• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

cnmm annem hemen olsun diyor.

bide bizim mayısda askerlik olacağı için mayıstan önce olması gerekiyor.

yani anneme uyarsak kurbandan önce olur nişan bakalım bi tanışssınlar herşey kesinliğe kavuşacak ama ahh şu beklemek olmasa:31::31:

bende yeni almaya başladım bişeler valla cnm bana kalırsa almaya başla çeyiz al al bitmiyor çünkü. nişandan sonra beyaz eşyalarımı almaya başlicam bakalım ne zaman bitecek onların taksidi vs si:1:

cnmm annem hemen olsun diyor.

bide bizim mayısda askerlik olacağı için mayıstan önce olması gerekiyor.

yani anneme uyarsak kurbandan önce olur nişan bakalım bi tanışssınlar herşey kesinliğe kavuşacak ama ahh şu beklemek olmasa:31::31:

bende yeni almaya başladım bişeler valla cnm bana kalırsa almaya başla çeyiz al al bitmiyor çünkü. nişandan sonra beyaz eşyalarımı almaya başlicam bakalım ne zaman bitecek onların taksidi vs si:1:

evet canım bizde nasipse öyle düşünüyoruz hele bi gelsinler önce..benmkide aralıkta askere gidcek ALLAH izin verirse..sonra zaten bn okulum var 4.sınıfım o gelene kdr o biter iş güç derken gerisi gelir inşallhh ..tabi zaman ne gösterir bakalım canımm...bencede annene uyun :)))bende artık nişandan sonra başlaırm btnm almaya ...ayy daha gelmeden neler düşünüyorum böyleee:D:D

kızlar onlar bize bayramın 4, güünü gelecekler bizde sanırım kurbanda gideceğiz tanısmaya. yani kasımın 6 sı 7 si gibi filan işte. sonrada onlar gelecekler istemeye.bakalım neler olacak cok merak ediyorum.

kızlar onlar bize bayramın 4, güünü gelecekler bizde sanırım kurbanda gideceğiz tanısmaya. yani kasımın 6 sı 7 si gibi filan işte. sonrada onlar gelecekler istemeye.bakalım neler olacak cok merak ediyorum.

ayy az kalmış canım seninde hadi hayırlısı :))daha bize ne zaman gelcekleride belli değil nasip artık..annesi bida arayıp annemle konuşcaktı belki yarın akşam arar ayarlayabilirlerse kendilerini..izmirden gelicekler... bende senin gibi merak etmekteyim :)

canım çok uzun değil mi yaa bayramla kurban arası 2 ay:53:

evet canım bizde nasipse öyle düşünüyoruz hele bi gelsinler önce..benmkide aralıkta askere gidcek ALLAH izin verirse..sonra zaten bn okulum var 4.sınıfım o gelene kdr o biter iş güç derken gerisi gelir inşallhh ..tabi zaman ne gösterir bakalım canımm...bencede annene uyun :)))bende artık nişandan sonra başlaırm btnm almaya ...ayy daha gelmeden neler düşünüyorum böyleee:D:D

ayy cnm benim yaa uzun dönem mi yapacak kısa m senin ki??

merka etme olumlu geçer allahın izniyle :6: sen olumsuz düşünme yoksa kötüyü çağırırsın durduk yere:34: sen gel o heyecanı bide bana sor allahım bazen ölcek gibi oluyorum o gün ne yaparım hiç bilmiyorum. en güzeli de sözden sonra rahat bi nefes alıcaz. dip köşe tanıdıklardan kaçma derdimiz olmayacak:24::24:

ayyyy süperr yaa:52: sizin heyecanlarınızı gördükçe ben daha çok heyecan yapıyorum. hazırlık filan yaptınız mı ?? yüzüklerinizi aldınız mı:52:

Yüzükleri Aldık Canım Klasik Alyans Aldık Biz Benim Onda Çok Hevesim Vardı

ayy cnm benim yaa uzun dönem mi yapacak kısa m senin ki??

tatlım kısa dönem yapıcak inş:) ben daha hiç hazırlık yapmadım kuzumm açıkcası..yanı tam bi tarih vermedikleri için kendimi bu konuya tam veremiyorum galiba ama bugun annesi aradı beni 10 u gibi gelelim dedi ama surekli 4 u 5 i 7 si 10 u gibi değişiyo tarihler tam net ayarlı değil :)belli olsun ilk gidip elbise alacaım isteme gunu giyeceğimi :17::18::1::3:

Yüzükleri Aldık Canım Klasik Alyans Aldık Biz Benim Onda Çok Hevesim Vardı

SANIRIM bende onlardan alıcamm cnm hayırlı olsunn:71:

tatlım kısa dönem yapıcak inş:) ben daha hiç hazırlık yapmadım kuzumm açıkcası..yanı tam bi tarih vermedikleri için kendimi bu konuya tam veremiyorum galiba ama bugun annesi aradı beni 10 u gibi gelelim dedi ama surekli 4 u 5 i 7 si 10 u gibi değişiyo tarihler tam net ayarlı değil :)belli olsun ilk gidip elbise alacaım isteme gunu giyeceğimi :17::18::1::3:

yaa sorma bizdede var o belirsizlik. bayramdan sonra haftasonu dendi ama bayramdan sonra bisürü haftasonu var. bakalım kesin bi cevap bekliyorum bende.

ayrıca benim aşkım da mayıs ta gidecek ama uzun dönem:5:

ay kızlar okurken bile heyecan basıyor beni allahtan bizimkilerin eski bi dostluğu var babaların annelerin falan uzak olsada tanıyorlar birbirlerini... benim 11 eylülde gelecekleri için hafta sonu elbisemi ve ayakkabımı aldım bayramdan sonra bi hafta boyunca heyecandan onları düşünemem... bizde nişanı kız tarafı yapar ben aile arasında olsun istiyorum annemler olmaz öyle şey diyor onda yakın dostlarımız var diyo çağırmazsak ayıp olurmuş

ay kızlar okurken bile heyecan basıyor beni allahtan bizimkilerin eski bi dostluğu var babaların annelerin falan uzak olsada tanıyorlar birbirlerini... benim 11 eylülde gelecekleri için hafta sonu elbisemi ve ayakkabımı aldım bayramdan sonra bi hafta boyunca heyecandan onları düşünemem... bizde nişanı kız tarafı yapar ben aile arasında olsun istiyorum annemler olmaz öyle şey diyor onda yakın dostlarımız var diyo çağırmazsak ayıp olurmuş

bizdede kız tarafı yapar nişanı..olsun tatlım çağırın tabi bencede eşi dostu :)sizde tarih belliymiş..belli olsa bende çıkıp alcamda ne blym:1::1:

cnm işte aynı şey bende de var. nişan istemiyorum ben annem illede tuturuyo nişansız olmaz diye. yani 2 kez düğüne masrafa ne gerek varki. ama annem evimin küçük diye salonda yapılmasını istiyor işte :44:

SANIRIM bende onlardan alıcamm cnm hayırlı olsunn:71:

yaa sorma bizdede var o belirsizlik. bayramdan sonra haftasonu dendi ama bayramdan sonra bisürü haftasonu var. bakalım kesin bi cevap bekliyorum bende.

ayrıca benim aşkım da mayıs ta gidecek ama uzun dönem:5:

olsun canım ya hayırlısıyla gitsin gelsin önemli olan bu..muhtemelen seninde 10 u 11 olur canım..hemen belki bayram arkası gelmezler...bugun arıcaktı annesi annemii akşam..ama bugun beni aradı dediki bayramda arayayım hem bayramı kutlamış olayım hemde söylerim şu gun diye...ee ara ara da denmez:1:tamam sizbilirsnz dedim:1::1:

cnm işte aynı şey bende de var. nişan istemiyorum ben annem illede tuturuyo nişansız olmaz diye. yani 2 kez düğüne masrafa ne gerek varki. ama annem evimin küçük diye salonda yapılmasını istiyor işte :44:

erkek arkadaşının ailesi ne düşünüyor tatlım nişan konusunda..olmazsa ortak yaparsınız hani onlara yük olur diye düşünüyorsan..bizde taamamen kız tarafı karşılar ama sizde farklıymış bu durum.bende bazen bu konuda gel git yaşıyorum ama kendimi salonda öyle hayal edince diyorum kaç defa yasanılabilirki bu durum:nazar::17:

erkek arkadaşının ailesi ne düşünüyor tatlım nişan konusunda..olmazsa ortak yaparsınız hani onlara yük olur diye düşünüyorsan..bizde taamamen kız tarafı karşılar ama sizde farklıymış bu durum.bende bazen bu konuda gel git yaşıyorum ama kendimi salonda öyle hayal edince diyorum kaç defa yasanılabilirki bu durum:nazar::17:

hiç bilmiyorum ki ne düşündüklerini işte bi kere yüz yüze konuştu anneler. annem dedi ki bizde kız nişansız gönderilmez dedi. sevgilimin anneside üstümüze düşeni yaparız dedi:17:

tabi ondan sonra hiç konuşmadılar:2:a

ozaman yapın gitsin nişan canım anneninde gönlü olsun bak sevgilinin anneside üstümze düşeni yaparız demiş , çok abartılı olmayan bir nişan yaparsınız

dimi ama bakalım 2 haftaya herşey kesinleşcekk..

ee sende ne var ne yokk?? anlat bakalım birazzz:52:

biz şöyle istiyoruz şimdi 11 eylülde istemeye gelecekler iki hafta sonrasında tekrar bize gelip söz yapılacak sonraki haftası doğal olarak biz onlara oturmaya gideceğiz zaten kurban yaklaşmış olacak nişanı biz bahara bırakmak istiyoruz kışın istemiyooruz bide nisan ayında doğum günüm ona denk getirebiliriz eylülün ilk hafta sonuda kısmetse düğün istiyoruz bakalım inşallah herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olur

O zaman aşağı yukarı isteme - tanışma takvimimiz şu şekilde olacak kızlarr :52: yanlış bişe varsa söyleyin düzeltelimmm ayrıca isterseniz konunun başında ekleyebilirimmmm:52:

2-3-4.09.2011 :69:

süpürgesiz cadı : tanışma:69:

08.09.2011:69:

ymrzgr - isteme :69:

10.09.2011:69:

ymrzgr - nişan:69:

ebrum_ - tanışma + isteme + söz ( sanırım )

11.09.2011:69:

Cookie_Dough - isteme + söz:69:

duygum - tanışma + isteme:69:

KirmiziPapatya - isteme:69:

Kızlarr listemiz doğru mu atladığım kimse var mı yada atladığım yanlış yazdığım bişeler???

Son düzenleme:
Back