• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramim zehir oldu ya.

Cleopatry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
77
0
16
Ankara
Askli bölüme yazmistim da sanki burda daha cok yardimci olan olur diye buraya aciyorum konuyu.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hi...ydi-keske.html (Öpüşme olmasaydı keşke...)

Kizlar ben beceremiyorum kisaca anlatmayi biraz uzatmis olabilirim vakti olmayan okumasin hic olan da yardimci olursa cok sevinirim yorumlariniz benim icin önemli cunku.

Cok güzel giden bi iliskim vardi iki yila doğru gidiyoruz link verdiğim konumda anlatmistim iliskimizi bulusmamizi, hersey güzeldi bir ay sonra dilediğimiz kadar birlikte olabilcez cünkü artik ayni sehirde olcaz hayallerimizi gerceklestirebilcez diye dusunurken mahvoldu hersey mesajlarima cevap bile vermiyo anlam veremiyorum olayi anlatayim simdi.

Dün değil önceki gece konusurken bu gece arkadasimda kalcam sabaha kadar pes oyniycaz gec cevap verirsem falan merak etme tamam mi dedi bozuldum ama tamam dedim trip atip gecesini zehir etmiyim dedim bir iki mesaj attim beni sevdiğini falan söyledi cevap vermeyip uyudum sonra sabah günaydin en değerlim yazdi ben de dalgasina trip atiyo gibi yapiyodum gülüyoduk değerliyim ama arkadaslarin kadar değilim dedim onlarin sevgilisi olmayabilir ama ben varim akilli ol falan dedim sonra "Dün sunu anladim bitanem sevgilini iyi seccen ikisinin de sevgilisi var doğru düzgün oyun oynayip sohbet edemedik herkeste bi telefon mesajlar falan" aynen bunu yazdi benim de sinirlerim bozuldu arkadaslari sevgilisiyle konusmus da o neden bana yazmadi diye :( onlarin öncelikleri farkliymis bak ne güzel dedim, oha cevaba bak dedi hicbisey yazmadim napiyosun yazdi bi mesaj daha atti sekiz saat cevap vermedim telefonumu evde birakmistim yazip tartismayalim diye, eve gidince yazdim hayirdir neden değisik konusuyosun dedi o muhabbete canim sikildi dedim sonra yazmadi o gece hic yazmadi dün gün boyu bekledim yine yazmadi.

Kafayi yiycek gibi oldum dün gece dayanamayip mesaj attim sadece neden yazdim icimden gelmiyo dedi, konusmak mi istemiyosun dedim istemiyorum icimden gelmiyo dedi, yazmasam yazmazmiydin dedim yazmazdim hatta simdi bile yazasim yok dedi, konusmayalim mi dedim farketmez dedi her cevabina ağliyorum ben yalniz :( beni istemiyosun dimi yanlis anlamiyorum dedim yanlis anliyosun suan seninle konusmak istemiyorum dedi istemiyosun ama konusmaliyiz biz neleri astik seninle falan dedim hic düsündün mü dedim hayir yazdi sonra bikac mesaj daha attim hicbisey yazmadi en son uyaninca yaz uyumuyorum ben konusalim bu kadar basit olmamali eğer bu kadar basitse bilmeliyim falan dedim yine hicbisey yazmadi gözüme uyku girmedi bugün bekledim yine yine yazmadi cok kötüyüm bu durumu kendime yakistiramiyorum ama gercekten cok seviyorum yirmi yildir ilk defa birinin beni sevdiğini böyle cok hissedip seviyorum cok güzel hayallerimiz vardi kucucuk biseyde böyle yapmasini anlayamiyorum hazmedemiyorum ilk defa böyle davraniyo nasil davranmaliyim ben simdi bi fikri olan var mi seni cok özledim yazasim var ama kendimi düsürmek istemiyorum madem konusmak istemiyosun ben de seni istemiyorum yazicam yemiyo :(

Bi hafta önce yine kargoyla hediye göndermisti bana ona bakip bakip üzülüyorum...

Annem cocuk sana iyi dayandi bunca zaman cok zor bi insansin diyo sana anlayisli olduğunu söylemis sen yine onu kötüye cekmissin diyo cok üzülüyorum durumu düzeltmek istiyorum üzerine gidip daha da kötüler diye korkuyorum.

kusura bakmayın ama çok üstüne düşüp bunaltmışsınız. bu kadar ısrarcı olmaya gerek yok. ben okurken yeter dedim:50: bırakın da olay biraz soğusun

sizin davranışınızda öyle aman aman abartı birşey görmüyorum ben
bende olsam sevgılini iyi seçeceksin öbürlerinin telefonu elinden düşmedi lafına
demek ki senin değer verdiğinden onlar daha çok değer veriyor sevgililerine derdim(yada buna benzer birşey)
kendisi ne demeye getiriyor ki ohh ben doğru piyonu oynamışım karışanım yok rahatımm:20:
sonrada üstüne konuşasım yok senle diyorr ... yok daha nelerrr:47:
bence mesaj atmayın atarsanızda soğuk davranın
havadan sudan konuşun işte naber napıyon felanca akrabaya gidecez bayramlaşmaya fln
arayı kendi bozmuş kendi yapmaya çalışsın

Arkadaş ortamında elinde telefon konuşan,mesajlaşanlara gıcık oluyorum açıkcası.Medem sevgilinden 2 saat ayrılamıyorsun niye geliyorsun.Bir de bunun oyun oynayan boyutu var ki akıllara zarar.Ayrıca sevgilin bunalmış biraz arar yine seni merak etme.Adam seni seviyr sadece o an konuşmak istememiş.

bence burda erkek arkadaşın haklı. onun arkadaşlarının yaptığı ise tam bi saygısızlık. sözleşilmiş organizasyon yapılmış ortamlarda böyle şeylere çok gıcık olurum ben. o gece kendine vakit ayırmak istemiş belli ki hem ortada yanlış hiç bi şey yok ki erkek arkadaşlarıyla pes oynamış. ne sevgililer var bi de böyle düşün. sana kırılmış belli ki. sen de çok üstüne gitme ve alttan al. aslında farkında olmadan bu kadar küçük şeylerle ilişkimizi yıpratıyoruz. Allah başka dert vermesin. inşallah aranız düzelir :) kendini onun yerine koymalısın.

Ayol bu ne allah askina. Ne kadar bunaltici bir tavriniz var sevgilinize karsi farkindamisiniz ?

Konusmayalim mi
Eminmisin
Ben uyumucam uyaninca yaz bana
Falan nedir yani bu ¿
Bukadar totosunu kaldirmanin anlami ne adamin ¿
ayrica erkek erkege bulustuklari bir gecede rahatsiz etmeyin hani . Hic ozel hayat olmuyacakmi sevgili/ es olunca hep dip dibe vic vic olma durumu nedir . İliskiden ayri bir ozel hayatida olmali insanin erkek kadin fark etmes.
Herneyse bence biraz geri cekilin nefes aldirin annenize hak verin...

Fazla naz aşık usandırır..demiş atalarımız..Hiç duydun mu? Bence bu sözü iyi düşün.

Madem ..20 yıldır ilk defa birisini böyle sevdim.. diyorsun o halde şansını fazla zorlama..

Sana bir abla nasihatı: hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Yazarak anlaşılamaz zaten. Konuşarak anlaşılır. Mesaj okurken o an hangi ruh halindeyseniz öyle algılarsınız. Smiley lar yetmez anlaşmaya. En iyi anlaşma yöntemi konusmaktır. Mesajlasmak yanlış anlasilmalara sebebiyet verebiliyor.

trip atma dalında bir dünya markasıyız.. şaka bile olsa trip atmanız çok anlamsız.. kaldı ki arkadaş ortamında bik bik bik öten telefondan illet olduğum kadar hiçbirşeyden olmuyorum, muhtemelen sevgiliniz de böyle düşünüyor.. kaprisli, egoist sevgili yerine anlayışlı sevgili olmayı denerseniz uzun vadede siz kazanırsınız.. şimdi yapacağınız şey onun sakinleşmesini beklemek, yazmayın artık birşey..

biri bana böle yapsa yeminle bunalırım nefes alamam ya
böyle bir konu 2 gün sürer mi allah aşkına
bence eşinizden-sevgilinizden başka işleriniz yok vaktinizi bunlara harcıyorsunuz

hayır bi de bu adamları sevgiliyken böyle bunaltıp bunaltıp evlenince adam sizi dövüp aldatınca ailesine tercih edince boşayamıyorsunuz
bu yüzükte ne var arkadaş bu kadar anlamış değilim

Çok affedersiniz ama yaşınızı merak ettim, gerçekten abartılacak bir durum yok.. Çocuk haklı, çok bunaltmışsınız. Biraz geri çekilin nefes alsın. Sakin kafa ile düşünün. Arayacaktır zaten ama lütfen 16 yaş ergen muhabbetleri ile üzmeyin birbirinizi

biraz kendimden örnek vermek istedim. 4yıllık bi ilişkim var. hastalık derecesinde kıskancım. sevgilimi dışarı çıkarmam. kızlarla konuşmaz. çok bunaltıyorum farkındayım ama elimde değil. oda çok bunalıyo ama beni sevdiği için katlanıyo. sen olmadıktan sonra arkadaşlarımla olmakta zevk vermiyo diyo. seven insan katlanır ben buna inanıyorum biliyorum bana kızcaksınız ama :)) bence sana yeterince değer vermiyo ben bunu anladım :(

Erkek arkadasin aslinda seni ovmus ama sen mesaji nasil da cevirip olayi nereye getirmissin..sevgililerin kendilerine ayirdiklari ozel zamanlar olmali. O arkadaslariyla vakit gecirmekte ozgur. Sonucta surekli yaptigi bir sey degil degil mi? Lutfen anlayisli olun biraz..

sevgiline seni ozledim, bana sinirin gectiginde yazarsin olur mu? Diye bi mesaj cekebilirsin. Ve o sana yazana kadar bekle en azindan bu durumda anlayisli oldugunu goster. Ben de eski sevgilime kizdigimda hic konusasim gelmiyodu ama sevgim azalmiyordu tabi..
Araniz duzelir canim merak etme. :)

sizin davranışınızda öyle aman aman abartı birşey görmüyorum ben
bende olsam sevgılini iyi seçeceksin öbürlerinin telefonu elinden düşmedi lafına
demek ki senin değer verdiğinden onlar daha çok değer veriyor sevgililerine derdim(yada buna benzer birşey)
kendisi ne demeye getiriyor ki ohh ben doğru piyonu oynamışım karışanım yok rahatımm:20:
sonrada üstüne konuşasım yok senle diyorr ... yok daha nelerrr:47:
bence mesaj atmayın atarsanızda soğuk davranın
havadan sudan konuşun işte naber napıyon felanca akrabaya gidecez bayramlaşmaya fln
arayı kendi bozmuş kendi yapmaya çalışsın

Beni anlayan bi tek siz oldunuz tesekkurler :) konusmadik yazmadi bir sey ben de bu saatten sonra yazarmiyim bilmiyorum. dusunuyorum ama.

Diğer arkadaslara da tesekkurler yorumlari icin, ergenlik cağinda değilim 20 yasindayim bazi tavirlarimin gereksiz olduğunun farkindayim ama ben simdi değismedim tanidiği zaman da öyleydim buna anlam veremedim haklisiniz bunalmis olabilir anliyorum bu patlama noktasi oldu herhalde ama istemiyorum demesini de hazmedemiyorum beklemek de bi garip oluyo.

Elimde değil ama sürekli ilgi beklemem yanlis bunu biliyorum ama canim sikiliyo böyle durumlarda gece anlayisli olmaya calistim zaten ama sabah öyle söyleyince iyi aferin güzel secmissin diyemedim.

Erkek arkadasin aslinda seni ovmus ama sen mesaji nasil da cevirip olayi nereye getirmissin..sevgililerin kendilerine ayirdiklari ozel zamanlar olmali. O arkadaslariyla vakit gecirmekte ozgur. Sonucta surekli yaptigi bir sey degil degil mi? Lutfen anlayisli olun biraz..

sevgiline seni ozledim, bana sinirin gectiginde yazarsin olur mu? Diye bi mesaj cekebilirsin. Ve o sana yazana kadar bekle en azindan bu durumda anlayisli oldugunu goster. Ben de eski sevgilime kizdigimda hic konusasim gelmiyodu ama sevgim azalmiyordu tabi..
Araniz duzelir canim merak etme. :)

Ben hep bunu yapiyorum hep söyler zaten koca paragrafin icinde yanlis anlasilcak tek kelime olsun onu bulup yanlis anlarsin sen der bana hep taniyo beni biliyo böyle olduğumu böyle cok tepki vermesine anlam veremedim ilk defa istemiyorum dedi bana.
O mesaji atmayi dusunuyorum ben de beklediğimi bilsin en azindan cunku dün cok sacma sapan mesajlar attim bu kadar basit olmamali benim sinirlerimi bozma falan dedim. Beklediğimi bekleyeceğimi bilsin.

Benim de kizdiğim zamanlar oldu ama hic bi zaman istemiyorum seni demedim cevap vermemezlik yapmadim bana garip geliyo sanki hic düzelmeyecekmis gibi. Ben de kizardim düzelmesi mümkün değil artik derdim, napiyosun sen kendine gel biz daha bunlari bunlari yapicaz derdi yazardi biseyler insallah derdim gülerdim. Hazmedemiyorum. Bekliycem artik tesekkurler insallah düzelir canim :)

biri bana böle yapsa yeminle bunalırım nefes alamam ya
böyle bir konu 2 gün sürer mi allah aşkına
bence eşinizden-sevgilinizden başka işleriniz yok vaktinizi bunlara harcıyorsunuz

hayır bi de bu adamları sevgiliyken böyle bunaltıp bunaltıp evlenince adam sizi dövüp aldatınca ailesine tercih edince boşayamıyorsunuz
bu yüzükte ne var arkadaş bu kadar anlamış değilim

Ne yüzüğü arkadasim ne diyosun ben de seni anlayamadim.
Evlilike siddete, aldatmaya nerden bağladiğinizi hic hic anlayamadim gercekten, burda erkek arkadasimla yasadiğim problemi anlattim.
Ayrica baska islerim tabii ki var, yapi meselesi bu biraz siz takmayip hayatiniza devam edebilirsiniz ama ben vaktimi buna üzülerek harcarim baska isim olmadiğindan değil baska biseye yoğunlasamayacağim icin aklimda o olcaği icin.
Nefes alamadi bunaldi o da demek, haklisiniz o konuda bunun farkindayim size de tesekkur ederim.

canım öncelikle sorun yaşamana üzüldüm ama konuyu sana yardım etmemiz için açtığını düşünürsek eğer, affına sığınarak birkaç eleştiri getirmek isterim. amacım senikırmak değil, aksine sevdiğin insanla mutlu olman için belki bri yardımım olur diyerek bir şeylr önermek. bence erkek arkadaşın haklı. arkadaşlarıyla pes oynarken sana cevap vermek istemez. ben de kocamı çok seviyorum ama arkadaşlarımlayken aramaasını istemem ya da mesaj atsa cevap vermem yani. o yüzden bence haklı olduğunu göz önünde bulundurup ondan af dileyebilirsin ama bunu eğer sen de bunun doğruluğuna ikna olursan yap, yoksa eğreti bir özür olur ve sorunu halletmiş değil, üstünü örtmüş olursun. kendini onun yerine koyup düşün. çok zevk aldğın bir şey yaparken sana mesaj atsa ne hissedeceğini düşün. eğer yine de ben ona cevap veririm diyorsan, karakterleriniz farklıdır belki de.
umarımhemen düzelir aranız.mutlululklar dilerim.

herşey iyi güzelde pes oynarken cevap yazamam diyip okdr saat ortadan kaybolmak nedir bir telefon açabilir sesini duyabilirsin aşkım oynuyoruz şuan uyurken ararım bu kadar senin de içini soğutmuş olur ben güvenemezdim valla ortadan kayboluyosa vardır bi iş diye düşünürdüm alt tarafı oyun oynıcak oyun boyunca msjlaşalım demiosunki sende haber verse yeter yani ve böyle soğuk yapması falan ilginç üstüne düşme hiç biliyorum üzülüyosundur ağlıyosundur ama ağlama ve üzülme hayatınla ilgilen arar o seni

canım öncelikle sorun yaşamana üzüldüm ama konuyu sana yardım etmemiz için açtığını düşünürsek eğer, affına sığınarak birkaç eleştiri getirmek isterim. amacım senikırmak değil, aksine sevdiğin insanla mutlu olman için belki bri yardımım olur diyerek bir şeylr önermek. bence erkek arkadaşın haklı. arkadaşlarıyla pes oynarken sana cevap vermek istemez. ben de kocamı çok seviyorum ama arkadaşlarımlayken aramaasını istemem ya da mesaj atsa cevap vermem yani. o yüzden bence haklı olduğunu göz önünde bulundurup ondan af dileyebilirsin ama bunu eğer sen de bunun doğruluğuna ikna olursan yap, yoksa eğreti bir özür olur ve sorunu halletmiş değil, üstünü örtmüş olursun. kendini onun yerine koyup düşün. çok zevk aldğın bir şey yaparken sana mesaj atsa ne hissedeceğini düşün. eğer yine de ben ona cevap veririm diyorsan, karakterleriniz farklıdır belki de.
umarımhemen düzelir aranız.mutlululklar dilerim.

tesekkur ederim hem yorum hem elestiriler icin. bunun farkindayim daha düzgün bi sekilde söyleyebilirdim ya da saatlerce cevap vermemem yanlisti bunun farkindayim. karakterlerimiz cok farkli bunu defalarca konustuk hatta cok farkliyiz yapamayiz biz seninle dedim her konuda ayni dusunmemiz gerekmez ortayi bulmak önemli dedi bana hep.
cok özlediğimi söyleyip kizginliğin gecince mesaj at konusalim yazmayi dusunuyorum bu gece uyumadan önce, cevap vermeyecek ama olsun. umarim bir an önce cevap verir ve düzlir cok cok tesekkur ederim.

Back