• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

duygucum sevdim bu takvimi:27:

benim isteme söz değil tanışma ve isteme yani onlar sadece adı konsun diye tektaş alıcaklarmış alyans takmıcaz..ama tabı biyerde söz aldıkları için söz oluyor :)sonrasında nişan dşnyrz kısmetse ama ekim kasım artık hangisi uygun olursa :)))ben tanışmada sadece benm ailem olsun istyrm çnkü onlar da ailecek gelicek akraba gelmicek ..o yuzden yzük takma işlemini nişana bırktk ttlım..enazından millet niye çağırmadınız demesin hepsi oraya gelsin :)))

Puff keşke akşam arasada netleşse ,neguzel arıcaktıı,benle konuştuktan sonra bayramda arıyım dedi://ne farkeder sankı:30:

sen başladınmı hazırlıklara karar verdnmi nasıl giyineceğine...

tmm tatlım düzelttim ayrıca konunun başınada ekliyorummm hem böyle daha bi heyecanlı oldu sanırımmm:52:

seni de heyecanlandırdık sonunda ebrummm hani yoktu hiçç heyecannnn:9:

Son düzenleme:
hehe:52::52::52::52:

cnm emin ol hissettiklerimiz aşağı yukarı aynı şeyler. nişanı da ağaı yukarı aynı zamanlarda düşüüyoruz seninle inş. nişan içnide birlikte gün sayarız da heecandan öldürürüm seni:9::9:

hehe:52::52::52::52:

cnm emin ol hissettiklerimiz aşağı yukarı aynı şeyler. nişanı da ağaı yukarı aynı zamanlarda düşüüyoruz seninle inş. nişan içnide birlikte gün sayarız da heecandan öldürürüm seni:9::9:

banada öyle geliyorr tatlımmmmm:1::1::1::1: ama moralim bozuldu biraz az önce knşyrdk dedimki annenle knştk vs vs bugun arıcaktı ama sonradan byaram dedi istersen sende biraz şey yap bugunden arasın dedim:5:demez olaydım ben karışmıyorum sen telde konuşurken söyleseydin benim demem uygun olmazki dedimm...adamda hiç heycan yok sankii...sankiii birşey dedik,ne var sankii...tartışarak kapattık telefonu...

aman neyse bunları düşünüp stres yapmak istemiyorum kendime:1::1::1::1::1:siz aynı memlekettemsnz canım sevgilinle

evt cnm istanbuldayız ikimizde

ama nedne kızdı ki sana hem ne kadar erken ararsa anneni o kadar aranız sıcak olur

sevgilinde belki başka bişelere kızmıştır cnm ama üzülme. :40:

siz ayrı yerlerde misiniz

Son düzenleme:
evt cnm istanbuldayız ikimizde

ama nedne kızdı kisaan sevgilim hem ne kadar erken ararsa anneni o kadar aranız sıcak olur

sevgilinde belki bişelere kızmıştır cnm ama üzülme.

siz ayrı yerlerde misiniz

evet cnm o izmirde,bn konydym:27: aman neyse cdanım herzamankı gergnlk işte:))) karar verdnmi o gun ne giyceksin..ben karar vermedm henuz ama bakıyorum vitrinlere çk kararsız kalıyorum sonuçta bu tanışma isteme abartıya gerek yok ama çok sadede sevmyrm:)

canım henüz hiçbişeye karar vermedim yaa benim tek ihtiyacım olan tam tarih kesin ve net bi tarih

işte o yok elimde
11 eylül diye tahmin ediyoruz ama bakalım o bi kesinleşse?

sen nasıl bişe giyceksin varmı aklında bişey????

canım henüz hiçbişeye karar vermedim yaa benim tek ihtiyacım olan tam tarih kesin ve net bi tarih

işte o yok elimde
11 eylül diye tahmin ediyoruz ama bakalım o bi kesinleşse?

sen nasıl bişe giyceksin varmı aklında bişey????

ya ben elbise giyerim diye dşnyrm abartı olmadan ama benmde aynı senn gibi tarh kesnlşmeden hiçbir kıyafeti gözüme kestiremiyorum ne alakaysa:16:sizin nezaman netleşcek canım..bayram sonumu

Canım aradı şimdi annesi :)boşuna umutla tartışmışım :)))zaten arıcakmış benmknn bişeyden haberi yokk ben aradım söyledim annen aradı diye...işte annesi dedi anneme ayın 10 u gibi gelmek istiyoruz bizimkilr çalıştığı için annemde tamam dedi farketemez hafta sonu olsunda dedi istedğnz zaman buyrun gelin:1::1::1::1:inşallah herşey yolunda gider tatlım hepimiz için

Canım aradı şimdi annesi :)boşuna umutla tartışmışım :)))zaten arıcakmış benmknn bişeyden haberi yokk ben aradım söyledim annen aradı diye...işte annesi dedi anneme ayın 10 u gibi gelmek istiyoruz bizimkilr çalıştığı için annemde tamam dedi farketemez hafta sonu olsunda dedi istedğnz zaman buyrun gelin:1::1::1::1:inşallah herşey yolunda gider tatlım hepimiz için

ohh be :64: sonunda belirledi tarih yubii:66: çok sevindim bebeğimm:54::69:

ya ben elbise giyerim diye dşnyrm abartı olmadan ama benmde aynı senn gibi tarh kesnlşmeden hiçbir kıyafeti gözüme kestiremiyorum ne alakaysa:16:sizin nezaman netleşcek canım..bayram sonumu

ohh bak ne iyi olmuş böyle şeyleri çok fazla dallandırmamak lazım anneler zaten ne yapacaklarını çok çok iyi biliyolar :emir_bebek:

bizimde bayram sonu kesin tarih belli olacak cnm:32:

kızlar ilk sayfadaki listeyi kontrol edinnn yanlış lar varsa düzeltelim, eksikler varsa ekleyelimm

Back