bayramım zehir oldu kızlar bir fikir verin akıl akıldan üstündür :(

nickimyokkibenim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
32
0
6
35
Gaziantep
çok doldum valla en başından anlatmaya başlayacagım. abimle yengem internetten tnstı evlendıler o zamanlar yengem 2 cocuk annesı bır kadındı am esıyle arasnda yas farkı huzursuzluk derken abımle evlenmıs bız ne kadar karsı cıksakta dınlemedı evlendıler abım sonrasında askere yengemle cok sorunlar yasadık zaten ıstanbuldan gelırkende psıkolojısı ıı degıldı ama katlandık abım geldıkten sonra dunyalar tatlısı bır yegenım oldu anesı daha bı ıkı aylıkken vurmalara dovmelerı bsladı koruduk kolladık elımızde buyudu yavrum annesınden daha cok emegım vardır uzerınde benım oglum olsa bu kadar uzerıne duser bu akdar severdım sadece emzırmedım zaten. tabıı cocuk buyurken yengemnde dık kafalılıgı devam ettı abımın yapma dedıgını yaptı gıtme dedıgıne gitti buda huzursuzluga sebep oldu tabii abım aldatmaya basladı onu ve git demeler .. bu arada yengem kendını defalarca camdan atmaya fare ılacı ıcerek oldurmeye calıstı .. gıtmedı ama 8 yıl cektı smdı yegenım 5 yasında 31 ekımde dogum gunu var ama suanda o yok annesı bayramlasmaya gıdıyorum dıyerek aldı kacırdı resmen bızden sozume gelecektı guyya yagızı babasız buyutmyecektı bız dayanamadık aradık gel dedık yedıgınız bır ekmek degılmı gelın cocuk babasız kalmasın cekılecek cılen varmıs bugun gelırım dıyor yarın gelmem babam katıyen olmaz dıyo dıyor e yapacagımızı sasırdık bunlar kacarak evlendıgı ıcın yengemın aılesı abıme dusman sımdı onun cocugna bakıyor guyya ama ıcım hıc rahat degıl bır yolu olmalı yagızmza tekrar kavusmanın. abım boşanma davası actı ama 5 aydır durusma gunu bıle bellı değil avukat kenarda tutuyor davayı.. sımdı ne yapılabılır sızce orda kalsın dıyenlerınız olacaktır ama cocuklar cok acımasız herseyı soylerler hanı baban deselerde ıncınır onu buraya bızım yanımıza onu seven ınsanların yanına getrmenn bı yolu varmıdır kızlar ((

ona maalesef ancak hakim karar verir kiii daha dava gunu belli deil..eger yengen kendi idtegiyle cocugu abiine vermezse ,zor bu is,anneye verilir vekalet..allah o minigin yardimcisi olsun

Çocuk babasız kalmasın da abin niye bunu düşünmemiş de aldatmış? tüm suç yengenin, abin sütten çıkma ak kaşık...

Çocuğun yanı annesinin yanıdır. 5 yıldır davanın kenarda bekletilmesi de tuhaf...

Son düzenleme:
daha 1-2 aylık çocuğunu döven annelik yapmayan yengene de acımadım çıkış yolu olarak aldatmayı gören abine de..keşke hiç çocukları olmasaymış bu iki denge sorunu olan insanın.o masuma çok üzüldüm.

suanda telefonlarımıza bıle cıkmıyor buradayken cocugun morlugun<a yarasına rapor almak aklımıza bıle gelmedi ..

morluk yara derken manyak mı bu kadın nasıl dövüyor el kadar bebeyi.yanımda olsa ağız burun dalıcam yengene öyle gerildim şu anda

2 çocuğu daha var bu kadının değil mi? Allah'ım hak edenleri anne-baba yapsın İnşallah.bir şeyler yapın kurtarın çocuğu.

malesef bırsey yapamıyıoruz ıste ben abıme sutten cıkmıs ak kasıkta demıyorum ama babam ablam ben annem hepımız kol kanat gererız ama bır yolu yok hakımde yası geregı anneye verecek

son derece taraflı bi yazı bide yengenden dinlemek isterdim açıkçası, abinin aldatmasına kılıf olsun diye yazdın sanırım önceki tüm satırları, sende evleniyosun inşallah bu kadar doğal gelmez sanada aldatılmak, bide nerden biliyosun yengenin ailesinin torunlarını sevmediğini, ayrıca çekilecek çilen varmış ne demek, kadın çile çekmek zorundamı

Yengenizin ciddi psikolojik sorunları olduğu kesin.
Çocuğu elinizde büyütmek yerine annesini tedavi ettirseydiniz keşke.
Ne işe yaradı şimdi yaptıklarınız, kadın hala sorunlu, o yavrucak o annenin elinde ve hiçbir hakim sizin lafınıza bakarak bir çocuğu annesinden alıp aldatmış bir babaya vermez.
Şu andada gelini veya çocuğu getirmeye çalışmak yerine, ailesinden bir büyükle irtibata geçip gelininizi tedavi ettirmelerini sağlamalısınız.yeğeniniz için en sağlıklısı bu.
Her çocuğun anneye ihtiyacı vardır unutmayın.

kadın manyak, 2 çocuklu evliyken kocasını bırakıp evlenen kadından ne beklenir. abin de aldatmış o da temiz değil ama kadın ettiğini bulmuş. böyle iki tipin dünyaya çocuk getirmesi... işte mesele bu. kadın en az 3 çocuk öğüdüne uymuş ama bakın o 3 çocuk ne olacak büyüyünce.

yapabilirseniz yeğeninizi kurtarın derim.

yalnz abiniz aldattığı için kadın ispatlarsa mahkeme çocuğu vermez. sizde kadının deli olduğunu ispatlamaya çalışın.

Çok taraflı bir yazı olmuş birkere en başından başlayalım ,dürüst olmak gerek buraya yazarken bile yengem 2 çocukluydu diyorsunuz ve anladığım kadarıyla evliymiş( eşiyle yaş farkı vs demişsiniz)bunu neden belirtmek istediniz? çünkü olumsuz bir olay ve direkt okuyan aman zaten evliyken kaçmış tüü demesini istemiş olabilirmisiniz?madem kaçtılar geldiler ,e biz istemedik ama oldu diyorsunuz, görüşmeseydiniz tüm aile sülale sırt çevirseydi abinize ,tüm sevdiklerini kaybettiğini anlayınca ben ne yaptım derdi belki yol yakınken vazgeçerdi?sorunluydu demişsiniz ,sorunsuz olması şaşırtırdı zaten ,2 çocuğu geride bırakıp gitmek kolay iş değildir, kimbilir ne vaatler verildi,e olmayınca üstüne askere gitmiş yanlız kalmış yani,e bebeği oldu dövdü diyorsunuz, arasaydınız polisi şikayet etseydiniz,olmadı savcılığa başvursaydınız burda bir bebek var ve darp ediliyor diye bebeğe devlet sahip çıkar anne tedaviye yönlendirilirdi ,düzelince alırdınız, hadi kadın dengesizdi babası da mı dengesiz de kızlarına değil abinize düşman ? siz evlenseniz başka bir adama kaçsanız anne babanız adamamı düşman olur size mi?kaçtığınız adama düşman oluyorsa o adamın birşeyi vardır kaçma eylemini yok saydıracak ve düşman oluncak kadar.ve evet mahkeme anneye verir darp varsa devlet himayesine alınır,bence size de verilmesin,ileride baba melek anne şeytan gibi aksettirir ve yavruyu düşman edersiniz,birde dövdüğü ne malum? ben çocukken dışarıda oynardım,annem balkondan göremeyince bir bağırırdı ismimi ses tonundan sanırım korkup ağlayarak giderdim eve bunu gören komşular babama şikayet etmişler, bu kadın öz annesi değil mi? sibeli hep dövüyor diye halbu ki yok öyle birşey.anlatabiliyormuyum? siz kadının ne kadar yanında oldunuz?kaçıp gelmesini çocuklu olmasını hiç yüzüne vurmadınız dışlamadınız aşşağlamadınız değil mi , laf falanda sokuşturulmamıştır tabi , nede olsa burda günah keçisi gelin siz sütten çıkma ak kaşık! kusura bakmayın çok kızdım size sizde bir kadınsınız şurda demediğinizi bırakmamışsınız resmen okadar sevecendinizde bir insan intihara kalkışıyor kolundan tutup piskoloğa götürdünüz mü? oturup karşısına neyin var diye objektif bakarak yaralarını sarmaya çalıştınız mı? bir insan kadın olsun erkek olsun ölmeye kalkıyorsa çocuklu haliyle gerçekten yardıma ve şefkate ihtiyacı vardır .. öyle bir anlattınız ki siz yeğeninizi bu canavardan kurtarmak gerek dedirtecek derece! insaf

8 sene çekti yengem diye kendin söylüyorsun ya demek ki çektiren var kadının çocugu kime giderse gitsin gider ziyaret edersin seversin sonucta sen doğurmadın sürekli sende kalmasını istemen abes geldi bana canım,
en iyisi bırakın karı koca bi bakarsın yarın aynı yataga girmişler belli olmaz bu işler..

ben abim haklı diye bir şey yazdıgımı hatırlamıyorum. ayrıca annesı aldatılmıs bır cocugum hayatımın en guzel yılları annemın goz yasını ve agzındakı kanları sılıp aglyarak gectı dogal olmadıgını en ıyı ben bılırım.görmedıgım bır yer ve ınsan ıcın endıselenmem asıl dogal olan

aynı evde buyuduk fazla baglıyız kabul edıyorum. ama eger abım duzelecekse amin derim duana vebal buda

sonuna kadar haklısın onun hlaya degıl anneye ıhtıyacı var sımdı fark edıyoruz :/

açık açık yazmadın ama üslubun yazma biçimin yazının akışı onu gösteriyo, neticede ben yengeni de seni de tanımam etmem, abartı geldi bana anlattıkların evliliklerinin içini sen bilemezsin ki sen bile yengem 8 sene çekti diyosun intihara kalkışmış sence bu normal ruh halimi, üstüne bide aldatılma, siz ne yaptınız peki nasıl yardımcı oldunuz

kendımden emın olmasam bu kadar agırıma gıtmezdı elbette basa kalkıldı kotu soz soylendı ınsanız malesef sınırlıyken kendımızı kontrol edemıyoruz ama oda mıslıyle soyledı o ıı olsun dıye babam annem yerı geldı bıızi dışladı ha ben demıyorumkı sadece o suclu elbbette bı hata varsa karsılıklıdır ama olya genel anlamıyla böyle.

annem destek oldu aldatıolmıs bır kadın ruh halını bılır ona gore davrndı bızde ustune gtmedık ablamdan ayrı tutmadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…