cnmm annem hemen olsun diyor.
bide bizim mayısda askerlik olacağı için mayıstan önce olması gerekiyor.
yani anneme uyarsak kurbandan önce olur nişan bakalım bi tanışssınlar herşey kesinliğe kavuşacak ama ahh şu beklemek olmasa
bende yeni almaya başladım bişeler valla cnm bana kalırsa almaya başla çeyiz al al bitmiyor çünkü. nişandan sonra beyaz eşyalarımı almaya başlicam bakalım ne zaman bitecek onların taksidi vs si
kızlar onlar bize bayramın 4, güünü gelecekler bizde sanırım kurbanda gideceğiz tanısmaya. yani kasımın 6 sı 7 si gibi filan işte. sonrada onlar gelecekler istemeye.bakalım neler olacak cok merak ediyorum.
kızlar onlar bize bayramın 4, güünü gelecekler bizde sanırım kurbanda gideceğiz tanısmaya. yani kasımın 6 sı 7 si gibi filan işte. sonrada onlar gelecekler istemeye.bakalım neler olacak cok merak ediyorum.
evet canım bizde nasipse öyle düşünüyoruz hele bi gelsinler önce..benmkide aralıkta askere gidcek ALLAH izin verirse..sonra zaten bn okulum var 4.sınıfım o gelene kdr o biter iş güç derken gerisi gelir inşallhh ..tabi zaman ne gösterir bakalım canımm...bencede annene uyun :)))bende artık nişandan sonra başlaırm btnm almaya ...ayy daha gelmeden neler düşünüyorum böyleee
merka etme olumlu geçer allahın izniylesen olumsuz düşünme yoksa kötüyü çağırırsın durduk yere sen gel o heyecanı bide bana sor allahım bazen ölcek gibi oluyorum o gün ne yaparım hiç bilmiyorum. en güzeli de sözden sonra rahat bi nefes alıcaz. dip köşe tanıdıklardan kaçma derdimiz olmayacak
ayyyy süperr yaasizin heyecanlarınızı gördükçe ben daha çok heyecan yapıyorum. hazırlık filan yaptınız mı ?? yüzüklerinizi aldınız mı
ayy cnm benim yaa uzun dönem mi yapacak kısa m senin ki??
Yüzükleri Aldık Canım Klasik Alyans Aldık Biz Benim Onda Çok Hevesim Vardı
tatlım kısa dönem yapıcak inş:) ben daha hiç hazırlık yapmadım kuzumm açıkcası..yanı tam bi tarih vermedikleri için kendimi bu konuya tam veremiyorum galiba ama bugun annesi aradı beni 10 u gibi gelelim dedi ama surekli 4 u 5 i 7 si 10 u gibi değişiyo tarihler tam net ayarlı değil :)belli olsun ilk gidip elbise alacaım isteme gunu giyeceğimi:18:
ay kızlar okurken bile heyecan basıyor beni allahtan bizimkilerin eski bi dostluğu var babaların annelerin falan uzak olsada tanıyorlar birbirlerini... benim 11 eylülde gelecekleri için hafta sonu elbisemi ve ayakkabımı aldım bayramdan sonra bi hafta boyunca heyecandan onları düşünemem... bizde nişanı kız tarafı yapar ben aile arasında olsun istiyorum annemler olmaz öyle şey diyor onda yakın dostlarımız var diyo çağırmazsak ayıp olurmuş
ay kızlar okurken bile heyecan basıyor beni allahtan bizimkilerin eski bi dostluğu var babaların annelerin falan uzak olsada tanıyorlar birbirlerini... benim 11 eylülde gelecekleri için hafta sonu elbisemi ve ayakkabımı aldım bayramdan sonra bi hafta boyunca heyecandan onları düşünemem... bizde nişanı kız tarafı yapar ben aile arasında olsun istiyorum annemler olmaz öyle şey diyor onda yakın dostlarımız var diyo çağırmazsak ayıp olurmuş
SANIRIM bende onlardan alıcamm cnm hayırlı olsunn
yaa sorma bizdede var o belirsizlik. bayramdan sonra haftasonu dendi ama bayramdan sonra bisürü haftasonu var. bakalım kesin bi cevap bekliyorum bende.
ayrıca benim aşkım da mayıs ta gidecek ama uzun dönem
cnm işte aynı şey bende de var. nişan istemiyorum ben annem illede tuturuyo nişansız olmaz diye. yani 2 kez düğüne masrafa ne gerek varki. ama annem evimin küçük diye salonda yapılmasını istiyor işte :44:
erkek arkadaşının ailesi ne düşünüyor tatlım nişan konusunda..olmazsa ortak yaparsınız hani onlara yük olur diye düşünüyorsan..bizde taamamen kız tarafı karşılar ama sizde farklıymış bu durum.bende bazen bu konuda gel git yaşıyorum ama kendimi salonda öyle hayal edince diyorum kaç defa yasanılabilirki bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?