bak cnm işte ya haksızmıyım allah aşkına.
kız evi gibi naz yapılıyor.
3 aydır konuşamadılar anlaşamadılar gibi hala daha neyi bekliyolar anlamıyorum ya
bide işin kötüsü hepsi yüzüme karşı melake ama bu kızı zor durumda bırakıyoruz diye kimse düşünmüyor.
dün erkek arkadaşımın morali bozuktu neyin var dedim. bu isteme konuları cnmı sıkıyor biran önce olsun bitsin istiyorum dedi.
bende bu konuyla ilgili bana söylemediğin bi sorun mu var dedim.
hayır hiç bi sorun yok dedi ama belli ki çok b üyük bi sorun var:26:
duygumm ya inan okuyunca çok moralim ve sinirlerim bozuldu konuş artık erkek arkadaşınla
şuan duygumun durumuna üzüldüğüm için birazda işim var işimi bitirip sonra uzun uzun pazar gününü anlatacağım sadece tek kelimeyle harikaydı
duygum istersen moralin düzelince anlatırım sadece anlatırsam içinin burkulacağını bildiğim için çekiniyorum anlatmaya:44::44::44:
KirmiziPapatya lütfen böyle yapma sizin heyecanınızı gördükçe mutlu oluyorum
kızlar dün erkek arkadaşımla açık açık konuştum bi problem varsa söyleyin bende bileyim dedim.
Sonuç olarak bu onu doğrudn beni ilgilendiriyo.
tam 3 aydır sizden 1 tek haber bekliyorum ve ağzımı bile açmıyorum bu konuyla ilgili dedim
o da bi sorun olmadığını çok kısacık bi sürede bu durumu halledeceğini söyledi.
benden 1-2 gün daha beklememi istedi.
bende tamam dedim..
Sonuç yine beklemedeyiz...
hadi bakalım canım hayırlısı ozaman
kızlar anlatıcam ama ilk önce resimleri yükleyeceğim bilgisayara öyle görürsünüz hem
kızlar anlatıcam ama ilk önce resimleri yükleyeceğim bilgisayara öyle görürsünüz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?