Yatak Odası Dekorasyonu Baza mı Normal yatak mı ?

AnkaraGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.693
6
Merhaba Arkadaşlar Allahın İzni ile inşallah bu yaz düğünüm olacak lakin bi konuda kafam karışık.yatak odası için baza mı almalıyım yoksa normal yataklardan mı?hangisi daha kullanışlı ve sağlamdır ?yardımcı olursanız çok sevinirim...:asigim:
sevgilerimle...a.s.

Yer kazanmak isterseniz bazalı yataklar kesinlikle. Ancak artık yandan açılan modeller de var, onlar çok daha kullanışlıymış. Bilginize...

canım benim..hayırlı uğurlu olsun..benimde Allahın izniyle 4 ay sonra inşallah..ben baza alıcam..annemlerin yatağıda baza ve çook kullanışlı..bence baza daha iyi..hem altına yorganları filan koyuyosun fuzili yer kaplamıyolar..

tabıkı baza sekerım bak ılk basta al sonra pısman olursun hem baza daha faydalı yastıfını yorganını battanıye nereye koyacan ben ole yaptım aldık

kesinlikle baza almanı tavsiye ederim. diğer yatağın sana ne avantajı olabilir ki ama baza öyle değil bir çok fazlalaığını ortadan kaldırmak için kullanabiliyorsn ve çok şey alıyo çok rahat

kesinlikle baza..gamyoncuiremsu
ıvır zıvırları görünmeyeceği bi yere saklamak kadar güzel ne olabilir

canım baza çok eşya alıo.
bütün ıvır zıvırını toplarsın.rahat oluyo.eminim sende memnun kalırsınyerimseniben

bencede kesinlikle baza.ben ilk mobilyamı karyola şeklinde almıştım ve pişman oldum..
daha sonra değiştirdim mobilyamı şimdi baza kullanıyorum vede çook memnunum..kesinlikle baza al derim...

bekarım ama bazam benim eşyalarımı bile düzene soktu, ayakkabı kutularım yedek nevresımler , bir dolu şey var ve ortalık rahatlıyor, 5 senedır bazadayım , mutlaka baza ıstıyorum ılerıde evlendıgımde

kesinlikle baza benim ilk önce kullandıgım normal yataktı sonra baza ile degiştirdim çook rahat

cnm ben mobilyamı ilk aldıgımda bazasız aldım.ama bir süre sonra baza gereksinimi duydum.yatagım normal karyola şeylinde başlık ve ayak ucu oldugu için bir taraftanda yatak odamın modeli bozulsun istemedim.bazayı bir boy küçük aldım ve karyolanın içine yerleştirdim.bazasız gibi duruyo dışardan bakınca ama çok güzel oldu cnm.vakum poşetleriyle eşyalarımı vakumladım bide ortalıkta fazlalık hiçbir şey kalmadı artık cnm

Kesinlikle ve kesinlikle baza diyorum..Çok kullanışlı oluoyr hem sandık kısmına da fazla eşyalarınızı koyabiliyorsunuz..

Baza daha kullanışlı evet ama ben normal aldım çünkü hem yatak yüksek oluyo hemde benim yatak odası takımıma uymuyodu hiç.sevmem zaten yüksek yatak

benim evim geniş, bir çok dolap var yer sıkıntısı çekmem diyorsan baza alma...ama her yer derli toplu olsun, ortada bir şey kalmasın zaten yerim de az diyorsan baza al...zaten yatak odası takımının başlığını bazalı yatağa takıyorlar...takım da bozulmuyor...

X