canlarımm cok tesekkur ederimmm desteginiz sayesinde heycanım azalıyo
duygucum bohça onlarda varsa seninde vermen gerekir bize sormustu onlar varmı sizde bohca falan adetlerniz ne diye bizde bizde yok ole seyler sozde olmaz dedik... kapandı bohca konusu
ama kuzenim vermişti mesela..
evet bohcası oluyor dimi adı ondan bahsediyorsun
bilmiyorum ki cnm erkek arkadaşımın söylediği şey annem sana bisürü bohça hazırladı.
Isteme günü getirceklermiş dedi.
Annesi hiç bana böle bişey sormadı
nasıl biliomusun söz kesildi kız verildi ya sembolik bişiler hazırlanır mesela havlu tülbent çetik çorap gibi atlet de var bu tip süslenio bide o bohçacılar bilio bu işleri
yaa çok teferruatmışş
benim ablam evlenirken götürdü tüm bohçalarını bende öle yapmak istiyodumm
ama ablamda sözden 2 ay sonra evlendi o yüzden öyle yaptı.
Benim daha 2 yılım var
onlar hazırladıysa size bunu solemeleri gerekmezmi :44:
sonucta onlar getirirse sizinde vermeniz gerekcek
heralde onlar tek taraflı verio bohca anlamadım duygucum :44: kayınvalide adayın herseyi kendi basına halletmeyi seviyo galiba
kizlar olanlari vaktim oldukca okudum nekadar cok gelisme olmus öyle hepiniz icin hayirlisi olsun insallah
keske bende sizler gibi mutlulugumu paylasabilseydim ama olmucak gibi sankigecen cumartesi tanismaya gelmislerdi ve hersey mükemmel gecdi sali günü olumlu mu diye geldiler vede sevgilim de geldi babam onuda görsün diye cünki tanismada yokdu yolu yordamiyla isdediler babam ben daha kimseye soramadim dedi sert cikdi bugünde tanidigini büyüklerini aradi amcalarindan biri ben o aileyi sevmiyorum demis ve babam simdi anneme üsteleyip duruyo ara gelmesinler sonra bakariz diye sevgilimin aileside bu haftasonu yüzük getirmek isdiyodu offf ne bilim ya kafam cok karisik konuscak dertlescek bi büyügümde yok gurbette olmak her yönden kötü kizlar ya
canım amcanlar o aileyi neden sevmiyorlarmış yanı hangı özelliğinden dolayı...sebep neymiş..
ayy kötü olmşş çok uzuldumm yaaaa sevgln ne diyor canım buduruma
canim ilgin icin tesekkür ederim ona söyliyemedim desem o hala büyük heycanda haftasonu söz olcak diyeya aslinda sorun okadar büyükde degil sevgilimin ablasi bi kere bosandi ve yeniden evli simdi ve biz türklerde bu durum nasil karsilanir bilirsin yani... sanki insanlar kaderlerini kendi elleriyle yaziyo tüm olay bu onlar ayrilirken bi kac sorun fln oluncada hemen o aile kötü oldu oglanin huyu nasil kimin umrunda.. bilmiyorum ya heralde onada diyemicem ama onlar gün isdemek icin arayinca babamda olmaz deyince yikilcagini biliyorum of ya ne deyim Rabbim bunu hayirli görmüs benim icin isyan a gerek yok ..
duygumm canım onlar bohça yapıyorsa sende yapman lazım canım...bizdede sadece nişan bohçası olur ama onlar evet bohçası olur dedği için ben yaptım aldım bişeyler koydum tabi nişan bohçası gibi abartı değil süsledimmm beklemekte bohçamaradığında sorar zaten
kizlar olanlari vaktim oldukca okudum nekadar cok gelisme olmus öyle hepiniz icin hayirlisi olsun insallah
keske bende sizler gibi mutlulugumu paylasabilseydim ama olmucak gibi sankigecen cumartesi tanismaya gelmislerdi ve hersey mükemmel gecdi sali günü olumlu mu diye geldiler vede sevgilim de geldi babam onuda görsün diye cünki tanismada yokdu yolu yordamiyla isdediler babam ben daha kimseye soramadim dedi sert cikdi bugünde tanidigini büyüklerini aradi amcalarindan biri ben o aileyi sevmiyorum demis ve babam simdi anneme üsteleyip duruyo ara gelmesinler sonra bakariz diye sevgilimin aileside bu haftasonu yüzük getirmek isdiyodu offf ne bilim ya kafam cok karisik konuscak dertlescek bi büyügümde yok gurbette olmak her yönden kötü kizlar ya
canım çncelikler hayırlı olsun...
söz mendili bizde yoktu bilmioyrduk bile ne olduğunu,onlarda varmış,bende bohçanın içine koydum,ama siz kalabalık olcağı için misafirlere dağıtacaksan kçk bir sepette tespide dağıtabilirsin damadınkını bohçaya koyarsaın canım
cnm ben misafirlere bişey dağıtmıcam söz mendili dediğimizde beyaz mendil çorap iç çamaşırı havlu olan bi sepet ama şimdi hepsi bi arada olacağı için acaba direk bohçamı versem o yüzden..birde çok teşekkür ederim geçmişi okuyamadım sen verildin sanırım senin içinde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
birde şimdi bizde onlara gidicez onlar gelirken çikolata ve çiçek getirdi biz ne götürelim lokum mu baklava falan mı fikrin varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?