• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Baza mı Normal yatak mı ?

bazasızaldım..yükse yatamam kı ben bu cok rahata benzıyor hem yuksek degıl hem daha guzel gorunuyor..

zaten ıkı kısı olucaz ne kadar cok esyamız olabılır kı

daha sonra ıstersek degıstırırız :)

bos bır odamız var zaten oraya da dolap aldık ıvırlar zıvırlar orada duruyor..

biz normal yatağa baza monte ettirmiştik alırken iyikide yapmışız
böylece evin kalabalığı olmuyo
gereksiz bütüün eşyaları bazaya tıkıyorum
en azından elime gelmiyolar

benim beğendiğim yatak odası takımının karyolasının yerine baza alacaktım, o zaten bazalı dedilerrrrr...delikafadulden :dance: ama kendinden bazalı olmasaydı, takım bozulur mu demezdim bile.. kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum

Baza almayıı düşünüyorumm

benimde yatakk odamm bazasızz
eğer kiracıysann kullanışlıı değill

çünküü taşındıkça ve monte oldukçaa artıkk eskii sağlamlığıı kalmıyorr
birdee her sağa sola dönmendee aşşağıdakii komşularr senii yanlışş anlıyabilirrrrrrrrrrr okadarr iğrençç sesii çıkıyor yanii

selam kızlar bizim düğünümüz de ağustosta! ben de bazalı yatak modellerine bakıyorum eşyalarımızı ancak toparlayacaktır. denildiği gibi ses çıkarttığı doğru mu bazaların, korkunç olur yatağın gacırdaması :)) siyah deri baza istiyoruz, hem yatak içine gömülü duran bazalar var o kadar da yüksek durmuyor. ben de fotoğrafları var da marka içerdiğinden gönderemedim. ankarada oturacağımız için nakliye masrafı olmasın diye mobilyayı ankaradan alacağız. model beğenemezsek iyi bir yer bulursak yaptırmayı bile düşünüyoruz. ankarada önerebileceğiniz yerler var mı?

kızlar bizde bazaya kadar verdik ve özel yaptırcaz.normal yataklardan büyük ve geniş olsun istiyoruz.rahat rahat yatmak için. adanalı eda kiracı değilim inşallah canım. kayınvalidem de baza kullanıyor o çok memnun sesten felan şikayeti yok. ilk defa bazadan ses şikayeti olduğunu duydum :S inşallah bi problem olmaz...

annem baza kullanıyor yıllardır daha bazadan ses çıktığını hiç duymadık benım çeyizlerimi saklıyo suanda 2 ay sonrada fazla esyalarımı saklıcak kendı bazam artı beğendıgım yatak odasına bazalı alcam bazanın dısınıda yatak odasını aldıgım yere baza içine oturaak sekılde yapmalarını ıstıcem kı bı yerle görüştüm yapıolar

Bence ev büyükse baza almaya gerek yok.Baza bazı modelleri bozuyor

cnm ben mobilyamı ilk aldıgımda bazasız aldım.ama bir süre sonra baza gereksinimi duydum.yatagım normal karyola şeylinde başlık ve ayak ucu oldugu için bir taraftanda yatak odamın modeli bozulsun istemedim.bazayı bir boy küçük aldım ve karyolanın içine yerleştirdim.bazasız gibi duruyo dışardan bakınca ama çok güzel oldu cnm.vakum poşetleriyle eşyalarımı vakumladım bide ortalıkta fazlalık hiçbir şey kalmadı artık cnm

iyi fikirmiş gerçekteeen :lepi:

Ben de ilk alırken bazasız model beğenmiştim ama siparişle bazalı yaptırdım şimdi de çok rahatım. Herşeyimi alıyor gardolabın üstü falan boş kalıyor.

baza kesinlikle çok kullanışlı ama bazı modelleri gerçekden bozuyor padişah yatağı gibi yüksek oluyor ben çok yüksek sevmediğimden ve yatak başlığını kapatmaması için kendinden bazılı yaptırmayı düşünüyorum hem çok yüksek olmayacak hemde bazaya o kadar para vermiyicem :)

Bende baza almak istiyorum ama bende yüksek yatak istemiyorum daha alçak kendinden bazalı olan bir yatak alabilirim. Çünkü çok kullanışlı.

selam kızlar bizim düğünümüz de ağustosta! ben de bazalı yatak modellerine bakıyorum eşyalarımızı ancak toparlayacaktır. denildiği gibi ses çıkarttığı doğru mu bazaların, korkunç olur yatağın gacırdaması :)) siyah deri baza istiyoruz, hem yatak içine gömülü duran bazalar var o kadar da yüksek durmuyor. ben de fotoğrafları var da marka içerdiğinden gönderemedim. ankarada oturacağımız için nakliye masrafı olmasın diye mobilyayı ankaradan alacağız. model beğenemezsek iyi bir yer bulursak yaptırmayı bile düşünüyoruz. ankarada önerebileceğiniz yerler var mı?

alm canım ankarada siteleri önerebilirim benim bircok arkadasım sitelerde yaptırdı mobilyalarını hepsini söylediği ortak nokta var : hazır alacagımız ile aynı maliyete geliyor ama cok sağlam mobilya almış oluyoruz, diyorlar. birde sana tavsiyem sitelerde ana cadde üzerindeki yerler pahalı oluyormuş diğer caddelere bakmanı tavsiye ederim :lepi:

bende bazalı aldımmm bisürü yastık yorganım var onları koyarım düşüncesile aldımm..gıcırdadıgını hiç duymadım kulananalarda var onlardanda duymadım..hem gıcırdarsa demir yerlerine yag sürülünce düzelirki:)

Back
X