• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

kızlarrrr

erkek arkadaşımın anesi aradı azz evvellll:52::52::52:

ama tanışmayla günü ile ilgili bişe sölemedi:44:

nasılsın filan diye aradı:emir_bebek:

bayramdan sonra benide istemeye gelicekler bi problem çıkmazsa tabi daha önce bayanlar tanıştı ama benim şanssız olduğum bi durum var babamla konuşmuyoruz daha önce annaneme geldiler ben zaten annanemlerin kızı gibiyim. bakalım bayramdan sonra dedem babamı arıcak inşallah yolunda gider aslında içimden hiç öle olcakmış gibi gelmiyo bu yüzden sizler kadar heyecanlı değilim maalesef :14:

bayramdan sonra benide istemeye gelicekler bi problem çıkmazsa tabi daha önce bayanlar tanıştı ama benim şanssız olduğum bi durum var babamla konuşmuyoruz daha önce annaneme geldiler ben zaten annanemlerin kızı gibiyim. bakalım bayramdan sonra dedem babamı arıcak inşallah yolunda gider aslında içimden hiç öle olcakmış gibi gelmiyo bu yüzden sizler kadar heyecanlı değilim maalesef :14:

canım benim,inşallah sennde gönlne göre olur,sonuçta sen onun kızısınn ttlım,bi sorun çıkaracağını sanmıyorumm..

canım benim,inşallah sennde gönlne göre olur,sonuçta sen onun kızısınn ttlım,bi sorun çıkaracağını sanmıyorumm..

anlamak öyle zor ki 2 sene oldu geçen bayram gittim kapıdan kovdu beni bende hiç arayıp sormadım bakalım inşallah dediğin gibi olur sağol canım

cnm üzülme herşey olacağına varır problemler hep çıkar önemli olan problemlerle mücadele edebilmed:34:

yakında onun içinde arar canım , inşallah guzel olsun herşey ve hayırlısı olsun..

hayırlısı bidenemm kıyamam yaa ben seviyprumm kaynana adayımıı:52:

ben evleneli 5 sene oldu bakıyorum şimdi yazışmalarınıza herkes geçiyor bu yollardan o heyecanlar aşıkların kavuşması söz nişan düğün hamilelik bebek zaman ne kadar çabuk geçiyor ya...ilk tanışmalarında ne konuşuyorlar aşkımızdan mı bahsediyor demişsiniz hiç de öyle olmuyor hatta konu size gelmiyor havadan sudan muhabbetler işte hatta ben sinir bile olmuştum hava durumunu vermeye geldiler buraya dedim eşime annen bir konuya giremedi

anlamak öyle zor ki 2 sene oldu geçen bayram gittim kapıdan kovdu beni bende hiç arayıp sormadım bakalım inşallah dediğin gibi olur sağol canım

canım anne baba sorun yasayabilir ama çocuklarına bu şekilde yansıtmak ne kötü...baban olmazsada kendi bilir canım o kaybeder kızının böyle guzel ve özel gununde yalnız bıraktığı için...dedenden isterler..zaten onların kızı gibiyim demişssinn..üzülme sen..inşllah bu mubarek gunde herşy gönlnce olur..dua edelm bol bol herşyn en guzeli ve hayırlısı olsun hepmz için..

ben evleneli 5 sene oldu bakıyorum şimdi yazışmalarınıza herkes geçiyor bu yollardan o heyecanlar aşıkların kavuşması söz nişan düğün hamilelik bebek zaman ne kadar çabuk geçiyor ya...ilk tanışmalarında ne konuşuyorlar aşkımızdan mı bahsediyor demişsiniz hiç de öyle olmuyor hatta konu size gelmiyor havadan sudan muhabbetler işte hatta ben sinir bile olmuştum hava durumunu vermeye geldiler buraya dedim eşime annen bir konuya giremedi

hava durumunu vermeye mi:52::52::62: evet gecsin zaman geçsin hızlıca:66:

canım anne baba sorun yasayabilir ama çocuklarına bu şekilde yansıtmak ne kötü...baban olmazsada kendi bilir canım o kaybeder kızının böyle guzel ve özel gununde yalnız bıraktığı için...dedenden isterler..zaten onların kızı gibiyim demişssinn..üzülme sen..inşllah bu mubarek gunde herşy gönlnce olur..dua edelm bol bol herşyn en guzeli ve hayırlısı olsun hepmz için..

Amin.. Hepimiz için hayırlısı olsun canım 'anne eksikliği zor bişe napalım belki ilerde bunu babama anlatabiliriz.

duygucum benim tarih dogru simdilik...
10 una alınma ihtimali var degişiklik olursa haber veririm tatlımm :70:

canım baban sana niye boyle tavırlı ki anlamadım.. annenle baban arasında bir sorun varmıs galba da bu seni neden ilgilendiriyor annenin tarafını tuttun falan diye mi kızdı :44:
ve sen hiç söyledinmi ona baba boyle boyle diye yada soylettinmi birilerine eger kendin konusmuyorsan, haberi var mı?

bizim tanısma olayındada boyle olmustu... ben aileler yıllardır birbirini gormemiş ondan boyle konuscak sey cıktı diordum ama demek herkeste bole oluyo..

bizdede askım kızmıstı annesine bravo buraya ne konusmaya geldiniz napıyosunuz siz diye
güya sessiz demeye calısmıstı ama herkes duymustu :60:

bizim tanısma olayındada boyle olmustu... ben aileler yıllardır birbirini gormemiş ondan boyle konuscak sey cıktı diordum ama demek herkeste bole oluyo..

bizdede askım kızmıstı annesine bravo buraya ne konusmaya geldiniz napıyosunuz siz diye
güya sessiz demeye calısmıstı ama herkes duymustu :60:

eheheehe çok komikk yaaa. ama evet hemen hemen herkes ilk konuşmada sebebi ziyaretin hava durumu olduğunu söylüyorr:1:

bu konulara girmek pek de kolay bişey olmasa gerek o zaman :1:
yıllar sonra bizim de basımıza gelecek tabi o zamana boyle istemeler falan kalırsa :97:

ay kızlar liste süper olmuş kendimi o listede görünce bi hoşuma gitti

ben her zaman şöyle düşünürüm anne baba ne kadar birbirlerine karşıt olsalarda çocuklara bunu hiç bir zaman yüklememeleri gerekir canım seninde sorununu bilmiyorum ama böyle birşey sanırım

hepimizin tarihler artık netleşmek üzere ne güzel yaaaaaaaaaaa

ayyy inş birlikte düğün takvimi listesi de yaparızz yaaa bi benim isteme tarihi tam belli olmadı işte:5:

ayyy inş birlikte düğün takvimi listesi de yaparızz yaaa bi benim isteme tarihi tam belli olmadı işte:5:

belli olur canım merak etme bukadarı oldu ya :)

buyuk ihtimal sende 2013 gelinisin degilmi duygucum?

2013 gelinlerinin sohbet topiklerine de ugrasana :) bizim gibi 2013 u sabırsızlıkla bekleyen baya arkadas var, cogu asker yolu bekliyor kimisi nişanlı :)

Back