duygucum sevdim bu takvimi![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
benim isteme söz değil tanışma ve isteme yani onlar sadece adı konsun diye tektaş alıcaklarmış alyans takmıcaz..ama tabı biyerde söz aldıkları için söz oluyor :)sonrasında nişan dşnyrz kısmetse ama ekim kasım artık hangisi uygun olursa :)))ben tanışmada sadece benm ailem olsun istyrm çnkü onlar da ailecek gelicek akraba gelmicek ..o yuzden yzük takma işlemini nişana bırktk ttlım..enazından millet niye çağırmadınız demesin hepsi oraya gelsin :)))
Puff keşke akşam arasada netleşse ,neguzel arıcaktıı,benle konuştuktan sonra bayramda arıyım dedi://ne farkeder sankı![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
sen başladınmı hazırlıklara karar verdnmi nasıl giyineceğine...
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
benim isteme söz değil tanışma ve isteme yani onlar sadece adı konsun diye tektaş alıcaklarmış alyans takmıcaz..ama tabı biyerde söz aldıkları için söz oluyor :)sonrasında nişan dşnyrz kısmetse ama ekim kasım artık hangisi uygun olursa :)))ben tanışmada sadece benm ailem olsun istyrm çnkü onlar da ailecek gelicek akraba gelmicek ..o yuzden yzük takma işlemini nişana bırktk ttlım..enazından millet niye çağırmadınız demesin hepsi oraya gelsin :)))
Puff keşke akşam arasada netleşse ,neguzel arıcaktıı,benle konuştuktan sonra bayramda arıyım dedi://ne farkeder sankı
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
sen başladınmı hazırlıklara karar verdnmi nasıl giyineceğine...