- Konu Sahibi nickimyokkibenim
çok doldum valla en başından anlatmaya başlayacagım. abimle yengem internetten tnstı evlendıler o zamanlar yengem 2 cocuk annesı bır kadındı am esıyle arasnda yas farkı huzursuzluk derken abımle evlenmıs bız ne kadar karsı cıksakta dınlemedı evlendıler abım sonrasında askere yengemle cok sorunlar yasadık zaten ıstanbuldan gelırkende psıkolojısı ıı degıldı ama katlandık abım geldıkten sonra dunyalar tatlısı bır yegenım oldu anesı daha bı ıkı aylıkken vurmalara dovmelerı bsladı koruduk kolladık elımızde buyudu yavrum annesınden daha cok emegım vardır uzerınde benım oglum olsa bu kadar uzerıne duser bu akdar severdım sadece emzırmedım zaten. tabıı cocuk buyurken yengemnde dık kafalılıgı devam ettı abımın yapma dedıgını yaptı gıtme dedıgıne gitti buda huzursuzluga sebep oldu tabii abım aldatmaya basladı onu ve git demeler .. bu arada yengem kendını defalarca camdan atmaya fare ılacı ıcerek oldurmeye calıstı .. gıtmedı ama 8 yıl cektı smdı yegenım 5 yasında 31 ekımde dogum gunu var ama suanda o yok annesı bayramlasmaya gıdıyorum dıyerek aldı kacırdı resmen bızden sozume gelecektı guyya yagızı babasız buyutmyecektı bız dayanamadık aradık gel dedık yedıgınız bır ekmek degılmı gelın cocuk babasız kalmasın cekılecek cılen varmıs bugun gelırım dıyor yarın gelmem babam katıyen olmaz dıyo dıyor e yapacagımızı sasırdık bunlar kacarak evlendıgı ıcın yengemın aılesı abıme dusman sımdı onun cocugna bakıyor guyya ama ıcım hıc rahat degıl bır yolu olmalı yagızmza tekrar kavusmanın. abım boşanma davası actı ama 5 aydır durusma gunu bıle bellı değil avukat kenarda tutuyor davayı.. sımdı ne yapılabılır sızce orda kalsın dıyenlerınız olacaktır ama cocuklar cok acımasız herseyı soylerler hanı baban deselerde ıncınır onu buraya bızım yanımıza onu seven ınsanların yanına getrmenn bı yolu varmıdır kızlar
((