Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevrede insanı cok korkutuyo...
hayırlı iş uzatılmaz araya seytan girer falan gibi laflar duyuyorum yada 2 sene sözlu nişanlı kalmak tehlikeli aileler araya girdimi hersey karısıo falan diolar
bu birazda bizim tavrımızla alakalı bence aileleri biraz geri planda tutabilmeyi basarmamız lazım
onemli olan bizlerin mutlulugu on planda bizler ve bizim isteklerimiz olmalı
tavrımızı bastan koymalıyız bence kızlar..
heyecan ve stres yapınca tartısma cıkıyor evet ona bende katılıyorum![]()
kızlar illa ki bi husumet çıkıyor çünkü ailelerin yaşam tarzları ayrı kafalar farklı olmuyor isteselerde...araya muhakkak birşey giriyor.benım de oldu ufak tefek şeylerim ama şimdi bak herkesin evi ayrı..ayda yılda bi görüyoruz.aileler aynı yerde ama görüşmüyorlar olmuyor isteseler.maksat bizim mutluluğumuz bız huzursuz olsak onlar mutlu oalbilrler mi.
ya haklısınız işte ilkkez olunca insan tedirgin oluyor düşünüyorum küçk şeyler sonradan kırıgnlığa dönüşrmiki falan diye surekli olumsuz düşünüyorum bu aralr nedense...aslında dediğiniz gibi biz mutluysak onlardamutlu olur
kızlar burdada asıl sorumluluk bize düşüyor. yuvayı dişi kuş yapar. ehr nakadar ilişkinin yönetmenliği erkekte gibi görünsede aslında herşey bizim elimizde. her iki aileyi ve aynı zamanda da ilişkimizi iadere etmeyi bilmeliyiz diye düşünüyorum.
tatlım inşşalh bir sorun olmaz guzelce olur herşey:) ben netten damata koyucaımz şeyler için sandık bile beğendim konu açtm şimdi bi bak bakalım sence nasıl :))henuz almadım
bizdede sözde ve nişanda bohça filan olmaz cnm yani oluyosada yaparız ne var yanisizde sözde sandık bohca falan veriliyomu canım
bizde yok hiç boyle seyler :44:
sizde sözde sandık bohca falan veriliyomu canım
bizde yok hiç boyle seyler :44:
inş tatlımmmhani nerde cnm bakayım link verir misin?
bizdede sözde ve nişanda bohça filan olmaz cnm yani oluyosada yaparız ne var yani
canım görmü çok tatlıymışş ama bana kalırsa bunu sözlün sana alsın hem madem bu kadar beğenmişsin sen kullanırsın. yani bana daha çok gelinin olmalı gibi geldi![]()
yok hayatım yüzyüze ilk gelicekler biz tanışıyoruz ailelerle ama onlar tanışmıyor 2 3 kere falan telde konuştular ama ..oda bi cenazeleri vardı onun için,biride annem izin vermişti birşey için teşşekür etmek için aradı annesi,bide şimdi gelceğiz diye aradı :))yüzyüze ilk olcak Allah nasip ederse..sizin aileleriniz tanışıyor mu önceden ??? ilk kez mi karşılaşacaklar yoksa?
ebrum cok sekermiş sandık
nişan için olabiir de bence erkege gitmez ... daha cok gelin sandıgına benziyo
forumda pnkrdnz arkadasımız var, onun nişan topicine bi bak istersen, o kendi yapmıstı damat sandıgını ve cok guzeldi
sandıga damatlık gibi bişey yapmıstı
nişan yaparsam bende oyle yaparım galiba
yok hayatım yüzyüze ilk gelicekler biz tanışıyoruz ailelerle ama onlar tanışmıyor 2 3 kere falan telde konuştular ama ..oda bi cenazeleri vardı onun için,biride annem izin vermişti birşey için teşşekür etmek için aradı annesi,bide şimdi gelceğiz diye aradı :))yüzyüze ilk olcak Allah nasip ederse..
aynı şeyi yaşicaz desene. bizdede bikaç sefer telefonda kunuşuldu bi kere de annemle annesi ben bide sevgilim buluışu tatlı yemiştikilk kez babalar filan karşılaşıcakk