Yatak Odası Dekorasyonu baza tavsiyesi

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
683
42
Manisa
arkadaşlar kullandığınız bazaları ve markalarını yazarsanız çok sevinirim.çift kişilik baza almayı düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki kafam karıştı.yatak odam istikbal marka.karyola başlığımı biraz ücretle bazaya monte edebiliyormuşum.tavsiyelerinizi bekliyorum.

arkadaşlar kullandığınız bazaları ve markalarını yazarsanız çok sevinirim.çift kişilik baza almayı düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki kafam karıştı.yatak odam istikbal marka.karyola başlığımı biraz ücretle bazaya monte edebiliyormuşum.tavsiyelerinizi bekliyorum.

kesinlikle enza home.. benimki luna modeli.. gelin evime aldık servisinden çok memnun kaldım, kaliteside bence smdi istikbale göre daha iyi oldugunu düşünüyorum hep istikbal almayı düşünen biri olarak..

kesinlikle enza home.. benimki luna modeli.. gelin evime aldık servisinden çok memnun kaldım, kaliteside bence smdi istikbale göre daha iyi oldugunu düşünüyorum hep istikbal almayı düşünen biri olarak..
enza home yataş mı?hemen luna modeline bakıyorum çok teşekkürler tavsiye için.

enza home yataş mı?hemen luna modeline bakıyorum çok teşekkürler tavsiye için.

evet canım yataşın. özellikle baş ucundaki ayaklarının tekerlekli olması bazayı sağa sola çekerken çok büyük kolaylık sağlayacagını düşünüyorum. düz bir model ama mağazasına gidip bakmanı öneririm iyice.

Back
X