kızlar ilk sayfadaki listeyi kontrol edinnn yanlış lar varsa düzeltelim, eksikler varsa ekleyelimm
benim için liste şimdilikk doğruu tatlım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ilk sayfadaki listeyi kontrol edinnn yanlış lar varsa düzeltelim, eksikler varsa ekleyelimm
bayramdan sonra benide istemeye gelicekler bi problem çıkmazsa tabi daha önce bayanlar tanıştı ama benim şanssız olduğum bi durum var babamla konuşmuyoruz daha önce annaneme geldiler ben zaten annanemlerin kızı gibiyim. bakalım bayramdan sonra dedem babamı arıcak inşallah yolunda gider aslında içimden hiç öle olcakmış gibi gelmiyo bu yüzden sizler kadar heyecanlı değilim maalesef![]()
kızlarrrr
erkek arkadaşımın anesi aradı azz evvellll
ama tanışmayla günü ile ilgili bişe sölemedi:44:
nasılsın filan diye aradı![]()
canım benim,inşallah sennde gönlne göre olur,sonuçta sen onun kızısınn ttlım,bi sorun çıkaracağını sanmıyorumm..
bayramdan sonra benide istemeye gelicekler bi problem çıkmazsa tabi daha önce bayanlar tanıştı ama benim şanssız olduğum bi durum var babamla konuşmuyoruz daha önce annaneme geldiler ben zaten annanemlerin kızı gibiyim. bakalım bayramdan sonra dedem babamı arıcak inşallah yolunda gider aslında içimden hiç öle olcakmış gibi gelmiyo bu yüzden sizler kadar heyecanlı değilim maalesef![]()
yakında onun içinde arar canım , inşallah guzel olsun herşey ve hayırlısı olsun..
anlamak öyle zor ki 2 sene oldu geçen bayram gittim kapıdan kovdu beni bende hiç arayıp sormadım bakalım inşallah dediğin gibi olur sağol canım
ben evleneli 5 sene oldu bakıyorum şimdi yazışmalarınıza herkes geçiyor bu yollardan o heyecanlar aşıkların kavuşması söz nişan düğün hamilelik bebek zaman ne kadar çabuk geçiyor ya...ilk tanışmalarında ne konuşuyorlar aşkımızdan mı bahsediyor demişsiniz hiç de öyle olmuyor hatta konu size gelmiyor havadan sudan muhabbetler işte hatta ben sinir bile olmuştum hava durumunu vermeye geldiler buraya dedim eşime annen bir konuya giremedi
canım anne baba sorun yasayabilir ama çocuklarına bu şekilde yansıtmak ne kötü...baban olmazsada kendi bilir canım o kaybeder kızının böyle guzel ve özel gununde yalnız bıraktığı için...dedenden isterler..zaten onların kızı gibiyim demişssinn..üzülme sen..inşllah bu mubarek gunde herşy gönlnce olur..dua edelm bol bol herşyn en guzeli ve hayırlısı olsun hepmz için..
ben evleneli 5 sene oldu bakıyorum şimdi yazışmalarınıza herkes geçiyor bu yollardan o heyecanlar aşıkların kavuşması söz nişan düğün hamilelik bebek zaman ne kadar çabuk geçiyor ya...ilk tanışmalarında ne konuşuyorlar aşkımızdan mı bahsediyor demişsiniz hiç de öyle olmuyor hatta konu size gelmiyor havadan sudan muhabbetler işte hatta ben sinir bile olmuştum hava durumunu vermeye geldiler buraya dedim eşime annen bir konuya giremedi
bizim tanısma olayındada boyle olmustu... ben aileler yıllardır birbirini gormemiş ondan boyle konuscak sey cıktı diordum ama demek herkeste bole oluyo..
bizdede askım kızmıstı annesine bravo buraya ne konusmaya geldiniz napıyosunuz siz diye
güya sessiz demeye calısmıstı ama herkes duymustu![]()
ayyy inş birlikte düğün takvimi listesi de yaparızz yaaa bi benim isteme tarihi tam belli olmadı işte![]()