Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryarın aksam yanı byramın bırıncı gunu gelıyorlar degıstı tarıh
hemde 8 kısı gelıyorlar tanısmaya. cok heyecanlıyım pembe leopar desenlı elbıse aldım cok hos. kemerlı. heryerde gıyılebılecek bısey aslında. dısarıda dugunde nısanda vs. hıc abıye degıl agır degıl oyle. annem sımdı borek ve baklava yapıyor sarmada yaptı. yanınada salata yapar muhtemelen patates yada patlıcan. bakalım n olcak. cok heyecanlıyız ıkımızde. annemde bır telas sormayın nasıl yetıstırecegım dıe dusunuyor. Allahtan bayram temızlıgı yapmıstık.
ne güzel canım(mutlu bir telaş var desene) elbiseni merak ettim var mı resmi
![]()
tatlımmm değiştirdim listeyii nişan günü aynı dimi??
kızlarrrrrr nerdesiniz yaaaa
benim erkek arkadaşımın bütün akrabaları memleketten gelmişler isteme günü içinnn
teyzes, halası amcası dayısı dıdısının dıdısı bile gelmişş:78:
1 eylul muu hadi bakalım çok az kalmışşş canımcımmm geri sayım başlasın![]()
bende merak ettim gerçi az çok hayal ettim ama:)))hadi gözünaydın canımmm uyuyamazsın şimdii:)
iyi bayramlar kızlar :)
supurgesiz cadı telasını cok iyi anlıyorum ama gelip geciyor anlamıyorsun bile, ve tanısma olduktan sonra isteme gununu bir nebze daha rahat beklersin en azından bende oyle oldu
tanısma gunu daha cok telas yapmıstım
şimdi isteme ve soz gunum icin aklımda sadece kıyafetim sacım ve makyajım nası olcak yetişcekmi gibi dusunceler var onun dısında gayet rahatım
bugun geliyolardı sanırım :)
cok guzel gecer inş
iyi bayramlar kızlar :)
supurgesiz cadı telasını cok iyi anlıyorum ama gelip geciyor anlamıyorsun bile, ve tanısma olduktan sonra isteme gununu bir nebze daha rahat beklersin en azından bende oyle oldu
tanısma gunu daha cok telas yapmıstım
şimdi isteme ve soz gunum icin aklımda sadece kıyafetim sacım ve makyajım nası olcak yetişcekmi gibi dusunceler var onun dısında gayet rahatım
bugun geliyolardı sanırım :)
cok guzel gecer inş
cookie yakaladım seni burdaa
benim kurban bayramına olacak inşallah kızlaryine bayramdan sonra oluyor dimi
tanışma merasimimiz oldu farklı şehirlerdeyiz, onlar gelip tanışıp isteyelim dediler babam önce gelin bi tanışalım acelemiz yok dedi
temmuzda geldiler oturduk,hoş,sohbet,muhabbet 40 yıllık kanka gibiydiler
ramazanda biz gittik iade-i ziyarete yine aynı şekilde ye,iç,sohbet..vs asıl önemli konu BİZ konuşulmuyoruz
kandilde karşılıklı aranıldı,bayram sabahı aranıldı bitek anne -baba denmiyor henüz
kurban bayramı ertesi diye öyle bi alt yazı geçti bakalım bekliyoruz
herkese mutluluklar ve bol şans diliyorum kızlar![]()
kıyafet konusuna gelince tanışmaya geldiklerinde ben sade yazlık bi elbise giydim hatta mini bir elbise giydim ( antalyada yaşıyoruz biz kıyafet konusunda rahatız ailecek ) babama danıştım sadece baba bu kısa mı diye o da hayır güzel dedi..birazda açıkçası deneme için giydim bakalım erkek arkadaşım bişey dicek mi diye normalde karışmaz ama ailecek olunca iş değişir mi diye ,hiç bi sorun olmadı aksine kayınannişim falan çok beğendi çok sevdi
şu yüzüklerde takılsa değmeyin keyfimize
Kızlar bana da yardım edin lütfen çok heyecanlıyım bizede bu pazar gelecekler çok heyecenlıyım nasıl davranacağım ne giyeceğim hiç bilmiyorum benim ailem önceden karşıydı birlikteliğimize ama şimdi yumuşadılar ve tanışmaya gelecekler ama erkek tarafı yüzükler çiçekler çikolatalar tam bir kız isteme havasında gelecekler ve isteyeceklerde ve tam 10 kişi geliyorlar neyapacağım bilemiyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum...
cnm bayramdan sonraki hafta tanışma olacak aşağı yukarı 11i gibi isteme olur yani bizde 3 kez isteneceğim için ailemin ilk 2 seferinde vermeyeceğii için ortalama tarihi yazdım oraya
cnmm çok geçmişş olsunnndikkat et kendine söz arifesinde hasta filan olma tekrar sakınn... bende bugün yarın olurum reglimi isteme söz tanışmada öle bi sorunum kalmayacakk inşallahh. bugünde ehliyet sınavım vardı. ondandda tam not alısam değmeyin bnm keyfimee
canım hoşgeldin aramızainanmıyorummmm 5 gün sonra geliceklerr yaa sen heyecandan ölüyosundur şimdiiii
bence tanışma olayı isteme ve sözden daha heyecanlı yani kimse birbirini tnımıyo süprizlerle doluu. allhım o günleri göstersinnn hepimize mutlu mesut atlatalımm inşallahh
bizimde 5buçuk yıl oldu cnm 2006 dan beri birlikteyizz bitanemle
canım kusra bakma yazamadım yogundum bu aralar tanısmaya geldıler cok heyecanlıydımama guzel gectı ıns bu pazar ıstemeye gelıolarbızde askımla 2006 baslamıstık canım hangı ay sızın bızım 2 nısan
canım ne zaman gelecekler istmeye? aileleriniz tanışıyor mu önceden yoksa tanışmaya mı gelcekler????
ayy tatlım yaa yenı yazabıldım geldıler gecen persemd-be bu pazarda ısteme ıste.. aıleler hıc tanısmıolar ama ben butun aılesıyle tanısıorum sadece aıleler tanıstı yaa of cok heyecanlı oluo yaa
canım çok sevindim senin adına. demkki neymiş babalardan korkmaya gerek yokmuşş..
benim babacım da öle sert dörünür ama içi nutela gibidirevet cnm o dediğin şey iade-i ziyaret oluyormuş. bizde yapıcaz aynısından. önce erkek tarafı gelcek tanışmaya giderlerken diceklerki önümüzdeki hafta şu gün sizi yemeğe / çaya bekliyoruz. bizimkilerde tamam dicekler. sonrasında onların evine gidicez. ordan kalkarkene bize diceklerki yine hayırlı bi iş için gelmek istiyoruz şu gün. ok dicek babamlarda gelcekler istemeye. bizimkiler düşünelim dicekler. sonraki hafta geldiklerinde yeniden allahın emri ile istediklerinde tek taşımı parmağıma geçireceklerrr:78:
hosgeldin tatlımmm
yani zaten ramazanla kurban arası pek yok sıp diye geliveriyor.. sizde tanısma işini halletmişsiniz gerisi kolay
ailelerin anlasması da cooook buyuk sans Allah bozmasın canımmmm
bizimde tam kesin olmamakla beraber ayın 10 unda olabilir... yani bu cumartesi degil haftaya cumartesi
bakalım yuzuklerin takılmıs olması nasıl bir duygu olcak![]()
anne baba deme konusunda... sen biliosun diger topicden yasadıklarımı az cok... buyuk ihtimal dugunden sonra bile anne diyemem kendisine ben..
babasını seviorum ama ondada baba demem... x baba derim buyuk ihtimal :44:
yaa bızde ıadeı zıyaret olmadı tanıstılar sımdıde ıstemeye gelıcekler
Ne heycani ya artik beklemekten ölücem ne olcak nasil gelcekler aileler birbirini hic tanimiyo annem hala surat yapiyo kafam okadar karisikki![]()