Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

tatlım herkes geldiyse demekki bayram sonu hemen isteyeceklerrrrr:52:

gri elbisede olabilir cnaım bence elbise giymelisin zaten:16:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D:D:D yarın aksam yanı byramın bırıncı gunu gelıyorlar degıstı tarıh :D hemde 8 kısı gelıyorlar tanısmaya. cok heyecanlıyım pembe leopar desenlı elbıse aldım cok hos. kemerlı. heryerde gıyılebılecek bısey aslında. dısarıda dugunde nısanda vs. hıc abıye degıl agır degıl oyle. annem sımdı borek ve baklava yapıyor sarmada yaptı. yanınada salata yapar muhtemelen patates yada patlıcan. bakalım n olcak. cok heyecanlıyız ıkımızde. annemde bır telas sormayın nasıl yetıstırecegım dıe dusunuyor. Allahtan bayram temızlıgı yapmıstık.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D:D:D yarın aksam yanı byramın bırıncı gunu gelıyorlar degıstı tarıh :D hemde 8 kısı gelıyorlar tanısmaya. cok heyecanlıyım pembe leopar desenlı elbıse aldım cok hos. kemerlı. heryerde gıyılebılecek bısey aslında. dısarıda dugunde nısanda vs. hıc abıye degıl agır degıl oyle. annem sımdı borek ve baklava yapıyor sarmada yaptı. yanınada salata yapar muhtemelen patates yada patlıcan. bakalım n olcak. cok heyecanlıyız ıkımızde. annemde bır telas sormayın nasıl yetıstırecegım dıe dusunuyor. Allahtan bayram temızlıgı yapmıstık.

ne güzel canım(mutlu bir telaş var desene:52:) elbiseni merak ettim var mı resmi:10:

bende merak ettim gerçi az çok hayal ettim ama:)))hadi gözünaydın canımmm uyuyamazsın şimdii:)

canlarım elbısenın modelını nette bulamadım. kotondan aldım. sıfon öyle askılı degıl sıfır kol seklınde. boyunun arka kısmında ılık var dugmesı ıste. fusya rengı gıbı ustunde sıyah leopar desenı var. gogus altından bol gelmeye baslıyor cunku bende basen var dıe oyle aldım. bıde cok kısada degıl zaten dız kapagımın ortasına fılan gelıyor.Bu arada hanı demıstınız ya kasım cok uzun degılmı sızın gıtmenız ıcın dıye.Bugun tekrar konustuk askımla bana dedıkı bızde cagırsak gelırmısınız dıe sordu.gelırız herhalde dedım. ama kasımda gelmıcekmıydık dedım bu ne hız hayatım dedım agız yokladım. o zamana kendınız gelırsınız zaten annemlerde davet edecekler dedı geldıgımızde. hıc sormayın bendekı telası. tanısmada boyleyse ıstemede kım bılır nasıl olacagım

iyi bayramlar kızlar :)

supurgesiz cadı telasını cok iyi anlıyorum ama gelip geciyor anlamıyorsun bile, ve tanısma olduktan sonra isteme gununu bir nebze daha rahat beklersin en azından bende oyle oldu

tanısma gunu daha cok telas yapmıstım

şimdi isteme ve soz gunum icin aklımda sadece kıyafetim sacım ve makyajım nası olcak yetişcekmi gibi dusunceler var onun dısında gayet rahatım :8:

bugun geliyolardı sanırım :)
cok guzel gecer inş

supurgesiz cadı telasını cok iyi anlıyorum ama gelip geciyor anlamıyorsun bile, ve tanısma olduktan sonra isteme gununu bir nebze daha rahat beklersin en azından bende oyle oldu

şimdi isteme ve soz gunum icin aklımda sadece kıyafetim sacım ve makyajım nası olcak yetişcekmi gibi dusunceler var onun dısında gayet rahatım :8:

cok guzel gecer inş

sagol bebegm bende senın gıbı dusunuyorum sanırım sozde nısanda daha rahat olacagım. bugun bıraz atıstık canım sıkıldı kendını affetırmeye calıstı ama bı kere taktımmı takıyorum bende yapacak bırsey yok:84:

Kızlar bana da yardım edin lütfen çok heyecanlıyım bizede bu pazar gelecekler çok heyecenlıyım nasıl davranacağım ne giyeceğim hiç bilmiyorum benim ailem önceden karşıydı birlikteliğimize ama şimdi yumuşadılar ve tanışmaya gelecekler ama erkek tarafı yüzükler çiçekler çikolatalar tam bir kız isteme havasında gelecekler ve isteyeceklerde ve tam 10 kişi geliyorlar neyapacağım bilemiyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben atlattım Allahıma sükür herşey cok güzel gitti :)) Aileler kaynastı annemler cok beğendi karsı tarafı babamla hala konusmuyoruz bayramlasmak isteedim ona bile surat yaptı ama onlara karsı iyiydi neyseki. onlarda bizleri beğenmişler. elbise giydim sifon fusya rengi saclarım sarı ve fön cektim birde siyah rugan bilekten bağlı ayakkabılarımı giydim. sohbet havasında geçti. Allah tamamına erdirsin dediler bizim için.Erkek arkadasım cok heyecanlıydı herkes beni cok beğendi. Babası yanına oturttu. Toplam 7 kişi geldiler. menüde ise :
mercimekli köfte
kıymalı su böreği
peynirli kol böreği
baklava
sarma dolma
zeytinli mülföy
elmalı mülföy
ve cikolata ikram ettik.
çay içtiler kahve yapmadık kalktılar. sorduk ama kalkalım artık dediler.
cok sevindiler mutlu oldular bizide davet ettiler en yakın zamanda gelin dediler. siz n zaman müsait olrsanız dedim. anneside o zaman bi iki hafta içinde buyrun arayayım ben sizi dedi. iadei ziyarette bulunacağız. Sonrası Allah kerim. erkek arkadasım bi kere daha asık oldm hayatım utanmasam isteyecektim direkt babama söyleyip dedi.
Hersey o kadar güzeldiki. kız kardeside servise kalkıp yardm etti o kadar otur dememe rağmen durmadı. Allah sizlerede nasip etsin bu mutlulugu. Ailesi mutluluktan uuyuyamamıs. Cok yakısıyorlar dediler. Allahıma sükürler olsun. Cok mutluyuz. :)))
Bu cumada doğum günüm eğlenceye gideceğiz hemde kardesi sözlendi onun sözünü kutlaayacağız.
:69: :69:
veeeeee ailem sözlenmeyi kabul etti :)))

Son düzenleme:

cok guzel gecer inş

cookie yakaladım seni burdaa :66:

benim kurban bayramına olacak inşallah kızlar :4: yine bayramdan sonra oluyor dimi :9:
tanışma merasimimiz oldu farklı şehirlerdeyiz, onlar gelip tanışıp isteyelim dediler babam önce gelin bi tanışalım acelemiz yok dedi :9:
temmuzda geldiler oturduk,hoş,sohbet,muhabbet 40 yıllık kanka gibiydiler:9:
ramazanda biz gittik iade-i ziyarete yine aynı şekilde ye,iç,sohbet..vs asıl önemli konu BİZ konuşulmuyoruz:9::9:
kandilde karşılıklı aranıldı,bayram sabahı aranıldı bitek anne -baba denmiyor henüz :60:

kurban bayramı ertesi diye öyle bi alt yazı geçti bakalım bekliyoruz:69:

herkese mutluluklar ve bol şans diliyorum kızlar :16:
kıyafet konusuna gelince tanışmaya geldiklerinde ben sade yazlık bi elbise giydim hatta mini bir elbise giydim ( antalyada yaşıyoruz biz kıyafet konusunda rahatız ailecek ) babama danıştım sadece baba bu kısa mı diye o da hayır güzel dedi..birazda açıkçası deneme için giydim bakalım erkek arkadaşım bişey dicek mi diye normalde karışmaz ama ailecek olunca iş değişir mi diye ,hiç bi sorun olmadı aksine kayınannişim falan çok beğendi çok sevdi :9:

şu yüzüklerde takılsa değmeyin keyfimize :32:

supurgesiz cadı cok sevindim canım :)

söz ne zamana??

cookie yakaladım seni burdaa :66:

benim kurban bayramına olacak inşallah kızlar :4: yine bayramdan sonra oluyor dimi :9:
tanışma merasimimiz oldu farklı şehirlerdeyiz, onlar gelip tanışıp isteyelim dediler babam önce gelin bi tanışalım acelemiz yok dedi :9:
temmuzda geldiler oturduk,hoş,sohbet,muhabbet 40 yıllık kanka gibiydiler:9:
ramazanda biz gittik iade-i ziyarete yine aynı şekilde ye,iç,sohbet..vs asıl önemli konu BİZ konuşulmuyoruz:9::9:
kandilde karşılıklı aranıldı,bayram sabahı aranıldı bitek anne -baba denmiyor henüz :60:

kurban bayramı ertesi diye öyle bi alt yazı geçti bakalım bekliyoruz:69:

herkese mutluluklar ve bol şans diliyorum kızlar :16:
kıyafet konusuna gelince tanışmaya geldiklerinde ben sade yazlık bi elbise giydim hatta mini bir elbise giydim ( antalyada yaşıyoruz biz kıyafet konusunda rahatız ailecek ) babama danıştım sadece baba bu kısa mı diye o da hayır güzel dedi..birazda açıkçası deneme için giydim bakalım erkek arkadaşım bişey dicek mi diye normalde karışmaz ama ailecek olunca iş değişir mi diye ,hiç bi sorun olmadı aksine kayınannişim falan çok beğendi çok sevdi :9:

şu yüzüklerde takılsa değmeyin keyfimize :32:

:1: hosgeldin tatlımmm

yani zaten ramazanla kurban arası pek yok sıp diye geliveriyor.. sizde tanısma işini halletmişsiniz gerisi kolay
ailelerin anlasması da cooook buyuk sans Allah bozmasın canımmmm :nazar::nazar:

bizimde tam kesin olmamakla beraber ayın 10 unda olabilir... yani bu cumartesi degil haftaya cumartesi
bakalım yuzuklerin takılmıs olması nasıl bir duygu olcak :1: :21:

anne baba deme konusunda... sen biliosun diger topicden yasadıklarımı az cok... buyuk ihtimal dugunden sonra bile anne diyemem kendisine ben..

babasını seviorum ama ondada baba demem... x baba derim buyuk ihtimal :44:

Kızlar bana da yardım edin lütfen çok heyecanlıyım bizede bu pazar gelecekler çok heyecenlıyım nasıl davranacağım ne giyeceğim hiç bilmiyorum benim ailem önceden karşıydı birlikteliğimize ama şimdi yumuşadılar ve tanışmaya gelecekler ama erkek tarafı yüzükler çiçekler çikolatalar tam bir kız isteme havasında gelecekler ve isteyeceklerde ve tam 10 kişi geliyorlar neyapacağım bilemiyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum...

ayyyy ınanmıyorum tatlım desene aynı gun ıstencez bızede pazar gelcakler bayramdan oncekı persembe aıleler tanısmak ıcın geldıler tabı zamanımız kıstlı old ıcın bız ıadeı zıyaret yapamadık pazarda ısteme tam olarak kac kısı gelceklerını bılmıorum ama yıne tanısma gıbı kalabalık olcaktanısmada coooooook heyecanlıydım bır cezve kahveyı uzerıme tasırdım resmen bu seferde mılleın uzerıne dokmem ıns:18::18::18::18:

cnm bayramdan sonraki hafta tanışma olacak aşağı yukarı 11i gibi isteme olur yani bizde 3 kez isteneceğim için ailemin ilk 2 seferinde vermeyeceğii için ortalama tarihi yazdım oraya:1:

cnmm çok geçmişş olsunnn:71: dikkat et kendine söz arifesinde hasta filan olma tekrar sakınn... bende bugün yarın olurum reglimi isteme söz tanışmada öle bi sorunum kalmayacakk inşallahh. bugünde ehliyet sınavım vardı. ondandda tam not alısam değmeyin bnm keyfimee:52:

canım hoşgeldin aramıza:74: inanmıyorummmm 5 gün sonra geliceklerr yaa sen heyecandan ölüyosundur şimdiiii:52: bence tanışma olayı isteme ve sözden daha heyecanlı yani kimse birbirini tnımıyo süprizlerle doluu. allhım o günleri göstersinnn hepimize mutlu mesut atlatalımm inşallahh:52: bizimde 5buçuk yıl oldu cnm 2006 dan beri birlikteyizz bitanemle:10:

canım kusra bakma yazamadım yogundum bu aralar tanısmaya geldıler cok heyecanlıydımama guzel gectı ıns bu pazar ıstemeye gelıolar :16: bızde askımla 2006 baslamıstık canım hangı ay sızın bızım 2 nısan

canım ne zaman gelecekler istmeye? aileleriniz tanışıyor mu önceden yoksa tanışmaya mı gelcekler????

ayy tatlım yaa yenı yazabıldım geldıler gecen persemd-be bu pazarda ısteme ıste.. aıleler hıc tanısmıolar ama ben butun aılesıyle tanısıorum sadece aıleler tanıstı yaa of cok heyecanlı oluo yaa

canım çok sevindim senin adına. demkki neymiş babalardan korkmaya gerek yokmuşş..
benim babacım da öle sert dörünür ama içi nutela gibidir:27: evet cnm o dediğin şey iade-i ziyaret oluyormuş. bizde yapıcaz aynısından. önce erkek tarafı gelcek tanışmaya giderlerken diceklerki önümüzdeki hafta şu gün sizi yemeğe / çaya bekliyoruz. bizimkilerde tamam dicekler. sonrasında onların evine gidicez. ordan kalkarkene bize diceklerki yine hayırlı bi iş için gelmek istiyoruz şu gün. ok dicek babamlarda gelcekler istemeye. bizimkiler düşünelim dicekler. sonraki hafta geldiklerinde yeniden allahın emri ile istediklerinde tek taşımı parmağıma geçireceklerrr
:78:

yaa bızde ıadeı zıyaret olmadı tanıstılar sımdıde ıstemeye gelıcekler

:1: hosgeldin tatlımmm

yani zaten ramazanla kurban arası pek yok sıp diye geliveriyor.. sizde tanısma işini halletmişsiniz gerisi kolay
ailelerin anlasması da cooook buyuk sans Allah bozmasın canımmmm :nazar::nazar:

bizimde tam kesin olmamakla beraber ayın 10 unda olabilir... yani bu cumartesi degil haftaya cumartesi
bakalım yuzuklerin takılmıs olması nasıl bir duygu olcak :1: :21:

anne baba deme konusunda... sen biliosun diger topicden yasadıklarımı az cok... buyuk ihtimal dugunden sonra bile anne diyemem kendisine ben..

babasını seviorum ama ondada baba demem... x baba derim buyuk ihtimal :44:

hayırlı olsun tatlımm:69: sizin yüzükler bi takılsın bakalım kayınvalidenin ruh haline göre sende nasıl hitap edeceğini belirlersin :9: babalar genelde sevdiriyor kendilerini dimi :34:
yaa bızde ıadeı zıyaret olmadı tanıstılar sımdıde ıstemeye gelıcekler

bizim onlar davet etti canım babamda bide evlerinde kendi yerlerinde görelim iyi olur dedi öyle gittik :34:

evet valla balımm sevdirio kendini kayınbabişler :1:
sadece ben degil etrafındaki herkes cok seviyo ama adamı gercekten cok iyi biri masallah :nazar:
yuzune bakınca bile anlıyorum adam ailelerine giriyor olmamdan dolayı gercekten cok mutlu.. kaynanam gibi yapmacık degil :25:

janet
iadei ziyaret bizimkiler aileyi yıllardır tanıdıgı halde yapıldı.. freckless ında dedigi gibi.. gidilip bi gorulur yasanalın yer diye biliyorum

onlar sizi cagırmadımı?

Ne heycani ya artik beklemekten ölücem ne olcak nasil gelcekler aileler birbirini hic tanimiyo annem hala surat yapiyo kafam okadar karisikki :43:

Ne heycani ya artik beklemekten ölücem ne olcak nasil gelcekler aileler birbirini hic tanimiyo annem hala surat yapiyo kafam okadar karisikki :43:

annen niye surat yapıyo canım çok özel değilse hikaye olarak paylaşsana :44:
uzaklık falan mı sorun ? bizimkilerde uzak şehirlerde , kız kardeşim memleketten biriyle evlendi, ben uzak şehir diyince annem ilk başlarda bozuldu falan herkes bozuldu ( babaannem, yengemler.vs ) bende tedirgin oldum haliyle:59: tanışmaya geleceklerinde çok kötüydüm ya anlaşamazlarsa falan diye ama hepsi halloldu çok şükür ,kendi kendimi sıkıyomuşum aslında çok sıkmamam gerekiyomuş:69:

Back