tmm tatlım düzelttim ayrıca konunun başınada ekliyorummm hem böyle daha bi heyecanlı oldu sanırımmm
seni de heyecanlandırdık sonunda ebrummm hani yoktu hiçç heyecannnn
hehe
cnm emin ol hissettiklerimiz aşağı yukarı aynı şeyler. nişanı da ağaı yukarı aynı zamanlarda düşüüyoruz seninle inş. nişan içnide birlikte gün sayarız da heecandan öldürürüm seni
evt cnm istanbuldayız ikimizde
ama nedne kızdı kisaan sevgilim hem ne kadar erken ararsa anneni o kadar aranız sıcak olur
sevgilinde belki bişelere kızmıştır cnm ama üzülme.
siz ayrı yerlerde misiniz
canım henüz hiçbişeye karar vermedim yaa benim tek ihtiyacım olan tam tarih kesin ve net bi tarih
işte o yok elimde
11 eylül diye tahmin ediyoruz ama bakalım o bi kesinleşse?
sen nasıl bişe giyceksin varmı aklında bişey????
Canım aradı şimdi annesi :)boşuna umutla tartışmışım :)))zaten arıcakmış benmknn bişeyden haberi yokk ben aradım söyledim annen aradı diye...işte annesi dedi anneme ayın 10 u gibi gelmek istiyoruz bizimkilr çalıştığı için annemde tamam dedi farketemez hafta sonu olsunda dedi istedğnz zaman buyrun gelininşallah herşey yolunda gider tatlım hepimiz için
2 hafta 2 gun...
söz pastası bakmam lazımm
ohh besonunda belirledi tarih yubii çok sevindim bebeğimm
ya ben elbise giyerim diye dşnyrm abartı olmadan ama benmde aynı senn gibi tarh kesnlşmeden hiçbir kıyafeti gözüme kestiremiyorum ne alakaysasizin nezaman netleşcek canım..bayram sonumu
Canım aradı şimdi annesi :)boşuna umutla tartışmışım :)))zaten arıcakmış benmknn bişeyden haberi yokk ben aradım söyledim annen aradı diye...işte annesi dedi anneme ayın 10 u gibi gelmek istiyoruz bizimkilr çalıştığı için annemde tamam dedi farketemez hafta sonu olsunda dedi istedğnz zaman buyrun gelininşallah herşey yolunda gider tatlım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?