor

rengarenk00

mucizem göbişimde
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.671
8
156
İstanbul
merhaba temızlık seven hatunlar
bazamın altındakı kıslık kıyafetlerım rutubet kokmus.yaz baslangıcında da aynı sorunu yasamıstım.sımdı hepsını yıkamak zorunda kaldım.bana yardım edın lutfen.tekrar olusmaması ıcın ne yapabılırım.

Merhaba;
Aktarlardan lavanta 1 kg lavanta alıp(mor ve taneli bir tohum gibi görünüyor) bunuküçük koçuk bez torbalara dilediğin kadar paylaştırıp torbaların ağızlarını bağlamalısın.
Bu şekilde hazırladığın yaklaşık 15-20 adet(adet tamamen sana bağlı,daha fazla veya az olabilir) lavanta keseciğini kıyafetlerinin arasına koymalısın.Ne kadar dağınık koyarsan o kadar etkili olur.Bu kesecikler sayesinde kıyafetlerin rutubet yerine mis gibi lavanta kokacaktır.Ben de baza kullanıyorum ve bu yöntem kesinlikle işime yarıyor.

Benimde öyle canım yorganlarım yastıklarım kışın rutubet kokuyor
yazın camda filan havalandırıyorum sabahın erken saatlerinde ama bu kışın mümkün değil
bende araştırdım vakumlu poşet kullanıyorlarmış
Koçtaşdan buldum bende yorganlarım için XXL aldım kıyafetler içinde XL aldım koydum şimdi bu sene deneyeceğim bakalım sanada tavsiye ederim

tesekkur ederım sızlere.ıkı fıkırı de denemeyı dusunuyorum.gunlerdır camasır yıkamaktan bayıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…